• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller tca deneyimim..( Resimli )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım yüzümün hali bu şekilde : ,
IMG_20150426_124113.jpg

aa çok güzel soyulmuşsun canım..yağlı karma gibi cildin değilmi..sakın güneş kremi sürmeden güneşe çıkma tatlım
Evet yağlı cildim.. Bu daha sabahki resim bide şimdiki halimi atayım bak canım..

Eki Görüntüle 1509857 Bephantene sürüyorum zaten sık sık.. şuanki durum bu canım daha alnım ve yanaklarım soyulmadı..
ilk ağız çevresi soyulur o kısım hareketli olduğu için..çok inca pul pul soyulacak diğer kısımlarda bence..kendi haline bırak arada gerilirse hafifçe bepnten sürersin..

ilk ağız çevresi soyulur o kısım hareketli olduğu için..çok inca pul pul soyulacak diğer kısımlarda bence..kendi haline bırak arada gerilirse hafifçe bepnten sürersin..
Senin yüzün nasıl öyle resimdeki gibi tek parça soyuldu benimki pul pul :KK12:

canım oradaki tca 20 liktir en az ve 2yada 3 dakika bekletmiş olabilirim..ama o şekilde soyulduğunda cildin çok hafif bir güneş bile görse lekelenebilir biliyormusun bu mevsimde yapamazsın..verilmiş sadakan varmış

canım oradaki tca 20 liktir en az ve 2yada 3 dakika bekletmiş olabilirim..ama o şekilde soyulduğunda cildin çok hafif bir güneş bile görse lekelenebilir biliyormusun bu mevsimde yapamazsın..verilmiş sadakan varmış
Ben sürekli evdeyim bakkala bile çıkmam ona güvendimde yaptım yoksa hergün dışarda olsam yapmazdım zaten :)

güneşe çıkmam dersen 15 lik tca nı iyice çalkalayıp tekrar uygula 3 dakika beklet hemen yıka sonrasınada bol su ile..

Yok evde küçük kardeş var onunla ilgilenirken geçiyor zaman. Tekrar mı uygulayım yanaklarıma anlıma falan ?
sakınnn şimdi değil..bekliycez tamamı..hafta sonuna dek cuma günü söyleyeceğim sana sakın acele etme..geri dönmesi zor bir yol bu

Back