• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller tca deneyimim..( Resimli )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Lekelerin yoğunluğu ve derinliğine bağlı bir kaç seans uygulamak gerekiyor, lekelerden kurtulduktan sonra güneş koruyucu kullanman ve güneşten mümkün mertebe uzak kalman gerek. Eğer cildini korursan yeniden leke oluşmaz. Topuklara uygulamanı tavsiye etmem ama komple ayaklar için bir ürün var, ayağına poşet gibi geçirip belli bir süre bekliyorsun sonra aradan bir hafta geçtiğinde kalın kalın soyulmaya başlıyor forumda bununla alakalı bir konu vardı ve bazı bloggerlarda bu ürünü paylaşmışlar bir araştır derim.
Çok teşekkür ederim , forumdan araştırırım şimdi . Umarım şu anda kullanabileceğim bir üründür .
Gözeneklerle ilgili bulduğunuz yöntemi paylaşmayı düşünüyor musunuz ? :26:
Bende gözeneklerinden şikayetçiyim :(

Çok teşekkür ederim , forumdan araştırırım şimdi . Umarım şu anda kullanabileceğim bir üründür .
Gözeneklerle ilgili bulduğunuz yöntemi paylaşmayı düşünüyor musunuz ? :26:
Bende gözeneklerinden şikayetçiyim :(

Tam yaz mevsimine girdiğimiz sırada bence uygun olmaz çünkü tamamen soyulması 1 aya yakın oluyor o ayak ürününde ve görüntü gerçekten rahatsız edici...

tca yı nerden almamızı tavsiye edersiniz?

En son arkadaşlarım tıp kim san dan aldılar %15 ve %25 lik tca mevcut fiyatları ve kalitesi iyi. Yalnız mevsimi değil, sonbaharı beklemen lazım uygulamak için... Birde buradan alacaksanız %15 ile başlayın çünkü bu saf tca olduğu için etki gücü yüksek.

En son arkadaşlarım tıp kim san dan aldılar %15 ve %25 lik tca mevcut fiyatları ve kalitesi iyi. Yalnız mevsimi değil, sonbaharı beklemen lazım uygulamak için... Birde buradan alacaksanız %15 ile başlayın çünkü bu saf tca olduğu için etki gücü yüksek.

Saol kılıçbalığı ben daha önce 4 defa tca yaptım zaten. İlk yaptığımda iyiydi sonrakilerde pek etki olmadı sonuncu yaptığımda da yuzume su surdum sankı. ilk gelen tca gibi olsaydı lekelerim geçmişti. Şimdi ekimi bekleyeceğim. Kaliteli ve etkili bir tca bulmak en önemlisiymiş. Oysa ben kaç kişiye tavsiye etmiştim aldığım yeri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Saol kılıçbalığı ben daha önce 4 defa tca yaptım zaten. İlk yaptığımda iyiydi sonrakilerde pek etki olmadı sonuncu yaptığımda da yuzume su surdum sankı. ilk gelen tca gibi olsaydı lekelerim geçmişti. Şimdi ekimi bekleyeceğim. Kaliteli ve etkili bir tca bulmak en önemlisiymiş. Oysa ben kaç kişiye tavsiye etmiştim aldığım yeri.

Canım bu tür şeyleri tavsiye etmek riskli olabilir çünkü bunlar kozmetik ürün değil kimyasal haliyle çözündürme işlemini de işin ehli birilerinin yapması gerek bu yüzden en sağlamı kimya şirketlerinden veya gg de satış yapan kimya şirketlerinden tedarik etmek. Öyle güzel ambalajlara etiketlere tav olmayın yani...

Rica ederim canım, konunu takipteyim merak etme... Soyulduktan sonra güneş koruyucu kullanmayı ihmal etme, sadece dışarıda değil evin içinde bilhassa pc bşında tv izlerken vs gerekli...
Merhaba sivilcelerden kalma mor gibi izlerim var bu TCA yapabilirim gibi geliyor bana en azından 1 ay kullana bilir denerim. Bu izlere iyi gelir mi ? Siz kullanmışsınız ne kadar süre kullandınız haftada kaç gün yapılıyor şuan temin ediyorsanız bir site ürün tavsiye eder misiniz ?

