Çatlaklar TCA Çatlaklara Kesin Çözüm Olabilir

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
sürekli kullanırsan hani böyle en az 3 sene hergün falan sadece DİŞ ÇÜRÜTMESİ YAPIYORRR....bunun haricinde diğerleri bilenin bilmeyenin uydurduğu safsatalar...bunun diş çürümesi yaptığını sedoş ablamda dedi...onunda kimyevi açıklamasını,vucutta neyle reaksiyona girip,nasıl sonuç alınacağını,civanın neye tepkime göstereceğini canik zaten biliyor...ve 3 sene hergün yapmayacaksınızkii....valla maşşallah hiçbişeyi yok bacımın..

cilek26 civa'nın neyle tepkimeye girdiğini yazar mısın?

Duoderm + Madecassol (şu anda elimde yok; ama Contractubex yara ve ameliyat izleri için kullanılıyormuş)işe yaramazsa
TCA + Contractubex i denemeyi düşünüyorum. Sonucu yazarım. Belden aşağısı komple çatlak. Stresten birden egzersizi bırakıp deli gibi yiyince 36 bedene çıkınca oluştular. Normalim sıfır beden. Yaş 35 gören 17-18 sanıyor minyon ve kısa olduğum için de şu çatlakları da bi halletsem çok iyi olacak.

Son düzenleme:
sürekli kullanırsan hani böyle en az 3 sene hergün falan sadece DİŞ ÇÜRÜTMESİ YAPIYORRR....bunun haricinde diğerleri bilenin bilmeyenin uydurduğu safsatalar...bunun diş çürümesi yaptığını sedoş ablamda dedi...onunda kimyevi açıklamasını,vucutta neyle reaksiyona girip,nasıl sonuç alınacağını,civanın neye tepkime göstereceğini canik zaten biliyor...ve 3 sene hergün yapmayacaksınızkii....valla maşşallah hiçbişeyi yok bacımın..

Arkadaşın Canan'a sorar mısın?
1. Civa ne ile tepkimeye girer?
2. Sirkeci'deki kimya şirketlerinin adres ve telefonlarını topladım; ama KilicBaligi "Türkiye'de asid oranı arttıkça TCA değil AHA asidi kullanılıyor" diye yazmış. Direk kimya şirketinden aldıklarımız da mı öyle olur? Siz hangi şirketten aldınız?
3. Expigmentteki Hidrokinon da cilt rengini açmak için kullanılıyor. Bu aklık kremindeki hangi madde cildi rengini açıyor?

Ben ürünü Türkiye'den almadım ve yenisini almaya ihtiyacım olmadı ama olsaydı yine Amerika'dan alırdım çünkü burada asid oranı arttıkça TCA değil AHA asidi kullanıldığını öğrendim bu yüzden imkanı olan ebay'dan alsın.

KilicBaligi sorularımı cevalandırır mısın?
1. Direk kimya şirketlerinden alsak ondada mı asid oranı arttıkça TCA değil AHA asidi kullanılmış olabilir?
2. Türkiye'de cilt analizi yapıp en az seansla sorunu hafifletmek için cildimin kaldırabileceği en yüksek TCA(AHA yüzdesi yüksek olan değil) 'yı uygulayabilecek çok seans olsun da çok kazanalım mantığıyla düşük yüzdeli TCA ullanmayan dürüst bir merkez biliyor musun? Ya da senin gibi ben de evde uygulayabilmem için en azından sadece cilt analizi yaptırabileceğim bir adres biliyor musun?
NOT: TCA konusunda yeterince bilgim var. Forumlarda yüzlerce sayfalık kullanıcı deneyimi okudum, araştırdım. Yüzümdeki lekelerden kurtulmak amacıyla yakında %20 TCA kullanmaya başlayacağım. Çatlaklar içinse TCA'dan önce yüzümde yaptığım gibi %10 salisilik asitle 1-2 ay cildimi hazırlayacağım. Yüzümde yazdan önce Acnelyse + Expigemnt + Madecassol'ü en az 2 ay kullandım. Sonra 3-4 ay sadece Madecassol kullanmama rağmen cilt yenilenmesi gayet hızlıydı. Öyle ki 1 hafta da %10 salisilik asit kullandım ve sadece Madecassol'le bile cilt yenilenmesi daha hızlıydı.

