ben kullan derimArkadaslar merhaba, yillarca sivilce akne sorunu yasayan ben gecen sen roaccutune tedavisi oldum yalniz yuzumde sivilce izleri kaldi ve gecmedi. Gecenlerde esten dostan tca yi duydum az biraz on arastirma yaptim her seye hazirladim kendimi doa dan %20 tca siparis ettim ve bugun elime ulasti. Yalniz keske alacagim yeri de arastirsaymisim doa dan alanlar sanirim memnun degil az once okudum dadoa dan aldigim icin hic kullanip da bosa zaman harcama mi diyosunuz yoksa kullan ama cabuk fayda gostermez mi diyosunuz umarim 2.secenektir
Sevgiler..
Kizlar ben de doa'dan %20 lik aldım beşinci günüm yalnız benim çene ve boyun kısımlarında pul pul soyulmalar oldu henüz yanaklarimda soyulma yok dışarı çıkamıyorum yüzüm kırış kırış nezaman biticek bu soyulmalar
Soyulmalar bitti sudocrem kullandim surekli sivilceler vardı onları kuruttu ama lekelerde vi degisiklik yok ilk deneyimimdi soyula uzun sürdüğü icin tekrar yapmayı düşünmüyorum çalışıyorum çünkü
ben doadan aldım memnun kalmadım resimlediğim uygulamaları yaptığım ürünü tcakimyasalpeeling.com dan aldım çok memnun kaldım üründen..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.571323/
Bu konunun sahibi arkadaş da Doa'dan almış tcayı çok memnunmuş.
canım kılıçbalığı fırsat bulamadığı için yanıtlayamamıştır fakat tca yada herhangi başka bir ürünle çatlak gidermek sanıldığı kadar basit bir şey değil helede tca ile ilgili hiç bir fikrin yoksa...tekrar ,sabır ve bilinçli uygulama gerektiriyor..kilicbaligi catlaklarinin gectigini soylemissin.nasil gecirdigini bana ozelden yazabilirmisin.yillardir cozum ariyorum.bu konuda yardimci olursan cok sevinirim
paylaşırsan memnun oluruz canım merak ediyorum bu asit işleri çok başarılı bana da burdan bir arkadaş çok yardımcı oldu salisilik asit yaptımarkadaşlar yaz gelmeden bir seans tca peeling uygulayayım dedim..diğer aldığım satıcıya ulaşamadığımdan sanal pazardan sipariş ettim 100 de 20 lik..10 ml küçük bir şişe uyguladığımda asit etkisinin daha yoğun olduğunu fark ettim 2 dakika zor bekledim ve yıkadım..bepanten sürdüm,gelişmeleri paylaşırım..
15 lik deneyebilirsin tatlım..1 dakika bekletirsin hafif derecede soyulur..mart ayından sonra uygulayamazsın sanırım,güneşli havalarda uygulanmıyor çünki..4..5 defa uyguladım..sonuçta cildim karma artık çok yağlanma olmuyor ve sivilcelenme,cildim daha mat gibi,ince kırışıklıklarıma iyi geldi..paylaşırsan memnun oluruz canım merak ediyorum bu asit işleri çok başarılı bana da burdan bir arkadaş çok yardımcı oldu salisilik asit yaptım
tca baya ağır ama dediği kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?