Canım bu tür şeyleri tavsiye etmek riskli olabilir çünkü bunlar kozmetik ürün değil kimyasal haliyle çözündürme işlemini de işin ehli birilerinin yapması gerek bu yüzden en sağlamı kimya şirketlerinden veya gg de satış yapan kimya şirketlerinden tedarik etmek. Öyle güzel ambalajlara etiketlere tav olmayın yani...

Haklısın etkisi olmaması bir şans yuzumde yanabilirdi

Son düzenleme:
Merhaba sivilcelerden kalma mor gibi izlerim var bu TCA yapabilirim gibi geliyor bana en azından 1 ay kullana bilir denerim. Bu izlere iyi gelir mi ? Siz kullanmışsınız ne kadar süre kullandınız haftada kaç gün yapılıyor şuan temin ediyorsanız bir site ürün tavsiye eder misiniz ?

Önce TCA'nın ne olduğunu nasıl uygulandığını bir araştır aklına yatarsa uygularsın çünkü krem gibi 1 ay uygulanacak bir şey değil.Zaten araştırınca yazdığın mesaj karşısında dehşete düşeceksin canım :1:

Benim cildimde bir sorun yok yüzümdeki güneş lekeleri için bir kaç kez kullandım seneler önce, çatlaklarım için ve omuzumdaki güneş lekeleri ve çiller içinde kullandım.Çatlaklar ve yüzdeki lekelerden kurtuldum lakin omuzlardaki lekelerde işe yaramadı.

Dediğim gibi iyice araştır ayda 1 kez uygulanabilir en fazla zaten tamamen iyileşmesi 21 günü buluyor ve bu mevsimde uygulanmıyor.

Önce TCA'nın ne olduğunu nasıl uygulandığını bir araştır aklına yatarsa uygularsın çünkü krem gibi 1 ay uygulanacak bir şey değil.Zaten araştırınca yazdığın mesaj karşısında dehşete düşeceksin canım :1:

Benim cildimde bir sorun yok yüzümdeki güneş lekeleri için bir kaç kez kullandım seneler önce, çatlaklarım için ve omuzumdaki güneş lekeleri ve çiller içinde kullandım.Çatlaklar ve yüzdeki lekelerden kurtuldum lakin omuzlardaki lekelerde işe yaramadı.

Dediğim gibi iyice araştır ayda 1 kez uygulanabilir en fazla zaten tamamen iyileşmesi 21 günü buluyor ve bu mevsimde uygulanmıyor.
Aaa çatlakların gitti mi ? mutlaka araştırayım kalçalarım da çatlaklarım var az kilo alıp vermekten ay çok iyi olur ince çizgi gibiler inşallah işe yarar Çok teşekkür ederim canım .

Aaa çatlakların gitti mi ? mutlaka araştırayım kalçalarım da çatlaklarım var az kilo alıp vermekten ay çok iyi olur ince çizgi gibiler inşallah işe yarar Çok teşekkür ederim canım .

Çatlaklar için çok yüksek oran lazım siz evde yapamazsınız canım girişme, dediğim gibi yüzün için de araştır zaten fotoğrafları görünce ne demek istediğimi anlarsın...

araştırmadan hemen kullanmaya çalışmak çok yanlış bencede. yorumuna çok güldüm :1::1::1:bilinçsizce yapmamak lazım hiçbirşeyi hele ki söz konusu cilt ise:54:

araştırmadan hemen kullanmaya çalışmak çok yanlış bencede. yorumuna çok güldüm :1::1::1:bilinçsizce yapmamak lazım hiçbirşeyi hele ki söz konusu cilt ise:54:

Kesinlikle, forumda fazla komplike şeyleri paylaşmadığımız için arkadaşımız TCA'yı bir krem veya tonik gibi bir şey olarak düşündü diye tahmin ediyorum.

Evet bu kişi ben oluyorum elbette, malum forumda çoook uzun yıllar önce TCA isimli bir asit ile harikalar yaratılabildiğini uzun uzun anlatmıştım... Ellerine sağlık, deneyimini tarafsız biçimde paylaşman diğer arkadaşlar için çok yararlı olacaktır...

Normal şartta yüzünde leke kalmaması gerek, leke oluştuysa sen farkında olmadan bir şekilde ya uyurken deri kalktı, ya giyinirken, ya yıkarken sert davrandın, kremlerken azıcık kanırttın vs vs yani zamanından önce soyulmuş kuzum.Bunun dışında buhar vs, bunlar kullanılmamalı çünkü alttan taze cilt geliyor henüz çok hassas ve bu cildi her türlü darbeden,ısıdan ve kozmetikten korumak gerek dışarıdan etkiye gerek yok yani...

