sekerkiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Şubat 2009 2.523 35 683 20 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerkiz #1 arkadaşlar tca nın orjinalini hangi sitede bulabilirim ebay dediler oda türkçe değil .ve %20 lik olanı alırsam sorun olurmu benim cildim çok dirençli.zoretanin kullanıyodum oda yeni bitti sorun olurmu şimdi yaparsam bide
arkadaşlar tca nın orjinalini hangi sitede bulabilirim ebay dediler oda türkçe değil .ve %20 lik olanı alırsam sorun olurmu benim cildim çok dirençli.zoretanin kullanıyodum oda yeni bitti sorun olurmu şimdi yaparsam bide
miss_angela Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2009 671 1 118 37 6 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerkiz #2 cnm zoretanin sivilce izlerine iyi geliyor diye duydum sende nasıl bir etki yaptı acaba benım kırmızı sivilce izlerım var yanaklarımdaaaaa
cnm zoretanin sivilce izlerine iyi geliyor diye duydum sende nasıl bir etki yaptı acaba benım kırmızı sivilce izlerım var yanaklarımdaaaaa
sekerkiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Şubat 2009 2.523 35 683 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sekerkiz #3 bende pek iz yok klmadı mam kocaman çıkan sivilcelerim vardı onların izi duruo