• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TDEdebiyatı öğretmenleri bir mecalim var

bence sen haddini aşmasan daha iyi olur, sana laf söyleyen olmadı burda sistemi eleştiriyoruz ama sen kalkmış kendini savunuyorsun, kullandığın kelimelere dikkat et maden suyu falan çok çocukça şeyler, edebiyat öğretmeni adayına yakışmaz

bu sözleri sana yazmadım öyle insanlar var ki kendilerini birşey sanıyor aöf yi küçümsüyorlar , onlar içindi yazdıklarım , üstte bir sürü aöf ile ilgili okuyanlarla ilgili seviyesiz mesajlar var neden onlar çocukça şeyler uygunsuz olmuyorda benim yazdıklarım oluyor , tarafsız olunmalı bence , herkes önüne baksın sistem ile ilgili eksikler varsa üslubünce yazılır ama burada ilim okuyan emek harcayan insanlara karşı saygısızlık diz boyu ... malesef burada nice öğretmenler kendilerine yakışmayan yorumlar yapmışlar bunlara bir dur demek gerekirdi .. şahsınıza yönelik değil yazdıklarım ama tarafsız olunmalı .. onlar size uygunsuz yazabilir onların yazdıkları yakışık alır öğretmen olmuşlar siz onlara cevap veremezsiniz daha okuyorsunuz hemde aöf de .. gibi birşey oluyor .. :olmaz::olmaz:
bu arada ben kendimi savunmuyorum bütün bu bölümde okuyup emek harcayan arkadaşlarımın adına yazıyorum , birbirimize saygılı olmayı bilelim ..

Son düzenleme:
arkadaşım galiba yazdıklarımı anlamıyorsun bu senin suçun değil dedim bunu bize dayatanların suçu. madem kontenjan açmak istiyorlar o zaman örgün eğitimin kontenjanını artırsınlar siz de böyle zorlanmayın rahat rahat dersinizi dinleyin

yazdıkların gayet anlaşılır , bu bölümün ilk senesi ve bu bölümün gelişeceğine inanıyorum , nasıl aöf ing. öğretmenliğine belirli bir seneden sonra mecburi derse girme konuldu ilerleyen yıllarda böyle birşey olabilir , eksik çok ama edebiyatı çok seviyorum eksiklere rağmen seviyorum çaba gösteriyorum , azim bizden gerisi ALLAHTAN .

bu sözleri sana yazmadım öyle insanlar var ki kendilerini birşey sanıyor aöf yi küçümsüyorlar , onlar içindi yazdıklarım , üstte bir sürü aöf ile ilgili okuyanlarla ilgili seviyesiz mesajlar var neden onlar çocukça şeyler uygunsuz olmuyorda benim yazdıklarım oluyor , tarafsız olunmalı bence , herkes önüne baksın sistem ile ilgili eksikler varsa üslubünce yazılır ama burada ilim okuyan emek harcayan insanlara karşı saygısızlık diz boyu ... malesef burada nice öğretmenler kendilerine yakışmayan yorumlar yapmışlar bunlara bir dur demek gerekirdi .. şahsınıza yönelik değil yazdıklarım ama tarafsız olunmalı .. onlar size uygunsuz yazabilir onların yazdıkları yakışık alır öğretmen olmuşlar siz onlara cevap veremezsiniz daha okuyorsunuz hemde aöf de .. gibi birşey oluyor .. :olmaz::olmaz:
bu arada ben kendimi savunmuyorum bütün bu bölümde okuyup emek harcayan arkadaşlarımın adına yazıyorum , birbirimize saygılı olmayı bilelim ..

