• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

oyyyyyyyyy bitanem ne kadar güzel görünüyo hersey fotolardan mutluluk fışkırıyo resmen maşallah :nazar:
Allahım bir ömür mutlu mesut etsin inş öptüm canımcım opuyorumnanaktan

evettt mutluluğumuzu gören gözlerine sağlık canımm :1hug:
çok tatlısın sağol Şeniz

bayıldım, wallahi =) opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan teşekkürlerrrŞeniz

canım allah mesut etsin öyle yakışmışsınız ki,resimlerinizde harika...benim 41 olan plaka dikkatimi çekti kocaelide olmuş düğün sanırım,düğün resimlerinizi kocaelide mi çektirdiniz hangi fotoğrafçı ile dış mekanda çekilenler harika...tekrar mutluluklar,41 kere maşallah :)))

evet düğün kocaelide oldu kuzucum a.s
ama ben marmarise gelin geldim :1rolleyes: eşimin görevi dolayısıylaaa.s

Maşallah Allah nazarlardan saklasın o kadar güzel olmuş ki bilhassa gelin hanım:nazar:,ömür boyu mutluluklar opuyorumnanaktan
ayy gelin hanım şımardı bak şimdiiii zemuszemus
çok teşekkürlerr canımmm:1hug:

mutluluklar dilerim..
Şenizteşekkür ederimm

Gördüğüm en güzel fotoğraflar diyebilirim.
O saç, makyaj, gelinlik, pozlar hepsi harika...

Allah bir ömür boyu mesut etsin.

:utangac: bun duymak öyle güzelkii.... opuyorumnanaktan
çok teşekkürlerŞeniz

allah mesut etsin tatlım.. hiç şaşırmadım senden beklediğim gibi mükemmel sıcacık fotolar.. güzeller güzeli bir gelin olmuşsun.. maşallah

:kedi: bakan güzel bulan gözlerine sağlık canım :1hug:
çokk çokk teşekkür ederim Şeniz
ayy canım allah mutlu etsin çok profesyonel çekimler.
buarada eşinin çooook çocuksu bir yüzü var
benim nekadar dobra olduğumu beni tanıyan herkes bilir belki burdaki kızlarda bana katılacaktır ama neyse.
eşinle aranızda yaş farkı varmı yoksa senden büyükte yüzü çocuksu olduğundan mı öyle görünüyor??
tamamen meraktan soruyorum ama eğer seni sıktıysam cevap vermek zorunda değilsin

Bazen dobralıklarımızı karşımızdakini incitmemek adına törpüleriz...
Gelinlik saç makyaj faktörünü unutuyorsunuz.
eşim benden neredeyse 3 yaş büyük. 27 yaşında adam. :1closedeyes:

Son düzenleme:
Mükemmel fotoğraflar kesinlikle çok güzel ileride (nasip olur da) evlenebilirsem ben de böyle fotoğraflar çektirmek isterim...
Mutluluklar dilerim.
a.s.

bayıldım fotolarına vallahi klasikleşmiş değil farklı alakasız olcak ama saç reng,in çok güzel neydi acaba:)

saç renginin ne olduğunu sabırsızlıkla bekliyorum çok hoşuma gitti:)

harikasınız ,kartpostal gibi ,çok güzelsin ,eşinde amerikalı aktörlere benziyo :) allah bir ömür ayırmasın ..

Mükemmel fotoğraflar kesinlikle çok güzel ileride (nasip olur da) evlenebilirsem ben de böyle fotoğraflar çektirmek isterim...
Mutluluklar dilerim.
a.s.

allahh inşallah daha güzel daha orjinal daha içine sinen kareler nasip etsin sana canımm :1hug:

bayıldım fotolarına vallahi klasikleşmiş değil farklı alakasız olcak ama saç reng,in çok güzel neydi acaba:)

saç renginin ne olduğunu sabırsızlıkla bekliyorum çok hoşuma gitti:)

canım inan saçın rengini bilmiyorum. düğün için bakır tonlu bir renk yap dedim adama adamda yaptı. bu kadar. şimdi kocaelinde de değilim.düğünümüz orda oldu ama ben marmarise gelin geldim. yoksa gider sorardım gerçi hatırlarmıydı bilmiyorumdakaydirigubbakcemile3 çünkü düğünden sonra marmarisde bakır tonunu kullanmak çok zor diye kendi rengine boyadım saçımı yerimseniben

harikasınız ,kartpostal gibi ,çok güzelsin ,eşinde amerikalı aktörlere benziyo :) allah bir ömür ayırmasın ..

canımmmopuyorumnanaktan ayy ne kadar tatlısın yaa..
içinden gelenleri nasılda saklamadan direk yazmışsın.. :1hug:
lakin bazı insanlar içlerinden geçeni bu kadar açık dile getiremiyor bazen hasetlerinden :1hug:
koşime yakışıklıdır evet :1rolleyes: btanemdr o benim... :asigim:
hele Marmariste hep turist zannediyorlar :roflol:

canımmmopuyorumnanaktan ayy ne kadar tatlısın yaa..
içinden gelenleri nasılda saklamadan direk yazmışsın.. :1hug:
lakin bazı insanlar içlerinden geçeni bu kadar açık dile getiremiyor bazen hasetlerinden :1hug:
koşime yakışıklıdır evet :1rolleyes: btanemdr o benim... :asigim:
hele Marmariste hep turist zannediyorlar :roflol:

