Ne yaptın peki? Bende de kahverengi lekeler var daHayır canım bacaklarımda batık lekeleri vardı kahverengi. Başka bir yöntemle baya azalttım çok az kaldı. Tamamen geçiçeğini düşünüyorum. O yüzden ihtiyaç duymadım.
expigment kullanıyorum yüzde 4lük.Ne yaptın peki? Bende de kahverengi lekeler var dasırtımda, omuzlarımda da var
acnelysede bacağa kullandım mascaracım..ne uyguladın batık lekelerine?Hayır canım bacaklarımda batık lekeleri vardı kahverengi. Başka bir yöntemle baya azalttım çok az kaldı. Tamamen geçiçeğini düşünüyorum. O yüzden ihtiyaç duymadım.
canım bacaklarımda özllikle sağ bacağımda derinin yarım santim altında nerdeyse batık,zorla çıkarıyorum iğne ile..hayatta keseyle falan çıkmaz sinir bozucu..tca da yaptım ama batık devam ettiği sürece lekelenme devam ediyor..expigment kullanıyorum yüzde 4lük.
çok iyi geliyor kahverengi lekelere.
Sürekli ağda yada makine kullanmak yapıyor bu batıkları onu anladım.Ben arada jilette kullanıyorum. Daha az çıkıyor. Acnelyse de kullanmıştım ama expigment daha iyi tahriş etmeden lekeleri açıyor.canım bacaklarımda özllikle sağ bacağımda derinin yarım santim altında nerdeyse batık,zorla çıkarıyorum iğne ile..hayatta keseyle falan çıkmaz sinir bozucu..tca da yaptım ama batık devam ettiği sürece lekelenme devam ediyor..
jileti duydum ama kazık gibi olursa tüyler diye çekiniyorum canım..benim epilatörden oldu asla kullanmayın epilatör..Sürekli ağda yada makine kullanmak yapıyor bu batıkları onu anladım.Ben arada jilette kullanıyorum. Daha az çıkıyor. Acnelyse de kullanmıştım ama expigment daha iyi tahriş etmeden lekeleri açıyor.
Nasıl kullandığını biraz anlatır mısın?expigment kullanıyorum yüzde 4lük.
çok iyi geliyor kahverengi lekelere.
sürekli kullanmadığın zaman sıkıntı olmuyor. mesela 3 kere ağda yapıyorsan bir kere jilet yap.jileti duydum ama kazık gibi olursa tüyler diye çekiniyorum canım..benim epilatörden oldu asla kullanmayın epilatör..
eczaneden 6 7 lira gibi bir fiyatı var. ben onu sabah akşam lekelerin üstüne sürüyordum.Nasıl kullandığını biraz anlatır mısın?
Sonbahara kalır o zaman:))eczaneden 6 7 lira gibi bir fiyatı var. ben onu sabah akşam lekelerin üstüne sürüyordum.
bu süre içinde tabi ki bacaklarım hiç güneş görmedi. bu önemli. yoksa güneş lekeside oluşabilir.
2 ay kullanman gerekiyor bu şekilde.
Benim kargo elime geçti ama içinden toz çıktı onu nasıl kullanacağım bilgin var mı. Poşetin içinde beyaz bi toz şeklindeydi ?Eki Görüntüle 1042635
Arkadaşlar kk den benim için çok değerli olan bir arkadaşımı önerisi ile konuyu açtım faydalı olmak adına..
canım toz karbonat,yüzünü tca sürdükten sonra bekletince suyla yıkıyorsun ya karbonatlı suylada yıkayabilirsin canım..Benim kargo elime geçti ama içinden toz çıktı onu nasıl kullanacağım bilgin var mı. Poşetin içinde beyaz bi toz şeklindeydi ?
Kullanmam gerekli mi yani zorunlu mu yoksa direk suyla yıkasam da olur mu ? Bu aksam yapacağım da ondan soruyorum :)canım toz karbonat,yüzünü tca sürdükten sonra bekletince suyla yıkıyorsun ya karbonatlı suylada yıkayabilirsin canım..
canım bol su ilede durulayabilirsin..ama güneşe çıkmak yok..Kullanmam gerekli mi yani zorunlu mu yoksa direk suyla yıkasam da olur mu ? Bu aksam yapacağım da ondan soruyorum :)
Evet biliyorum zaten evdeyim bu aralar o yüzden cesaret ettimcanım bol su ilede durulayabilirsin..ama güneşe çıkmak yok..
Canım merhaba dün uyguladım tca yı sürdüm 1 dk bekleyip yıkadım yandı biraz sürekli bephanten sürdüm ama yüzümde daha değişen bişey yok bugun yüzüm hala normal halinde böyle mi olması gerek ? soyulma işlemi ne zaman başlıyor ?canım bol su ilede durulayabilirsin..ama güneşe çıkmak yok..
tatlım kaçlık uyguladınCanım merhaba dün uyguladım tca yı sürdüm 1 dk bekleyip yıkadım yandı biraz sürekli bephanten sürdüm ama yüzümde daha değişen bişey yok bugun yüzüm hala normal halinde böyle mi olması gerek ? soyulma işlemi ne zaman başlıyor ?
15 lık uyguladım sanalpazardan aldım hafif kaşıntı var onun dışında hiç bir etki yok acaba az mı beklettim yüzümdetatlım kaçlık uyguladın
canım soyulacağını düşünüyorum açıkçası..ilk uygulaman sanırım..biraz zorlanacaksın..2..3 gün gerilecek,ama sakın derini çekerek koparma kurus dahi..iyice kalmasını bekle soyulma salı günü olur salıya dek el değdirmek yok..sabunla yıkama..bepantol sür olurmu15 lık uyguladım sanalpazardan aldım hafif kaşıntı var onun dışında hiç bir etki yok acaba az mı beklettim yüzümde
Sürüyorum bol bol Umarım soyulurcanım soyulacağını düşünüyorum açıkçası..ilk uygulaman sanırım..biraz zorlanacaksın..2..3 gün gerilecek,ama sakın derini çekerek koparma kurus dahi..iyice kalmasını bekle soyulma salı günü olur salıya dek el değdirmek yok..sabunla yıkama..bepantol sür olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?