küçümseyici konuşanları ben de kınıyorum tabi ki, bir insan aöf de okuyor diye asla kınanmaz eğer onları kınıyorlarsa lise mezunlarına kim bilir neler söylerler. hatta konu böyle tartışma şekline girmeden de başarılı olan kazansın demiştim, üniversite hiç önemli değil önemli olan kpss. günde 6-7 saat çalışıyorum ama emeğimin karşılığını alabilecek miyim? tabi ki hayır...milyonlarca insan giriyor istanbul için açtıkları kontenjan 20 yi geçmiyor koskoca şehirde 20 seçkin öğretmen yani. zaten bir okula 10 öğretmen lazım. ama niye kadro açıp fazla para versin ki ücretli ayda 600-700 e çalıştırmak varken. burda sistemi eleştirmeye çalıştım ama demekki sanal alemde her şey düzgün anlaşılmıyor

küçümseyici konuşanları ben de kınıyorum tabi ki, bir insan aöf de okuyor diye asla kınanmaz eğer onları kınıyorlarsa lise mezunlarına kim bilir neler söylerler. hatta konu böyle tartışma şekline girmeden de başarılı olan kazansın demiştim, üniversite hiç önemli değil önemli olan kpss. günde 6-7 saat çalışıyorum ama emeğimin karşılığını alabilecek miyim? tabi ki hayır...milyonlarca insan giriyor istanbul için açtıkları kontenjan 20 yi geçmiyor koskoca şehirde 20 seçkin öğretmen yani. zaten bir okula 10 öğretmen lazım. ama niye kadro açıp fazla para versin ki ücretli ayda 600-700 e çalıştırmak varken. burda sistemi eleştirmeye çalıştım ama demekki sanal alemde her şey düzgün anlaşılmıyor[/QU

bu mesajınla herşey daha iyi anlaşıldı , ALLAH yardımcın olsun diyorum , inşallah cümlemiz emeklerimizin karşılığını alırız ..

küçümseyici konuşanları ben de kınıyorum tabi ki, bir insan aöf de okuyor diye asla kınanmaz eğer onları kınıyorlarsa lise mezunlarına kim bilir neler söylerler. hatta konu böyle tartışma şekline girmeden de başarılı olan kazansın demiştim, üniversite hiç önemli değil önemli olan kpss. günde 6-7 saat çalışıyorum ama emeğimin karşılığını alabilecek miyim? tabi ki hayır...milyonlarca insan giriyor istanbul için açtıkları kontenjan 20 yi geçmiyor koskoca şehirde 20 seçkin öğretmen yani. zaten bir okula 10 öğretmen lazım. ama niye kadro açıp fazla para versin ki ücretli ayda 600-700 e çalıştırmak varken. burda sistemi eleştirmeye çalıştım ama demekki sanal alemde her şey düzgün anlaşılmıyor[/QU

bu mesajınla herşey daha iyi anlaşıldı , ALLAH yardımcın olsun diyorum , inşallah cümlemiz emeklerimizin karşılığını alırız ..

hiç konunun buralara gelmesini istememiştim ama yanlış anlaşılmalar oldu galiba. allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaslar, bende edebiyat ogretmenligi mezunuyum ve henuz goreve baslayamadim, bilirsiniz kpss s.. s. s... tarzinda bir cok s... :olmaz: Deginmeden gecmek istemedim tum gecmisi okudum burada soyleyeceklerim acikogretimde okuyan arkadaslara degildir lutfen alinmasin kimse.
Sistemde buyuk bir problem oldugunu sistemin birazcik dahi icinde olan herkes bilir, ingilizcenin, okuloncesinin ya da edebiyatin acikogretimde olmasi ve ogrencilerin burayi tercih etmesi onlarin sucu degildir. Bu politikadan, egitimden, istihdamdan, insan psikolojisinden, sosyolojiden, dunyadaki gelismis orneklerden anlamayan ve daha bir cok seyden anlamayan yonetici kitlesinin sucudur. Her yil onbinlerce ogretmen adayi mezun oluyor her yil issiz ogretmen sayisi kabarip yuzbinlere ulasiyor. Sonra ne mi oluyor adam 30yasina geliyor hala cocuk gibi sinava hazirlaniyor ders calisiyor bir dala tutunamiyor 500tlye ucretli kolelik yapiyor sozlesmeli ataniyor atandigi yere civi gibi cakiliyor ya da dershaneyi tercih edip esnek calisma saatlerinde? gun isigi gormeden calisiyor tabii once yillarca bedava calisiyor :) sonra ne mi oluyor intiharlar yikilan evlilikler... devletin politikasi budur insanini bu sekilde mutlu ediyor, refahi huzuru bu gibi mantiksiz sistemleri getirerek sagliyor. cok yazikk:olmaz:

