- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
soyulur sanal pazarınki etkiliSürüyorum bol bol Umarım soyulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soyulur sanal pazarınki etkiliSürüyorum bol bol Umarım soyulur
Ay canım sen olmasan ben ne yaparım yaa çok saol sabırla cevapladın bütün sorularımısoyulur sanal pazarınki etkili
burdan yaz hergün olurmuAy canım sen olmasan ben ne yaparım yaa çok saol sabırla cevapladın bütün sorularımı
yazarım teşekkür ederimmburdan yaz hergün olurmu
Eki Görüntüle 1042635
Arkadaşlar kk den benim için çok değerli olan bir arkadaşımı önerisi ile konuyu açtım faydalı olmak adına..
aa çok güzel soyulmuşsun canım..yağlı karma gibi cildin değilmi..sakın güneş kremi sürmeden güneşe çıkma tatlımEki Görüntüle 1509853 Canım bi bak bana çok komik oldum
Evet yağlı cildim.. Bu daha sabahki resim bide şimdiki halimi atayım bak canım..aa çok güzel soyulmuşsun canım..yağlı karma gibi cildin değilmi..sakın güneş kremi sürmeden güneşe çıkma tatlım
pişik remi alabilirsen çok faydasını görürsün sivilcelerine..canım yüzümün hali bu şekilde : ,
Eki Görüntüle 1508292
pişik remi alabilirsen çok faydasını görürsün sivilcelerine..
ilk ağız çevresi soyulur o kısım hareketli olduğu için..çok inca pul pul soyulacak diğer kısımlarda bence..kendi haline bırak arada gerilirse hafifçe bepnten sürersin..Eki Görüntüle 1509857 Bephantene sürüyorum zaten sık sık.. şuanki durum bu canım daha alnım ve yanaklarım soyulmadı..
Senin yüzün nasıl öyle resimdeki gibi tek parça soyuldu benimki pul pulilk ağız çevresi soyulur o kısım hareketli olduğu için..çok inca pul pul soyulacak diğer kısımlarda bence..kendi haline bırak arada gerilirse hafifçe bepnten sürersin..
canım oradaki tca 20 liktir en az ve 2yada 3 dakika bekletmiş olabilirim..ama o şekilde soyulduğunda cildin çok hafif bir güneş bile görse lekelenebilir biliyormusun bu mevsimde yapamazsın..verilmiş sadakan varmışSenin yüzün nasıl öyle resimdeki gibi tek parça soyuldu benimki pul pul
Ben sürekli evdeyim bakkala bile çıkmam ona güvendimde yaptım yoksa hergün dışarda olsam yapmazdım zaten :)canım oradaki tca 20 liktir en az ve 2yada 3 dakika bekletmiş olabilirim..ama o şekilde soyulduğunda cildin çok hafif bir güneş bile görse lekelenebilir biliyormusun bu mevsimde yapamazsın..verilmiş sadakan varmış
güneşe çıkmam dersen 15 lik tca nı iyice çalkalayıp tekrar uygula 3 dakika beklet hemen yıka sonrasınada bol su ile..Senin yüzün nasıl öyle resimdeki gibi tek parça soyuldu benimki pul pul
canım sıkılmıyormusun evdeBen sürekli evdeyim bakkala bile çıkmam ona güvendimde yaptım yoksa hergün dışarda olsam yapmazdım zaten :)
Yok evde küçük kardeş var onunla ilgilenirken geçiyor zaman. Tekrar mı uygulayım yanaklarıma anlıma falan ?canım sıkılmıyormusun evde
sakınnn şimdi değil..bekliycez tamamı..hafta sonuna dek cuma günü söyleyeceğim sana sakın acele etme..geri dönmesi zor bir yol buYok evde küçük kardeş var onunla ilgilenirken geçiyor zaman. Tekrar mı uygulayım yanaklarıma anlıma falan ?
Aynen öyle ben yine resim atarım sana burdan..sakınnn şimdi değil..bekliycez tamamı..hafta sonuna dek cuma günü söyleyeceğim sana sakın acele etme..geri dönmesi zor bir yol bu
cumaya kadar bekleyelim bakalım..bir toparlansın..Aynen öyle ben yine resim atarım sana burdan..