canım güneş lekelerini bir kaç seansta geçirir,fakat senin cildin güneşe karşı reaksyon gösteriyorsa,leke olsun yada olmasın güneş koruyucu sürüp sokağa çıkmalısın..Güneş lekesini kesın gecırıyormu peki arkadaşlar alın bölgemde guens lekem var ve psikolojim berbat
canım benim burun gözeneklerim çok kötü görünüyordu,tca dan sonra cidden temizlendi ve küçüldü..tcq yaptıran bı tanıdıgımda deliklerim daha cok buyudu dıo ben anlamadım ki ne faydalı ne degil
canim acaba bende mi anormallik var derken seni gormem cok iyi oldu:) bir hafta once bir universite hastanesinde 35 tca yaptirdim. 35 olmasina ragmen gozeneklerimin cok az sikilastigini alnimdaki eski puturlerinde biraz etkili oldugunu soyleyebilirim yani turk kahvesiyle yaptigim peelingten bir farkini goremedim. soyulma ve pullanma da 3. Ve 4. gun cok hafif oldu okadar. Demekki her cilde her uygulama olmuyor. Ikinci seansi yaptirmayi dusunmuyorum o yuzden zaten nisana girdik.Bende doadan 20lik aldım ama bende böyle bir soyulma olmadı küçük küçük pullanma oldu ve 5.güne kadar soyulmada olmadı nerde yanlış yaptim ki
canım en son iki defa sanal pazardan aldım 10 ml,35 tl 15 lik olan...ve memnun kaldım..Merhaba :) benimde sivilce izlerim var özellikle yanaklarımda kırmızı kızmızı lekelerim varbıktım artık hiçbirşey çare olmuyor. birkaç sorum var cevaplarsanız sevinırım. Öncelikle bu ürünü nereden temin ettiniz? doktor mu yazdı, eczaneden siz recetesız mı aldınız? ayrıca fıyatı ne kadar sizin kullandıgınız 15liğin? illa doktor gözetiminde mi kullanmak gerekiyor? cildiyeye gittiğimizde bu üründen bahsetsek acaba benim için uygun olup olmadıgını soyler mi ? bir şişe tedavinin tamamı için yeterli oluyor mu ? cok soru sordum kusura bakma canım ama cildimin durumu gercekten kötu şimdiden teşekur ederımm
canım 25 liğin üstüne çıkmadım ama 25 likte inanılmaz kalın soyuldu..canim acaba bende mi anormallik var derken seni gormem cok iyi oldu:) bir hafta once bir universite hastanesinde 35 tca yaptirdim. 35 olmasina ragmen gozeneklerimin cok az sikilastigini alnimdaki eski puturlerinde biraz etkili oldugunu soyleyebilirim yani turk kahvesiyle yaptigim peelingten bir farkini goremedim. soyulma ve pullanma da 3. Ve 4. gun cok hafif oldu okadar. Demekki her cilde her uygulama olmuyor. Ikinci seansi yaptirmayi dusunmuyorum o yuzden zaten nisana girdik.
19canım en son iki defa sanal pazardan aldım 10 ml,35 tl 15 lik olan...ve memnun kaldım..
kaç yaşındasın öncelikle..
sana yarın yazabilirm canım şu an çıkmam gerek bakarsın olurmu teşekkürler ilgine..
bakarımm öptum saolsana yarın yazabilirm canım şu an çıkmam gerek bakarsın olurmu teşekkürler ilgine..
