Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
opuyorumnanaktan kardeşim de ileri derece akne mevcuttu.roaccutan kullandık 3 ay ve kurudu çok şükür ama derin izler kaldı.bizde bu yöntemi duyduk.acaba bu yöntem ile ilgili bilgisi olan var mı ?şimdiden teşekkürler
opuyorumnanaktan kardeşim de ileri derece akne mevcuttu.roaccutan kullandık 3 ay ve kurudu çok şükür ama derin izler kaldı.bizde bu yöntemi duyduk.acaba bu yöntem ile ilgili bilgisi olan var mı ?şimdiden teşekkürler
roaccutan tedavisinden 6 ay sonra kullanılması gerekiyo diye biliyorum..ben evde yapılan %20 tca kullanıyorum 3.seansım bitti çok memnunumm keşke daha önce başlasaymışım.sizde doktor kontrolü gözetiminde ilkini yaptırabilirsiniz cilt yapınız uygunsa bunun için devamını evdede yapabilirsiniz..sonuç olarak baya fark gözlemleniyo ciltte..