Sivilceli Ciltler Tca peeling yaptıran var mı???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

LATHINNAA

süt böceğim büyüyor
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
258
58
opuyorumnanaktan kardeşim de ileri derece akne mevcuttu.roaccutan kullandık 3 ay ve kurudu çok şükür ama derin izler kaldı.bizde bu yöntemi duyduk.acaba bu yöntem ile ilgili bilgisi olan var mı ?şimdiden teşekkürler

opuyorumnanaktan kardeşim de ileri derece akne mevcuttu.roaccutan kullandık 3 ay ve kurudu çok şükür ama derin izler kaldı.bizde bu yöntemi duyduk.acaba bu yöntem ile ilgili bilgisi olan var mı ?şimdiden teşekkürler

roaccutan tedavisinden 6 ay sonra kullanılması gerekiyo diye biliyorum..ben evde yapılan %20 tca kullanıyorum 3.seansım bitti çok memnunumm keşke daha önce başlasaymışım.sizde doktor kontrolü gözetiminde ilkini yaptırabilirsiniz cilt yapınız uygunsa bunun için devamını evdede yapabilirsiniz..sonuç olarak baya fark gözlemleniyo ciltte..

bende rocutan kullandım 4 ay oldu bırakalı ama izler daha geçmedi dr 6 ay sonra peeling yaptırabileceğimi söyledi bekliyorum artık...

tca kullanan doktora hiç rastlamadım... seansları uzattıkça uzatır onlar. tca 3 seansta bile leke bırakmıyor... bende evde % 20 uyguluyorum .

X