Arkadaşlar yaklaşık bir aydır bu konuyu takip ediyrm; çünkü benimde çatlak sorunum var hemen hemen her yerimde ama kalçamdakiler daha kalın..Bütün cesaretimi topladım ve sadece sağ kalçama % 50 tca uyguladım baya pahalı bişeyy ama kurtulmak için önemsemedim aldım..uygulama sırasında 1 dk bekleyemedim şuan 4. gün ve koyu kahverengi soyulacak gibi ama sanki kahverengi leke kalacak gibime gelio lütfen deneyen arkadaşlar cvplayın çünkü çok üzülüyrm:KK43: geçermi, soyulurmu?

arkadaşlar ben tca yı uzunn süre kullandım ve daha öncede sonuçlarını yazmıştım ama hala kullanan arkadaşlaarı görünce dayanamadım ve yine yazma gereği duydum. kızlar tca olsun dermaroller olsun tenin renginin koyulaşmasına sebep oluyor. tabi 3-5 kullanımda bi şey olmuyor ama faydası da olmuyor. ama devam ettikçe tenin rengi koyulaşıyor. benim tenimin koyuluğu aylar geçmesine rağmen düzelmedi.diğer bölgelerden 1 ton koyu diyebilirim. tavsiyem kesinlikle kullanmayın ama eğer herşeye rağmen devam edecekseniz %25 den yüksek olmasın ve kesinlikle fazla bekletmeyin. unutmayın cildinizii yakıyorsunuz. bunu her ay yapınca lekeler ciltte kalıcı oluyor. ben %30 tca kullandım ve yaklaşık 1 buçuk yıl her ay ayda 1 defa olmak üzere kullandımm. yani 15 kez falan kullanmışsımdır. sonuç ise hiççççç bir değişiklik yok. çatlaklarım aynı şekilde duruyorlar. :KK50:

arkadaşlar ben tca yı uzunn süre kullandım ve daha öncede sonuçlarını yazmıştım ama hala kullanan arkadaşlaarı görünce dayanamadım ve yine yazma gereği duydum. kızlar tca olsun dermaroller olsun tenin renginin koyulaşmasına sebep oluyor. tabi 3-5 kullanımda bi şey olmuyor ama faydası da olmuyor. ama devam ettikçe tenin rengi koyulaşıyor. benim tenimin koyuluğu aylar geçmesine rağmen düzelmedi.diğer bölgelerden 1 ton koyu diyebilirim. tavsiyem kesinlikle kullanmayın ama eğer herşeye rağmen devam edecekseniz %25 den yüksek olmasın ve kesinlikle fazla bekletmeyin. unutmayın cildinizii yakıyorsunuz. bunu her ay yapınca lekeler ciltte kalıcı oluyor. ben %30 tca kullandım ve yaklaşık 1 buçuk yıl her ay ayda 1 defa olmak üzere kullandımm. yani 15 kez falan kullanmışsımdır. sonuç ise hiççççç bir değişiklik yok. çatlaklarım aynı şekilde duruyorlar. :KK50:

dermaroller için ne diyosun peki :KK50:

peki ben 1 kez yaptım sence iz kalırmı bugün 6.gün daha soyulmadı bile :KK50:

İyi ama siz tca diye satın aldığınız şeyin saf tca içerdiğine emin misiniz?
Gg gibi sitelerde tca adı altında karışım asitler satılıyor aslında ve bu yüzden ciltte renk dengesizliği oluyor ve üstünde yazılı oran ile içerik oranı birbirinden farklı oluyor.
Gerçek tca solüsyon gözlemlediğim kadarıyla renk dengesizliği yada kararmaya sebebiyet vermiyor.
Yakın zamanda arkadaşıma çatlakları için uygulama yapacağız sizleri de sonuçlardan haberdar ederim:KK34:

Ciltte leke gidermek için kullanıldığında çok güzel sonuçlar alınıyor bende bunu onaylıyorum 3 seans yaptım cildim bebek gibi ama asıl amacım cildi dinç tutmak ve yıl içinde oluşan üst tabakadaki deformasyonu giderip ciltte yenilenmeyi sağlamak.

