Hamilelik farklı konu ama zaten ilkinden tecrübe kazandığın için bence aldığın kiloları daha kolay verirsin.
selam kilicbaliği yıllardır yazılarını çok takip ettim ve faydalandım öncelikle gönülden teşekkürlerimi iletmek istiyorum sana
ben dermaroller uyguluyorum dermahealin ürünleri var bende.
ama tca peeling de yapmak istiyorum çünkü çenem full sivilce izi bu beni çok üzüyor.
doa kimyadan %20 tca sipariş ettim
nerdeyse forumdaki tüm mesajlarını ve internetteki herşeyi okudum. ama şimdi şöyle bişey var dermaroller biliyorsun iğneli bir yöntem. önce dermaroller yapıp 1-2 hafta bekleyip tca yapıp sonra da 1 ay mı beklemeliyim.
yoksa önce tca yapıp tamamen soyulduktan sonra hazır ölü deri gitmişken dermaroller yapıp cilde o vitamin ve besin serumlarını emdirmeliyim.
ikinci sorumsa bu ay evden çalışıyorum ama full laptop başındayım. bunun için gneş kremi kullanmalı mıyım leke yapmaması için. kullanacaksam dikkat etmem gereken bir özellik var mı üründe arayacağım. uygun fiyatlı bir ürün önerin olur mu?
tcayı yaptıktan hemen sonra bephanten mi çinko oksitli krem mi sürmem gerek? orda kafam karıştı anlamadım. yoksa çinko oksitli kremi ne zamanlar sürücem? meddacasolün var elimde onu kullanabilir miyim içinde alkol var diye emin olamadım.
dekolte bölgemde de sivilcelenme vardı. buraya da tca yapabilir miyim? ama tcayı yaptıktan sonra kıyafetlerim değer de lekelenir diye emin olamıyorum
laktik asit aldım %10 içeren bununla tonik yapmam söylendi lavanta suyuyla. bunu nasıl yapıcam tam olarak ne işe yarar?
sürekli çıkan sivilcelerim için nasıl bir tonik yapabilirim içine ne tür bir meyve asidi katabilirim? oranı ne olmalı
bir de en son pop kısmımda da sivilcelenme vardı (sivilce sivilce diyorum ama öyle raoccutane kullanacak kadar değil yani doktora gittim bu konuda bana imex verip yolladı) oraya acnelyse sürdüm salak gibi bişi olmuyo diye 2-3 gün bol bol sürdüm o aradada çok koşturuyordum kot pantolon felan derken tabi yandı çok kötü tahriş oldu sürtünmeden dolayı ve yanan yerler karardı. doktora gittim. expigment ve locoid ve yine acnelyse karıştırıp sür dedi. kaç haftadır yapıyorum nerdeyse hiç bişi olmuyor
buraya nasıl bir tonik sürsem iyi olur. hani soysun ama tahriş etmesin. laktik asit olur mu mesela
bir de benim yanak kısımlarımda kırmızılıklar var çok hafif. kılcal damar mı deniyor ondan. tca bana olmaz mı? ya da o bölgelere yüzdesi düşük olandan mı kullanmalıyım?
tca yaptıktan sonra süreceğim kremlerin sonradan deli gibi sivilce yapması beni korkutuyor ne önerebilirsin bu konuda?
cildim karma kuruya dönük yanaklarım. başka önerilerin olursa da bana ürün konusunda çok mutlu olurum
asırlık sorular sordum özür dilerm