Normal hayatına devam edebilirsin, bir sakıncası yok yalnız banyo süresini çok uzun tutma çünkü çıktıktan sonra insan iyice geriliyor...İhtiyaç duydukça sür, herkesin cilt tipi yapısı farklı oluyor canım.
Ha bu arada bu TCA furyasının sebebi nedir anlayamadım ama henüz hç bilgi sahibi olmadan, neyle karşılaşacağınızı bilmeden birde ne kadar güvenli olduğu belli olmayan ürünlerle uygulama yapıyorsunuz sonra iz kaldı, yok soyulur mu, yok burası açık renk üzerine bir daha uygulama yaptım vs vs... Siz çıldırdınız mı allah aşkına? Tamam TCA çok güzel bir soyma asidi, evet mucizeler yaratabilir ama doğru ellerde!
Biz %15 oranının evde kullanılmasını tavsiye ediyoruz ama ilk seansı bir doktor gözetiminde yapılması ve doktorun öğretmesi kaidesi ile çünkü cildiniz aside tepki verebilir ve siz ne olduğunu anlayamadan asit alt katmanlara inebilir, geri dönüşü olmayan sorunlar yaratabilir bunları düşünmeden, bilmeden sanki yüz toniği sürer gibi alıp yüzünüze asit sürüyorsunuz! Olası bir sorunda ne yapacaksınız? Nasıl durduracaksınız allerjiyi? Nasıl sonlandıracaksınız asidin devamlılığını? Hala bepanthene ile sonlandırmaya kalkanlar var! TCA yağ tanımaz, hangi akla hizmet bepanthene? Kliniklerde de önce nötrleştirici losyon sürülür sonrasında bapanthene uygulanır...
Hala zamanından önce soymaya kalkanlar var şaka gibi! Hala 20 liraya saf TCA satıldığını sananlar var olacak iş değil! Bir kere TCA kozmetik ürün değil bir kimyasaldır, hesaplamaları zordur ve çözündürmesi kolay değildir ufacık bir hata yüzdeyi değiştirir apır sapır gittigidiyor, sahibinden vs vs kozmetik sitelerinden alışveriş yapacağınıza kimya şirketlerinden hazır %15 TCA solüsyonu alın! En azından güvenilirdir!
Kusura bakmayın ama çok garipsiniz...
Habibacığım senin mesajından alıntı yaparak yazdım ama yorumum özellikle seni hedef alarak yazılmadı fakat ne yazık ki sende neyle karşılaşacağını bilmeden uygulama yapmışsın canım benim, keşke hiç uygulama yapmasaydın çünkü panik haldesin ve hata yapacaksın korkarım ki, ayrıca özelden de soru soranlar var, başka başlıklarda da yanlış yorum yapanlar var uyarma gereği duydum. Cildimiz bizim ömür boyu taşıyacağımız aynamız bu yüzden lütfen biraz dikkat, kendi kendinizin façasını bozmayın