Lekeler, Çiller tca deneyimim..( Resimli )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
O tca değil Fenol Çatlaklarda etkili olan oranı siz evde yapamazsınız canım çok tehlikeli, bio oil çatlaklar için başarılı bir ürün, böyle bir sorunun varsa araştır derim...

Yok cnm ya kullandim onu hic fayda gormedimm hiccc 480 tl bayip strivectin aldim bitmek uzere tupu faydasini gordum ama waad ettikleri gibi %100 gecmedi ( hamilelik sonrasi gobek catlaklarima denedim)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kullanıp memnun kalan arkadaşlarım oldu ama demek ki çatlakların durumuna göre değişiyor bu. Strivectin ne kadar geçirdiyse yinede kar, elindeki bitse bile bence sen her gün sabırla masaj yapmaya devam et.

Kullanıp memnun kalan arkadaşlarım oldu ama demek ki çatlakların durumuna göre değişiyor bu. Strivectin ne kadar geçirdiyse yinede kar, elindeki bitse bile bence sen her gün sabırla masaj yapmaya devam et.

Belki 1 tup daha alirim bakalim dewam edicem cnm ya cok kotu gorunuyor

Belki 1 tup daha alirim bakalim dewam edicem cnm ya cok kotu gorunuyor

Bence de devam et evet pahalı ama aradan zaman geçtikçe çatlakların iyileşme oranı düşüyor o yüzden aynen devam...

'Çatlakta neymiş torunum ' başlıklı konuda kahve -limonla fayda gördüğünü söyleyen bir çok üyeyi okudum . Benim de bacaklarda var , deneyeceğim ama önce kilolar gitse

'Çatlakta neymiş torunum ' başlıklı konuda kahve -limonla fayda gördüğünü söyleyen bir çok üyeyi okudum . Benim de bacaklarda var , deneyeceğim ama önce kilolar gitse

Aynen cnm yaa ilk kilolar ahh eskiden manken gibiydim 1.78 boy 64 kiloydum simdi hamilelik sonrasi dombili dombili geziom :) 1,5 ayda 7 kilo werdim emzirmesem daha cok werrdim cok kisamiyosun emzirirken wercez yawas yawasda sonra catlaklarla savas basliycak sanirim eger denersen bana fayda edio yada etmiyo die hbr werrsen sewinirim cnm

7 kiloyu kendiliğinden mi verdin , ne güzel
Maşallah sende boy da var. Benim boy 1,60 doğum öncesi zayıftım ama şimdi gitmiyor kilolar . Gerçi ben de adam akıllı diyet yapamadım henüz , kendiliğinden de gitmiyor. Emzirme pek etkilemedi beni , iştahım da hep çok açık .
Bende sütü bırakmasını bekliyorum 1,5 yaşında benim ki artık bıraksın istiyorum , 2 yaşından sonra ben bıraktırıcam artık .
O zaman beklemeye aldığım herşeyi deneyeceğim inşallah.

Yok canim kendiliginden gidermi hic kendiliginden gelio gider die bekledim baktim olmuyo diyetisyene gittim emziren anne diyeti die bisey war ondan yapsana sende

Yok canim kendiliginden gidermi hic kendiliginden gelio gider die bekledim baktim olmuyo diyetisyene gittim emziren anne diyeti die bisey war ondan yapsana sende

Ara ara yaptım ama sürekliliği sağlayamadım maalesef .

Ara ara yaptım ama sürekliliği sağlayamadım maalesef .

Ay yok ben hayatim boyunca hep zayiftim hic bir zaman kilo almadim hatta ajanslardan teklif alirdim mankenlik ama kabul etmedim o islerde bezim yok iste ewlendik hamilelikte aman cocuguma yarasin bide anneler ye kizim ye sen iki canlisin olduk dombili :) ama ben bunu kendime yediremem 36 bedenden 44 e cikmak igrenc bi duygu suan 40-42 beden oldum geri dusucwm eski halime inanilmaz koydum kafaya oyle boyle diil diyetisyenim tam 8 ayda eski halinden bile zayif olursun bu kafayla dedi aman dedim eski hakime bi doneyimde 5 aya donerim heralde umarimmmm arkadasim olay kafada bitiyo we tek ip ucu ewde bulundrmycaksin kilo aldrcak seyler bol yesillik olsun ewde bak nasi weriosun ilk baslar gece uyaniyodum gezinyidum baktim mutfakta bisey yok yiycek bi elma yada salatalik yiyip yatiyodum

