%30 luk kullandım çatlaklar ergenlik dönemimden kalma bir 7, 8 yılı var yani. göğüs ve bacak bölgeme uyguladım şöyle söyleyeyim çatlakların o çukurlukları gitti ilk seansımda yani dümdüzler ve yüzeyseller şu an elbette daha yol var ama düzgün kullanılırsa ben mutlaka sonuç verebileceğini gördüm. Tca sonrası ben üç krem kullandım çinkooksit, madecasol ve bepanten gün içinde sürekli sürdüm hatta hala kullanıyorum 2. seansımı bir kaç güne yapıcam. Etkisi vücudun bölgelerine göre değişiyor bu arada, göğüslerim kalın bir soyulmadan sonra 2. kez tekrar yüzeysel bir soyulma yaptı bacaklarımda ki soyulma ise hafif oldu ama orda da sonuç gayet başarılı. Denemeyi düşünüyorsanız ve dikkatli bir kullanıcı iseniz ben tavsiye ederim bu yöntemi çünkü bir çok yöntem denedim ilk defa bu kadar ilerleme gördüm. Çok yakın bir arkadaşım eczacı yapacağımı duyduğunda çokça karşı çıkmıştı dün bakmak istedi ve gördüğünde çok şaşırdı tertemiz göründüğünü söyledi kışın o da yapmayı düşünüyor. Soracağınız her soruyu cevaplayabilirim kendi deneyimlerim çerçevesinde