Bunun dışında aven termal su kullandığım oldu o süreçte ama negatif etki gördüm... Bepanthene yerine de klasik eczane malı çinko oksitli pişik kremi olması daha iyi oluyor, bu sayede cilt hem kendini toparlamaya fırsat buluyor hem olası bakterilerin hasarlı cilde yerleşmesi engelleniyor.

Herşeyden önemlisi bilindik markaların asitlerini kullanın TCA laboratuvarlarda kullandığımız pahalı bir asit dolayısı ile orda burda satılan ucuz ürünleri kullanıp cildinizle kumar oynamayın ve kendinizi kullandırmayın.Nereden anlarız diyorsanız satın aldığınız satıcılardan ürünün menşei,markası hakkında bilgi alın gerekirse ithalat belgelerini talep edin çünkü TCA asla ve asla tırıvırı markalar adı altında satılmaz öyle 30 ml falanda bulunmaz zira tca granül halde bulunur bunu kullanabilmek için önce saf su ile seyreltmke gerekiyor ve oldukça zor bir hesaplama yöntemi var. Örnek biz Merck Sharp Dohme TCA kullanıyoruz, bunu laboratuvarda kullanabildiğimiz gibi seyreltip peeling ajanı olarakda kullanabiliyoruz yani; cilt için ayrı, laboratuvar için ayrı TCA yoktur... Diğer bir şey ise kk haricindeki bazı cilt bakımı forumlarını araştırırken 3-5 dakika tutabildiklerini okudum ve dehşete kapıldım, genellikle frozen etkisinin oluşması kaliteli bir ürün için yalnızca 20 saniyedir, buna göre elinizdeki ürünün kalitesini anlarsınız zaten...

Gittigidiyor vs tarzı alışveriş siteleriden ürün satın alırken özellikle dikkat edin derim kaldı ki bu ürünlerin satışı zaten bakanlık tarafından yasaklandı yalnızca kimyasal satan yerlerde satışları serbest zira bunlar kozmetik ürün olarak kabul edilmiyorlar haliyle, zaten kozmetik ürün değil kimyasal ürünler bu açıdan haklı bir uygulama olarak görüyorum...

Çok uzun yazdım, şimdilik söyleyebileceklerim bunlar...

Ben ilk defa duyuyorum ne bu tca?

Zaten dun gece arastirdimda facia bisey yaa 1 ay gecmiodur nasi geciriyosunuz gecene kadarki zamani ciddi yara oluyor mossmorr

5-6 gün içinde koyu renk görünen deri kendini tamamen atıyor ve alttan taze pembe deri çıkıyor o gördüğün yara değil yani canım, güneşte çok kalmış da soyulmaya başlamışsın gibi düşün. Aynen facia bir görüntü tabii ama alınan sonuç çekilen bir haftalık çirkin görüntüye değiyor.

5-6 gün içinde koyu renk görünen deri kendini tamamen atıyor ve alttan taze pembe deri çıkıyor o gördüğün yara değil yani canım, güneşte çok kalmış da soyulmaya başlamışsın gibi düşün. Aynen facia bir görüntü tabii ama alınan sonuç çekilen bir haftalık çirkin görüntüye değiyor.

Youtube da bi wideo izledim 11. Gunde kizin hala derisi kalkiyodu tirstim walla cesaret edemem heralde ya cok yanarsa ya gecmezse naparimmm :( bide bisey sorcam catlaklaradami etkisi war bunun cnm

Youtube da bi wideo izledim 11. Gunde kizin hala derisi kalkiyodu tirstim walla cesaret edemem heralde ya cok yanarsa ya gecmezse naparimmm :( bide bisey sorcam catlaklaradami etkisi war bunun cnm

O tca değil Fenol :1: Çatlaklarda etkili olan oranı siz evde yapamazsınız canım çok tehlikeli, bio oil çatlaklar için başarılı bir ürün, böyle bir sorunun varsa araştır derim...

O tca değil Fenol :1: Çatlaklarda etkili olan oranı siz evde yapamazsınız canım çok tehlikeli, bio oil çatlaklar için başarılı bir ürün, böyle bir sorunun varsa araştır derim...

tatlım bende de ne yazıkki lanet olası beyazlaşmış çatlaklar vartaaa eskiden beri var sporda yaparım oysaki zayıfımdırda :S

Back