bence sen haddini aşmasan daha iyi olur, sana laf söyleyen olmadı burda sistemi eleştiriyoruz ama sen kalkmış kendini savunuyorsun, kullandığın kelimelere dikkat et maden suyu falan çok çocukça şeyler, edebiyat öğretmeni adayına yakışmaz
bu sözleri sana yazmadım öyle insanlar var ki kendilerini birşey sanıyor aöf yi küçümsüyorlar , onlar içindi yazdıklarım , üstte bir sürü aöf ile ilgili okuyanlarla ilgili seviyesiz mesajlar var neden onlar çocukça şeyler uygunsuz olmuyorda benim yazdıklarım oluyor , tarafsız olunmalı bence , herkes önüne baksın sistem ile ilgili eksikler varsa üslubünce yazılır ama burada ilim okuyan emek harcayan insanlara karşı saygısızlık diz boyu ... malesef burada nice öğretmenler kendilerine yakışmayan yorumlar yapmışlar bunlara bir dur demek gerekirdi .. şahsınıza yönelik değil yazdıklarım ama tarafsız olunmalı .. onlar size uygunsuz yazabilir onların yazdıkları yakışık alır öğretmen olmuşlar siz onlara cevap veremezsiniz daha okuyorsunuz hemde aöf de .. gibi birşey oluyor .. lmaz:lmaz:
bu arada ben kendimi savunmuyorum bütün bu bölümde okuyup emek harcayan arkadaşlarımın adına yazıyorum , birbirimize saygılı olmayı bilelim ..
Son düzenleme: