Lekeler, Çiller tca deneyimim..( Resimli )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
estağfurullah ne demek.herzaman..

Son düzenleyen: Moderatör:

Çoook doğru söylemişsin..yapmaya karar verdiğimizde kimseye bişey olmamış bende yapayım diyoruz, uygulama sonrasındaki halimizi görünce de panikleyip bi tek ben böyle oldum galiba diye düşünüyoruz..araştırıyoruz aslında ama belirli bi çerçevede..o da ilk sefer için yeterli bilgiyi vermiyo..gözümüz pek korkmuyo anca yanlış uygulama yapan birini görürsek acaba denemesek mi deriz..ona da şükür ben rastalamadım bilmiyorum var mı..verdiğin bilgiler tavsiyeler vr teselliler için çok teşekkürler kılıçbalığı..umarım bir daha hiiç peeling yapmanı gerektirmicek kadar güzel bi cildin olur o meşakkatli sancılı günleri yaşamazsın ,inşaallah bizde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmaz mı... Cildinde leke olanlar, cildinde geri dönüşsüz hasar oluşanlar... Var maalesef canım...

Bu arada teşekkür ederim , cildim zaten çok güzel ve sorunsuzdur benim lakin pamuk gibi bir insan olduğumdan güneş lekeleri oluşmuştu vakti fiide, tabii ben onları ortadan yok edeli seneler oldu İlerde ihtiyacım olursa yeniden yaparım tabii, bunun iyi cilt veya kötü cilt ile alakası yok neticede TCA çizgiler içinde başarılı bir tedavi anneme bile yaptım

yoo canım ben yazdım hatalarımıda yazdım ..sadece resme bakıp yorumlamamak lazım..

kılçbalığının dediği frozen olma olayı ,cilte asidi sürdükten sonra oluşan beyazlaşma demek..tca saf değil derken eğer gerçek tca olsa hemen beyazlar dakika bile duramazsınız normalde diyor..belkide öyle olmaması daha iyi diye düşündüm:)ilk defa uygulayan ve konu hakkında bilgisi olmayanlar için kötü olabilirdi..

Evet arkadaşlar tekrar tca konusuna devam etmeye karar verdim,zorlayıcı bir konu ilk yapanlar telaşlanabiliyor..

tca yıuyguladıktan sonra sonladırma işlemini yüzümüzü suyla yıkayarak yapıyoruz,cildin ph ını dengelemek için yüzü kurulamadan 1 şişe sade maden suyu dökebiliriz..cilt rahatlayacak ve kızarıklık azalacaktır..sonrasında bepanten sürüp 5 dakika sonrasında güneş koruyucusu sürmemiz faydalı çünki yüzümüz güneş olmasa dahi gün ışığından bile etkileniyor..koruyucu tekrarlanırsa yüzünüzde çok kararma yaşamazsınız..

tca uygulamasından sonra tüm ömür boyu yaz kış 50 faktör güneş kremimi sürmeliyiz.....ben yazın özllikle kullanıp kışın ise aklına geldikçe süren bir inanım gün boyu tazelemekte öenmli deerler ben evden çıkarken bir kere sürerim ....bu uygulama güneş kremine mahkum mu edecek bizi?sürekli güneş kremi kullanmak hele ki ev de bile cildi yormaz mı sizce?madem tca yapmaya karar verdim en saf güneş kremini kullanmalıyım di mi?güneş kremi önerilerinizi de almak isterim ...teşekkürler...:18::18::18::18::18::18:

Şahsen ben cesaret edemem tca ya .sizi tebrik ederim cesaretinizden dolayi

ömür boyu kullanıcaksınız diye bir şey yok tabiitca yapmadığınız için dediğimi anlamadığınızı düşünüyorum derinizi ince bir tabaka kaldırıyorsunuz sonuçta çok fayadası var lekeleri olanlar için ince kırışıklıkları olanlar için..alttan ccıkan cilt bebek cildi gibi hasas taze herhalde güneşe direk çıkıcak haliniz yok..ben tca yapmadan önce ne güneş kremi kullanırdım ne gözlük ne oldu 37 yaşında belirgin kazayağı kırışıklıkları..yani tca yapınca bir süre korumakta fayda var...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben cesaret edemem tca ya .sizi tebrik ederim cesaretinizden dolayi

konu ile hiçbir fikri olmayan arkadaşlar bir merkezde yaptırsa iyi sonuca daha çabuk ulaşır zaten deneme yanılma yöntemiyle değilde

doa tcayı kmse önermior mu ya
diğerini alamam çok pahalı ben bacaklarıma yapacağım

doa tcayı kmse önermior mu ya
diğerini alamam çok pahalı ben bacaklarıma yapacağım

canım ben öneriyorum 25 lik olanı iyice karıştırıp yap..bir şişesi bir sean yeter sana diz kapağına kadar..bacaklarında beyazmış zaten..kılıçbalığının konularına da bir bakmanı öneririm batıklarla ilgili konusu vardı..
bendede var aynı sorun sinir bozucu..küçük kabarcık oluyo sıkıyosun kocaman kıl kalmış içeride hep lifliyorum halbuki..

Canim guneş lekeleri icin ne yaptin ogrenebilir miyim

o konuda yazanları yaptım ama bana bir faydası olmadı canım
bende lekeler var daha çok
onuda soymadan iyileştiremem

o konuda yazanları yaptım ama bana bir faydası olmadı canım
bende lekeler var daha çok
onuda soymadan iyileştiremem

canım şunu düzeltme gereği duydum ..ben bacağıma uyguladım ama doadan aldığımı değil 15 lik tca 50 lira falandı sanırım onunla uygulama yaptım ve soyuldu..doanınkini uygulamadım onedenle uygulamadığım bir ürünü tavsiye etmem doğru olmaz .olumsuz bir sonuçta alabilirsin çünki...

bende expigment acnelyse ve locoid e başlayacağım fakat yüzüm için değil sırtım için sizce en kısa ne zaman işe yarar ve güneş görmeyeceği için ters bir şey olmaz dimi ve inşallah kurtulurum lekeden ne elbise ne askılı giyemiyorum ya yer yer koyu yer yer açık garip durumdalar yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim sağolun

Tca yı diğer konudan biliyorum , yapmak istiyorum fakat şu anda mümkün değil . Alakasız da olabilir ama yine sormak istiyorum , tca dan sonra bebek gibi cilt çıkıyor diye okudum , ne kadar süre o halde lekesiz kalıyor , sürekli tekrarlamak mi gerek ? Ayrıca topuklara uygulansa nasıl sonuç alınır ?

Canim guneş lekeleri icin ne yaptin ogrenebilir miyim

Tca uyguladım canım ama çok uzun zaman oldu, artık bilinçli bir biçimde güneşlendiğim için güneş lekesi oluşmuyor yüzümde...

Canım, sırt omuzdaki lekeler ve güneşten ötürü oluşmuş çiller için ne bu yazdığın kremler ne TCA bir işe yaramıyor. Ben omuz çilleri için denedim, evet biraz rengini açtı ama geçirmedi o yüzden fazla bir şey umma.

Lekelerin yoğunluğu ve derinliğine bağlı bir kaç seans uygulamak gerekiyor, lekelerden kurtulduktan sonra güneş koruyucu kullanman ve güneşten mümkün mertebe uzak kalman gerek. Eğer cildini korursan yeniden leke oluşmaz. Topuklara uygulamanı tavsiye etmem ama komple ayaklar için bir ürün var, ayağına poşet gibi geçirip belli bir süre bekliyorsun sonra aradan bir hafta geçtiğinde kalın kalın soyulmaya başlıyor forumda bununla alakalı bir konu vardı ve bazı bloggerlarda bu ürünü paylaşmışlar bir araştır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…