Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal hayatına devam edebilirsin, bir sakıncası yok yalnız banyo süresini çok uzun tutma çünkü çıktıktan sonra insan iyice geriliyor...İhtiyaç duydukça sür, herkesin cilt tipi yapısı farklı oluyor canım.
Ha bu arada bu TCA furyasının sebebi nedir anlayamadım ama henüz hç bilgi sahibi olmadan, neyle karşılaşacağınızı bilmeden birde ne kadar güvenli olduğu belli olmayan ürünlerle uygulama yapıyorsunuz sonra iz kaldı, yok soyulur mu, yok burası açık renk üzerine bir daha uygulama yaptım vs vs... Siz çıldırdınız mı allah aşkına? Tamam TCA çok güzel bir soyma asidi, evet mucizeler yaratabilir ama doğru ellerde!
Biz %15 oranının evde kullanılmasını tavsiye ediyoruz ama ilk seansı bir doktor gözetiminde yapılması ve doktorun öğretmesi kaidesi ile çünkü cildiniz aside tepki verebilir ve siz ne olduğunu anlayamadan asit alt katmanlara inebilir, geri dönüşü olmayan sorunlar yaratabilir bunları düşünmeden, bilmeden sanki yüz toniği sürer gibi alıp yüzünüze asit sürüyorsunuz! Olası bir sorunda ne yapacaksınız? Nasıl durduracaksınız allerjiyi? Nasıl sonlandıracaksınız asidin devamlılığını? Hala bepanthene ile sonlandırmaya kalkanlar var! TCA yağ tanımaz, hangi akla hizmet bepanthene? Kliniklerde de önce nötrleştirici losyon sürülür sonrasında bapanthene uygulanır...
Hala zamanından önce soymaya kalkanlar var şaka gibi! Hala 20 liraya saf TCA satıldığını sananlar var olacak iş değil! Bir kere TCA kozmetik ürün değil bir kimyasaldır, hesaplamaları zordur ve çözündürmesi kolay değildir ufacık bir hata yüzdeyi değiştirir apır sapır gittigidiyor, sahibinden vs vs kozmetik sitelerinden alışveriş yapacağınıza kimya şirketlerinden hazır %15 TCA solüsyonu alın! En azından güvenilirdir!
Kusura bakmayın ama çok garipsiniz...
Habibacığım senin mesajından alıntı yaparak yazdım ama yorumum özellikle seni hedef alarak yazılmadı fakat ne yazık ki sende neyle karşılaşacağını bilmeden uygulama yapmışsın canım benim, keşke hiç uygulama yapmasaydın çünkü panik haldesin ve hata yapacaksın korkarım ki, ayrıca özelden de soru soranlar var, başka başlıklarda da yanlış yorum yapanlar var uyarma gereği duydum. Cildimiz bizim ömür boyu taşıyacağımız aynamız bu yüzden lütfen biraz dikkat, kendi kendinizin façasını bozmayın
Çoook doğru söylemişsin..yapmaya karar verdiğimizde kimseye bişey olmamış bende yapayım diyoruz, uygulama sonrasındaki halimizi görünce de panikleyip bi tek ben böyle oldum galiba diye düşünüyoruz..araştırıyoruz aslında ama belirli bi çerçevede..o da ilk sefer için yeterli bilgiyi vermiyo..gözümüz pek korkmuyo anca yanlış uygulama yapan birini görürsek acaba denemesek mi deriz..ona da şükür ben rastalamadım bilmiyorum var mı..verdiğin bilgiler tavsiyeler vr teselliler için çok teşekkürler kılıçbalığı..umarım bir daha hiiç peeling yapmanı gerektirmicek kadar güzel bi cildin olur o meşakkatli sancılı günleri yaşamazsın ,inşaallah bizde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çoook doğru söylemişsin..yapmaya karar verdiğimizde kimseye bişey olmamış bende yapayım diyoruz, uygulama sonrasındaki halimizi görünce de panikleyip bi tek ben böyle oldum galiba diye düşünüyoruz..araştırıyoruz aslında ama belirli bi çerçevede..o da ilk sefer için yeterli bilgiyi vermiyo..gözümüz pek korkmuyo anca yanlış uygulama yapan birini görürsek acaba denemesek mi deriz..ona da şükür ben rastalamadım bilmiyorum var mı..verdiğin bilgiler tavsiyeler vr teselliler için çok teşekkürler kılıçbalığı..umarım bir daha hiiç peeling yapmanı gerektirmicek kadar güzel bi cildin olur o meşakkatli sancılı günleri yaşamazsın ,inşaallah bizde :)
Evet arkadaşlar tekrar tca konusuna devam etmeye karar verdim,zorlayıcı bir konu ilk yapanlar telaşlanabiliyor..
tca yıuyguladıktan sonra sonladırma işlemini yüzümüzü suyla yıkayarak yapıyoruz,cildin ph ını dengelemek için yüzü kurulamadan 1 şişe sade maden suyu dökebiliriz..cilt rahatlayacak ve kızarıklık azalacaktır..sonrasında bepanten sürüp 5 dakika sonrasında güneş koruyucusu sürmemiz faydalı çünki yüzümüz güneş olmasa dahi gün ışığından bile etkileniyor..koruyucu tekrarlanırsa yüzünüzde çok kararma yaşamazsınız..
tca uygulamasından sonra tüm ömür boyu yaz kış 50 faktör güneş kremimi sürmeliyiz.....ben yazın özllikle kullanıp kışın ise aklına geldikçe süren bir inanım gün boyu tazelemekte öenmli deerler ben evden çıkarken bir kere sürerim ....bu uygulama güneş kremine mahkum mu edecek bizi?sürekli güneş kremi kullanmak hele ki ev de bile cildi yormaz mı sizce?madem tca yapmaya karar verdim en saf güneş kremini kullanmalıyım di mi?güneş kremi önerilerinizi de almak isterim ...teşekkürler...:18::18::18::18::18::18:
Şahsen ben cesaret edemem tca ya .sizi tebrik ederim cesaretinizden dolayi
doa tcayı kmse önermior mu ya
diğerini alamam çok pahalı ben bacaklarıma yapacağım
Olmaz mı... Cildinde leke olanlar, cildinde geri dönüşsüz hasar oluşanlar... Var maalesef canım...
Bu arada teşekkür ederim , cildim zaten çok güzel ve sorunsuzdur benim lakin pamuk gibi bir insan olduğumdan güneş lekeleri oluşmuştu vakti fiide, tabii ben onları ortadan yok edeli seneler oldu İlerde ihtiyacım olursa yeniden yaparım tabii, bunun iyi cilt veya kötü cilt ile alakası yok neticede TCA çizgiler içinde başarılı bir tedavi anneme bile yaptım
canım ben öneriyorum 25 lik olanı iyice karıştırıp yap..bir şişesi bir sean yeter sana diz kapağına kadar..bacaklarında beyazmış zaten..kılıçbalığının konularına da bir bakmanı öneririm batıklarla ilgili konusu vardı..
bendede var aynı sorun sinir bozucu..küçük kabarcık oluyo sıkıyosun kocaman kıl kalmış içeride hep lifliyorum halbuki..
canım ben öneriyorum 25 lik olanı iyice karıştırıp yap..bir şişesi bir sean yeter sana diz kapağına kadar..bacaklarında beyazmış zaten..kılıçbalığının konularına da bir bakmanı öneririm batıklarla ilgili konusu vardı..
bendede var aynı sorun sinir bozucu..küçük kabarcık oluyo sıkıyosun kocaman kıl kalmış içeride hep lifliyorum halbuki..
o konuda yazanları yaptım ama bana bir faydası olmadı canım
bende lekeler var daha çok
onuda soymadan iyileştiremem
Canim guneş lekeleri icin ne yaptin ogrenebilir miyim
bende expigment acnelyse ve locoid e başlayacağım fakat yüzüm için değil sırtım için sizce en kısa ne zaman işe yarar ve güneş görmeyeceği için ters bir şey olmaz dimi ve inşallah kurtulurum lekeden ne elbise ne askılı giyemiyorum ya yer yer koyu yer yer açık garip durumdalar yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim sağolun
Tca yı diğer konudan biliyorum , yapmak istiyorum fakat şu anda mümkün değil . Alakasız da olabilir ama yine sormak istiyorum , tca dan sonra bebek gibi cilt çıkıyor diye okudum , ne kadar süre o halde lekesiz kalıyor , sürekli tekrarlamak mi gerek ? Ayrıca topuklara uygulansa nasıl sonuç alınır ?