• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

Maşallah ya ne kadar tatlı bir çiftsiniz, kıpır kıpır neşeli bir insan olduğunuzu az çok okumuştum sizin çocuklarınız da oyle olur ya inş.Çok harika fotğraflar çekmişsiniz ne güzel, insanın evlenesi geliyo dua edin de Allah olmayanlara, bekleyenlere de versin :) Omür boyu mutluluklar

çok güzel fotolar Allah Mutlu etsin sizi bir ömür boyu bu arada fotolar mekan harika nerde gerçekleştirdiniz bu muhteşem kareleri?:nazar:

Kızlarrr çok teşekkür ediyorum çok mutluyum şu andaaa:sm_cool:

Sayenizde 2009 un en iyi albümüne sahip kişi seçilmişim :hooray:

Bu büyükk bir onur benim içinnnn :dance:

asıl sevindim nasıl teşekkür etsem azdır

Bu mutluluğa beni layık gördüğünüz için sağolunn Şeniz

çooook beğendim herşeyinle harikasın.makyajın,gelinliğin,saçın,gelin araban ve eşinin sana bakışları harika.taam herşey benim tarzım aldım kopyalarını.allah çook mesut etsin bir yastıkta kocayıın inşallah.:nazar:

çooook beğendim herşeyinle harikasın.makyajın,gelinliğin,saçın,gelin araban ve eşinin sana bakışları harika.taam herşey benim tarzım aldım kopyalarını.allah çook mesut etsin bir yastıkta kocayıın inşallah.:nazar:
ayy canım çok tatlısın çok teşekkür ederimmmm

cnm birde özel olmazsa bişey soracağım küpelerin elmas mı onlarda çok hoş duruyor:utangac:

canım elmas değil ama elmas modeli yüzüğüyle birlikte. taklit yani kaydirigubbakcemile3

teyzemin takı üzerine bir mğazası var o ayarladı. gelinliğimle iyi bir uyum salayacağını düşündük. beğenmene sevindim kuzucumm Şeniz

çookk güzel çooooooookkk.... Allah bozmasın maaşallahh :)
ömür boyu birlikte mutlu olursunuz inşallah :)

63 sayfa olduğu için hepsini okuyamadım daha önce sorulmuş olabilir fakat çok merak ettim
düğün fotolarınızı dış mekan çektirmişsiniz nasıl buldunuz fotoğrafçıyı ?
bende dış mekan foto istiyorum.

Back