- 6 Ocak 2013
- 37
- 0
Ben de sırtımdaki dövmeyi bu yöntemle sildirmek istiyorum. Bileğinizin şu anki durumu nasıl? Tamamen çıktı mı? İz kaldı mı? Paylaşırsanız çok sevinirim.
Zararli degil midir bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sırtımdaki dövmeyi bu yöntemle sildirmek istiyorum. Bileğinizin şu anki durumu nasıl? Tamamen çıktı mı? İz kaldı mı? Paylaşırsanız çok sevinirim.
Sildirme işleminde yaptırırken duyulan acıdan fazlası olmuyor
sanırım burası daha uygun :) az önce mesaj attığınız ve ilginiz için teşekkürler .dövmem kibrit kutusundan biraz uzun ince yazılmıs bir isim dövmesi kol bileğimde
Rica ederim ne demek
Şayet istanbuldaysanız
nişanlım profesyonel dövme yapıyor
avrupa yakasındayız
modeli mail atabilirseniz daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım
Ladybeto dövmenin son durumu nedir acaba ? Nasır solusyonu iz bıraktımı?
Ladybeto bende solüsyonun iz bırakıp bırakmadığını çok merak ediyorum.lütfen yeni resimler bekliyoruz :)
umarım iz kalmamıştır ama iz kalmadıysa bile böyle küçük küçük bölgeler halinde çıkarmalısın sanki :26: çok acı verici görünüyor. umarım kalıcı bir zarar olmadan atlatırsın. başka bir dövmeyle başarılı bir şekilde kapatıyorlar aslında ama sanırım sen dövme yaptırmış olmaktan pişmansın :44:Kizlar iyi geceler. Foruma uzun suredir bakamadim sehir disindayim. Bakim yaptiktan sonra hicbir sekilde derimde kabarma falan olmadi kabugum kapandi. Sadece hafif bi kirmizilik var. Telefondan nasil resim yuklendigini bilmiorum ama en kisa zamanda yuklerim sizler icin. :)
umarım iz kalmamıştır ama iz kalmadıysa bile böyle küçük küçük bölgeler halinde çıkarmalısın sanki :26: çok acı verici görünüyor. umarım kalıcı bir zarar olmadan atlatırsın. başka bir dövmeyle başarılı bir şekilde kapatıyorlar aslında ama sanırım sen dövme yaptırmış olmaktan pişmansın :44:
Ilk basta kabugun attigi yerde cukurluk vardi ama kapandi simdi. Su an surekli gunes altinda oldugu icin uygulama yapamiorum. Eylulde baslicam ve asla acimadi canim :) dove yaptirmaktan pismanim evet :)
fotojenixxx arkadaşım benimde kaşımda kalıcı makyaj var.daha önce 2 seas lazere gittim fakat hafif silindi.can acısı ve yüksek fiyatta cabası..bende peeling düşünüyorum lütfen uygulama sonuçların hakkında bilgi paylaşımında bulunmayı unutma:)) peeling ile nasır solüsyonu arasında seçim yapmak istiyorum.sevgiyle kal..tcakimyasalpeeling.com sitesinde gördüm bende %50 lik oranlı olanını. bugün sipariş geçtim bakalım hadi hayırlısı. :) oldukça güven verdi ürünleri bana kızlar. bence bir bakın derim.
Bende aldm nasır solusyonu pazartesi deniyeceğim.6 seans lazere girdim fakat %50 açılma var leke ve scarlarda cabası.tca %50 denedm ama işe yaramadı solusyon işe yararsa mucize olur.bize resim gönderebilrsen süper olur LadyBeto :)))