Gerçekten eşini ben de yabancı sandım. Türk olması şaşırttı. Bu arada yaş faktörüne değinen arkadaşa gelince kocanın senden büyük olduğu apaçık belli naniknanik
Saç rengin gerçekten de harika...
En sevdiğim renktir, saçlarımın doğal rengi bu olsaydı kesin yaşlanıp da beyazlayınca bunalıma girerdim gidiyorlar diye kaydirigubbakcemile3

Gerçekten eşini ben de yabancı sandım. Türk olması şaşırttı. Bu arada yaş faktörüne değinen arkadaşa gelince kocanın senden büyük olduğu apaçık belli naniknanik
Saç rengin gerçekten de harika...
En sevdiğim renktir, saçlarımın doğal rengi bu olsaydı kesin yaşlanıp da beyazlayınca bunalıma girerdim gidiyorlar diye kaydirigubbakcemile3

yok be annem Türkk adam :roflol::roflol:
halis mulis Türk :roflol::roflol:
üstelikde Türk Ordusu mensubu o derece türk :roflol::roflol::roflol:
Eskişehirli kocişkom. inşallah çocuklarımızda ona çeker :1rolleyes:
ayrıca yaşın büyük göstermediğini yazmışsın ya mutlu ettin beni teşekkürler.
tanımadığım birinin objektif fikri iyi geldi sağol :1hug:

ya burcucugum bu forumda gordugum en guzel gelın damat resımlerı gercekten cok hos ve cok zarıfsınız bayıldım cok orjınal duruyo Allah mutlulugunuzu daım etsın canım:)favorı cıftımsınız:)

yok be annem Türkk adam :roflol::roflol:
halis mulis Türk :roflol::roflol:
üstelikde Türk Ordusu mensubu o derece türk :roflol::roflol::roflol:
Eskişehirli kocişkom. inşallah çocuklarımızda ona çeker :1rolleyes:
ayrıca yaşın büyük göstermediğini yazmışsın ya mutlu ettin beni teşekkürler.
tanımadığım birinin objektif fikri iyi geldi sağol :1hug:

Hım evet eskişehirlilerden sarışın tipli çok çıkıyor ben de pek çok defa böyle karşılaştım.
Önemli değil şekerim her daim fikir belirtirim ben sen yeter ki mutlu mesut ol.
kaydirigubbakcemile5
:1hug:

Allahim yaaa supersiniz kk da gördugum en guzel resimler :D sizi takip ediyorummm insallah yavrucuklariniz da olur mutluluklar dilememe gerek yok zaten cok mutlu görunuyorsunuz

woow çok modern bir havası var fotoların :nazar:
ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.

:1hug:evet modern tarzı çok beğeniyorum canım...
beğenmene sevindim Şeniz

ya burcucugum bu forumda gordugum en guzel gelın damat resımlerı gercekten cok hos ve cok zarıfsınız bayıldım cok orjınal duruyo Allah mutlulugunuzu daım etsın canım:)favorı cıftımsınız:)

oyyyyopuyorumnanaktan nımsın yaaa ruhumu okşadın inan opuyorumnanaktan
favori çiftinin gelini yesin seniii Şeniz
kaydirigubbakcemile3

Hım evet eskişehirlilerden sarışın tipli çok çıkıyor ben de pek çok defa böyle karşılaştım.
Önemli değil şekerim her daim fikir belirtirim ben sen yeter ki mutlu mesut ol.
kaydirigubbakcemile5
:1hug:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

çok güzel fotolar mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor hep mutlu olun inş tebrikler..

çok teşekkür ederim :1hug: mutluluk dileyen mutluluk bulsun Şeniz

Allahim yaaa supersiniz kk da gördugum en guzel resimler :D sizi takip ediyorummm insallah yavrucuklariniz da olur mutluluklar dilememe gerek yok zaten cok mutlu görunuyorsunuz

:kedi: inşallahhhhh canımmmm... inşallah o güzel günleride göstermek nasip eder rabbimm opuyorumnanaktan
ayy son cümlen çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 sağol tatlımm Şeniz

çok şekersiniz:nazar: Allah mesut etsin...

teşekkür ederimmm :1hug:

bu arada söylemeyi unutmusum gelinligin cok yakismisss super yaaa :lepi: zemuszemus

ahhh canımmm nasıl mutlu ettin beni bilemezsin kuzucum çok sağolllllopuyorumnanaktan

canım dinçer özdemirin telefon numrasını bana verebilir misin ama nasıl????

canım özeline mesaj olark atıyorum telefonunu canım Şeniz

Back