canım öncelikle yüzüne asla sabun sürme,sebamed yada başka bir likid ile yıka,ılık su ile sabah akşam..Merhaba :) benimde sivilce izlerim var özellikle yanaklarımda kırmızı kızmızı lekelerim varbıktım artık hiçbirşey çare olmuyor. birkaç sorum var cevaplarsanız sevinırım. Öncelikle bu ürünü nereden temin ettiniz? doktor mu yazdı, eczaneden siz recetesız mı aldınız? ayrıca fıyatı ne kadar sizin kullandıgınız 15liğin? illa doktor gözetiminde mi kullanmak gerekiyor? cildiyeye gittiğimizde bu üründen bahsetsek acaba benim için uygun olup olmadıgını soyler mi ? bir şişe tedavinin tamamı için yeterli oluyor mu ? cok soru sordum kusura bakma canım ama cildimin durumu gercekten kötu şimdiden teşekur ederımm
Canim o zaman doktor az bekletti benimkini heralde veya etkisi gecmis solusyon uyguladi bilemedim zayen internetten baktigim gorseller gibi soyulmadi. 10 gun oluyor yinede gunes koruyucu kullaniyorum bu saatten sonra lekelenme olasiligim var mi sence biraz tedirginim...canım 25 liğin üstüne çıkmadım ama 25 likte inanılmaz kalın soyuldu..
havalar sıcak olduğu içinmi tca yapabilirmiyimmi?diyorsun?Canim o zaman doktor az bekletti benimkini heralde veya etkisi gecmis solusyon uyguladi bilemedim zayen internetten baktigim gorseller gibi soyulmadi. 10 gun oluyor yinede gunes koruyucu kullaniyorum bu saatten sonra lekelenme olasiligim var mi sence biraz tedirginim...
Çok teşekkür ederim sabırla cevapladığınız için. Sivilce izlerini geçiriyor mu yada hafifletip renk tonunu düzenliyor mu ?canım öncelikle yüzüne asla sabun sürme,sebamed yada başka bir likid ile yıka,ılık su ile sabah akşam..
sonra alkolsüz tonik ve yağsız nemlendirici..nemlendirici olarak bepantende uygulayabilirsin..
ürünü sanalpazardan 15 lik 35 tlye aldım..güneşe çıkmaman gerekiyor..mecbur kalırsan 50 lik güneş koruma faktörü sürüp çıkacaksın..önümüzdeki sıcaklarda yapmanı önermem..
şişeyi iyice çalkalayıp pamuğa sürüp alından başlayarak uygula 2 dakika sonra bol su ile yıkanıp bepanten sürülecek ve kuruması beknecek..3 dört gün sonra soyulma başlar soyulmaya elle müdahale etmek yok..sokağa çıkmak durumunda kalırsan güneş koruması sürüp çıkacaksın..
bölgesel uygulama tüm yüzüne uygula..
kesinlikle faydası var ama düzgün uygulamak çok önemli..eğer denemek istersen tüm sayfaları oku olurmu..ve tekrar yaz tekrar anlatırım sana..Çok teşekkür ederim sabırla cevapladığınız için. Sivilce izlerini geçiriyor mu yada hafifletip renk tonunu düzenliyor mu ?
Hayir hayir canim simdilik yapmayi dusunmuyorum son yaptirdigimdan sonra ne kadar sure daha cildim gunese duyarlidir acaba? leke olmasindan korkuyorum gunes koruyucusuz cikmiyorum 10 gun oldu yaptiralihavalar sıcak olduğu içinmi tca yapabilirmiyimmi?diyorsun?
cabım koruyucu sürmeye devam et..Hayir hayir canim simdilik yapmayi dusunmuyorum son yaptirdigimdan sonra ne kadar sure daha cildim gunese duyarlidir acaba? leke olmasindan korkuyorum gunes koruyucusuz cikmiyorum 10 gun oldu yaptirali
Bacaklarına yaptın mı canım? Çok merak ettim.:/doa tcayı kmse önermior mu ya
diğerini alamam çok pahalı ben bacaklarıma yapacağım
Hayır canım bacaklarımda batık lekeleri vardı kahverengi. Başka bir yöntemle baya azalttım çok az kaldı. Tamamen geçiçeğini düşünüyorum. O yüzden ihtiyaç duymadım.Bacaklarına yaptın mı canım? Çok merak ettim.:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?