Sen zaten kafana koymuşsun bence o kiloları rahat rahat verirsin ama verdiğin kiloları bir daha da geri almamak için söz ver kendine

Sen zaten kafana koymuşsun bence o kiloları rahat rahat verirsin ama verdiğin kiloları bir daha da geri almamak için söz ver kendine

Normalde zaten olmazda ikinci kez hamile kalmayi dusundugumde korkuyorum ozamanda yine diyetisyen kontrolunde gecirmeyi dusunyorum hamileligimi cnm

Normalde zaten olmazda ikinci kez hamile kalmayi dusundugumde korkuyorum ozamanda yine diyetisyen kontrolunde gecirmeyi dusunyorum hamileligimi cnm

Hamilelik farklı konu ama zaten ilkinden tecrübe kazandığın için bence aldığın kiloları daha kolay verirsin.

Hamilelik farklı konu ama zaten ilkinden tecrübe kazandığın için bence aldığın kiloları daha kolay verirsin.

selam kilicbaliği yıllardır yazılarını çok takip ettim ve faydalandım öncelikle gönülden teşekkürlerimi iletmek istiyorum sana

ben dermaroller uyguluyorum dermahealin ürünleri var bende.

ama tca peeling de yapmak istiyorum çünkü çenem full sivilce izi bu beni çok üzüyor.
doa kimyadan %20 tca sipariş ettim

nerdeyse forumdaki tüm mesajlarını ve internetteki herşeyi okudum. ama şimdi şöyle bişey var dermaroller biliyorsun iğneli bir yöntem. önce dermaroller yapıp 1-2 hafta bekleyip tca yapıp sonra da 1 ay mı beklemeliyim.

yoksa önce tca yapıp tamamen soyulduktan sonra hazır ölü deri gitmişken dermaroller yapıp cilde o vitamin ve besin serumlarını emdirmeliyim.

ikinci sorumsa bu ay evden çalışıyorum ama full laptop başındayım. bunun için gneş kremi kullanmalı mıyım leke yapmaması için. kullanacaksam dikkat etmem gereken bir özellik var mı üründe arayacağım. uygun fiyatlı bir ürün önerin olur mu?

tcayı yaptıktan hemen sonra bephanten mi çinko oksitli krem mi sürmem gerek? orda kafam karıştı anlamadım. yoksa çinko oksitli kremi ne zamanlar sürücem? meddacasolün var elimde onu kullanabilir miyim içinde alkol var diye emin olamadım.

dekolte bölgemde de sivilcelenme vardı. buraya da tca yapabilir miyim? ama tcayı yaptıktan sonra kıyafetlerim değer de lekelenir diye emin olamıyorum

laktik asit aldım %10 içeren bununla tonik yapmam söylendi lavanta suyuyla. bunu nasıl yapıcam tam olarak ne işe yarar?

sürekli çıkan sivilcelerim için nasıl bir tonik yapabilirim içine ne tür bir meyve asidi katabilirim? oranı ne olmalı

bir de en son pop kısmımda da sivilcelenme vardı (sivilce sivilce diyorum ama öyle raoccutane kullanacak kadar değil yani doktora gittim bu konuda bana imex verip yolladı) oraya acnelyse sürdüm salak gibi bişi olmuyo diye 2-3 gün bol bol sürdüm o aradada çok koşturuyordum kot pantolon felan derken tabi yandı çok kötü tahriş oldu sürtünmeden dolayı ve yanan yerler karardı. doktora gittim. expigment ve locoid ve yine acnelyse karıştırıp sür dedi. kaç haftadır yapıyorum nerdeyse hiç bişi olmuyor
buraya nasıl bir tonik sürsem iyi olur. hani soysun ama tahriş etmesin. laktik asit olur mu mesela

bir de benim yanak kısımlarımda kırmızılıklar var çok hafif. kılcal damar mı deniyor ondan. tca bana olmaz mı? ya da o bölgelere yüzdesi düşük olandan mı kullanmalıyım?

tca yaptıktan sonra süreceğim kremlerin sonradan deli gibi sivilce yapması beni korkutuyor ne önerebilirsin bu konuda?

cildim karma kuruya dönük yanaklarım. başka önerilerin olursa da bana ürün konusunda çok mutlu olurum

asırlık sorular sordum özür dilerm

kilicbaligi catlaklarinin gectigini soylemissin.nasil gecirdigini bana ozelden yazabilirmisin.yillardir cozum ariyorum.bu konuda yardimci olursan cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…