AÇIKÖĞRETİM MEZUNU ÖĞRETMENLER İSTEMİYORUZ...üstüne basa basa söylüyorum öğretmenlik herkesin harcı değildir..En başta iletişim becerisi ister ve uğraş ister kafadan atıp tutturmakla ben öğretmen oldum denilmez..neyse zaten fark anlaşılacaktır ama şu da bir gerçek ki eğitimin suyu iyice çıkacak iyice...ben şahsen çocugumu okuturken yokuş çıkarak mesleğine ulaşmış bir öğretmen istiyorum...en kısa zamanda kaldırılmasını diliyorum üç kuruş para için yazık..okuyana da para tuzagı zaten...

AÇIKÖĞRETıM MEZUNU ÖĞRETMENLER ıSTEMıYORUZ...üstüne basa basa söylüyorum öğretmenlik herkesin harcı değildir..En başta iletişim becerisi ister ve uğraş ister kafadan atıp tutturmakla ben öğretmen oldum denilmez..neyse zaten fark anlaşılacaktır ama şu da bir gerçek ki eğitimin suyu iyice çıkacak iyice...ben şahsen çocugumu okuturken yokuş çıkarak mesleğine ulaşmış bir öğretmen istiyorum...en kısa zamanda kaldırılmasını diliyorum üç kuruş para için yazık..okuyana da para tuzagı zaten...

BıZLERDE SENıN GıBı EĞıTıMCıLER ıSTEMıYORUZ .. kültürünü seviyeni her mesajında her yorumunda belirtiyorsun bizlerde senin gibi eğitimcilere çocuğumuzu emanet etmek istemiyoruz ve senin gibi kırıcı seviyesiz konuşmaları olan kendini bir şey sanan eğitimcileri KINIYORUZ .. haa bu arada gerçekten eğitimin suyu iyice çıkmış baksana senin gibi biri eğitimci olmuş GÜYA .... DAHA DOĞRUSU ÖĞRETMEN BıLE OLAMAMIŞŞŞ....

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar, bende edebiyat ogretmenligi mezunuyum ve henuz goreve baslayamadim, bilirsiniz kpss s.. s. s... tarzinda bir cok s... :olmaz: Deginmeden gecmek istemedim tum gecmisi okudum burada soyleyeceklerim acikogretimde okuyan arkadaslara degildir lutfen alinmasin kimse.
Sistemde buyuk bir problem oldugunu sistemin birazcik dahi icinde olan herkes bilir, ingilizcenin, okuloncesinin ya da edebiyatin acikogretimde olmasi ve ogrencilerin burayi tercih etmesi onlarin sucu degildir. Bu politikadan, egitimden, istihdamdan, insan psikolojisinden, sosyolojiden, dunyadaki gelismis orneklerden anlamayan ve daha bir cok seyden anlamayan yonetici kitlesinin sucudur. Her yil onbinlerce ogretmen adayi mezun oluyor her yil issiz ogretmen sayisi kabarip yuzbinlere ulasiyor. Sonra ne mi oluyor adam 30yasina geliyor hala cocuk gibi sinava hazirlaniyor ders calisiyor bir dala tutunamiyor 500tlye ucretli kolelik yapiyor sozlesmeli ataniyor atandigi yere civi gibi cakiliyor ya da dershaneyi tercih edip esnek calisma saatlerinde? gun isigi gormeden calisiyor tabii once yillarca bedava calisiyor :) sonra ne mi oluyor intiharlar yikilan evlilikler... devletin politikasi budur insanini bu sekilde mutlu ediyor, refahi huzuru bu gibi mantiksiz sistemleri getirerek sagliyor. cok yazikk:olmaz:

yorumlarında tarafsız olduğun ve kırıcı sözlere yer vermediğin için teşekkür ederim .. sistem inşallah düzelir sizlerinde bizlerinde önümüzün açılacağı günleri görürüz inşallah .. bizler ilim dedik ve bu yola girdik ve bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum .. gayret bizden gerisi ALLAHTAN ..hakkımızda hayırlısı olsun ..

Back