O tca değil FenolÇatlaklarda etkili olan oranı siz evde yapamazsınız canım çok tehlikeli, bio oil çatlaklar için başarılı bir ürün, böyle bir sorunun varsa araştır derim...
Yok cnm ya kullandim onu hic fayda gormedimm hiccc 480 tl bayip strivectin aldim bitmek uzere tupu faydasini gordum ama waad ettikleri gibi %100 gecmedi ( hamilelik sonrasi gobek catlaklarima denedim)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kullanıp memnun kalan arkadaşlarım oldu ama demek ki çatlakların durumuna göre değişiyor bu. Strivectin ne kadar geçirdiyse yinede kar, elindeki bitse bile bence sen her gün sabırla masaj yapmaya devam et.
Belki 1 tup daha alirim bakalim dewam edicem cnm ya cok kotu gorunuyor
Bence de devam et evet pahalı ama aradan zaman geçtikçe çatlakların iyileşme oranı düşüyor o yüzden aynen devam...
Keske kesin %100 bi sonuc olsa sursek gecse bitse:)
Yok cnm ya kullandim onu hic fayda gormedimm hiccc 480 tl bayip strivectin aldim bitmek uzere tupu faydasini gordum ama waad ettikleri gibi %100 gecmedi ( hamilelik sonrasi gobek catlaklarima denedim)
'Çatlakta neymiş torunum ' başlıklı konuda kahve -limonla fayda gördüğünü söyleyen bir çok üyeyi okudum . Benim de bacaklarda var , deneyeceğim ama önce kilolar gitse
Aynen cnm yaa ilk kilolar ahh eskiden manken gibiydim 1.78 boy 64 kiloydum simdi hamilelik sonrasi dombili dombili geziom :) 1,5 ayda 7 kilo werdim emzirmesem daha cok werrdim cok kisamiyosun emzirirken wercez yawas yawasda sonra catlaklarla savas basliycak sanirim eger denersen bana fayda edio yada etmiyo die hbr werrsen sewinirim cnm
7 kiloyu kendiliğinden mi verdin , ne güzel
Maşallah sende boy da var. Benim boy 1,60doğum öncesi zayıftım ama şimdi gitmiyor kilolar . Gerçi ben de adam akıllı diyet yapamadım henüz , kendiliğinden de gitmiyor. Emzirme pek etkilemedi beni , iştahım da hep çok açık .
Bende sütü bırakmasını bekliyorum 1,5 yaşında benim ki artık bıraksın istiyorum , 2 yaşından sonra ben bıraktırıcam artık .
O zaman beklemeye aldığım herşeyi deneyeceğim inşallah.
Yok canim kendiliginden gidermi hic kendiliginden gelio gider die bekledim baktim olmuyo diyetisyene gittim emziren anne diyeti die bisey war ondan yapsana sende
Ara ara yaptım ama sürekliliği sağlayamadım maalesef .
Ay yok ben hayatim boyunca hep zayiftim hic bir zaman kilo almadim hatta ajanslardan teklif alirdim mankenlik ama kabul etmedim o islerde bezim yok iste ewlendik hamilelikte aman cocuguma yarasin bide anneler ye kizim ye sen iki canlisin olduk dombili :) ama ben bunu kendime yediremem 36 bedenden 44 e cikmak igrenc bi duygu suan 40-42 beden oldum geri dusucwm eski halime inanilmaz koydum kafaya oyle boyle diil diyetisyenim tam 8 ayda eski halinden bile zayif olursun bu kafayla dedi aman dedim eski hakime bi doneyimde 5 aya donerim heralde umarimmmm arkadasim olay kafada bitiyo we tek ip ucu ewde bulundrmycaksin kilo aldrcak seyler bol yesillik olsun ewde bak nasi weriosun ilk baslar gece uyaniyodum gezinyidum baktim mutfakta bisey yok yiycek bi elma yada salatalik yiyip yatiyodum
Sen zaten kafana koymuşsun bence o kiloları rahat rahat verirsin ama verdiğin kiloları bir daha da geri almamak için söz ver kendine
Normalde zaten olmazda ikinci kez hamile kalmayi dusundugumde korkuyorum ozamanda yine diyetisyen kontrolunde gecirmeyi dusunyorum hamileligimi cnm
Hamilelik farklı konu ama zaten ilkinden tecrübe kazandığın için bence aldığın kiloları daha kolay verirsin.
Hamilelik farklı konu ama zaten ilkinden tecrübe kazandığın için bence aldığın kiloları daha kolay verirsin.
Önce TCA'nın ne olduğunu nasıl uygulandığını bir araştır aklına yatarsa uygularsın çünkü krem gibi 1 ay uygulanacak bir şey değil.Zaten araştırınca yazdığın mesaj karşısında dehşete düşeceksin canım
Benim cildimde bir sorun yok yüzümdeki güneş lekeleri için bir kaç kez kullandım seneler önce, çatlaklarım için ve omuzumdaki güneş lekeleri ve çiller içinde kullandım.Çatlaklar ve yüzdeki lekelerden kurtuldum lakin omuzlardaki lekelerde işe yaramadı.
Dediğim gibi iyice araştır ayda 1 kez uygulanabilir en fazla zaten tamamen iyileşmesi 21 günü buluyor ve bu mevsimde uygulanmıyor.
kilicbaligi catlaklarinin gectigini soylemissin.nasil gecirdigini bana ozelden yazabilirmisin.yillardir cozum ariyorum.bu konuda yardimci olursan cok sevinirimÖnce TCA'nın ne olduğunu nasıl uygulandığını bir araştır aklına yatarsa uygularsın çünkü krem gibi 1 ay uygulanacak bir şey değil.Zaten araştırınca yazdığın mesaj karşısında dehşete düşeceksin canım
Benim cildimde bir sorun yok yüzümdeki güneş lekeleri için bir kaç kez kullandım seneler önce, çatlaklarım için ve omuzumdaki güneş lekeleri ve çiller içinde kullandım.Çatlaklar ve yüzdeki lekelerden kurtuldum lakin omuzlardaki lekelerde işe yaramadı.
Dediğim gibi iyice araştır ayda 1 kez uygulanabilir en fazla zaten tamamen iyileşmesi 21 günü buluyor ve bu mevsimde uygulanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?