Mesela sivilcelerin sebep olduğu çukurlaşma ve gözenek genişlemelerinde de tca kullanımı çok yaygın ve kullananlar güzel ilerlemeler kaydetmişler.
Unutmayın ki leke, sivilcelerin sebep olduğu çukurlaşmalar, gözenek genişliği, çatlak gibi sorunlarda tca sabır gerektirir ve elbette karışım değil, gerçek tca kullanmanız gerekir:KK34:

peki ben 1 kez yaptım sence iz kalırmı bugün 6.gün daha soyulmadı bile :KK50:

yok canım 1 defadan birşey olmaz. hatta ilk başlarda güzel sonuçlar alınıyor. ben rollerı da yaklaşık 8 ay falan yapmışımdır. 15 günde 1 kez olmak üzere. sonlara doğru o ilk yaptığında ki kızarıklığı geçmemeye başladı. tca ve rollerın ten rengini koyulaştırdığını söyleyen tek kişi ben değilim. ben sadece uyarıyorum. netice alınmıyor boşuna acı çekmeyin. benin şu an yaptığım tek şey banyodan sonra ıslan tenime, 200 ml lik bebe ağı şişeleri varya onun yarısı bebe yağı kalan yarısına da zeytin yağı koydum içine 3 tanede e vitamini ampulü kırdım. bu karışımı banyodan banyoya sürüyorum. nemlenmiş oluyor çok da memnunum :21:

Kızlar bu peelingi nerde bulabilirim? Ve %20 olanın fiyatı ne kadar?

Tca 20 lik yaptım 6-8 seans arası fayda görmedim hiç.... Fayda göremeyince 50 lik tca yapayım dedim bu sefer kıpkırmızı iz kaldı ve geçmiyor malesef 1 sene oldu yapalı......

Tca 20 lik yaptım 6-8 seans arası fayda görmedim hiç.... Fayda göremeyince 50 lik tca yapayım dedim bu sefer kıpkırmızı iz kaldı ve geçmiyor malesef 1 sene oldu yapalı......

Çok yanlış bir tavır bu:KK19:
6-8 defa uygulama yapıp hiç sonuç almamanız mümkün değil! Cildiniz soyuluyor yahu nasıl sonuçsuz kalırsınız, inanın bunu uygulayan konumdaki diğer arkadaşlar gördüğünde de aynı tepkiyi verirler size.

Bakalım elinizde olan uyguladığınız ürün gerçek tca mı!
Gg gibi sitelerde tca diye satılanlar %100 tca değil mesela, karışım asitlerden oluşturulmuş bir solüsyondur.
Ben onu asla kullanmadım, satıcıya güvenmeyip firma garantisinde tca aradım buldum, kullandım faydasını gayette güzel gördüm.
Benim önerilerime uyup yapan tüm arkadaşlarda gayet güzel sonuçlar aldılar.
Hele hele yüzünüze %50tca uygulama cesaretini nasıl gösterdiniz çok merak ettim doğrusu.
Ben şimdiye kadar 4 uygulama yaptım ve 4 uygulamamı da %15 tca ile yaptım çok güzel şekilde kızartmadan soydu yüzümü...
%50 ile elbette kıpkırmızı olursunuz! Hele hele sadece leke üstüne uyguladıysanız elbette o kısım hala kırmızı olacak cildinizin kaldırabileceği oranı resmen 2-3 kat daha fazlasını uygulamışsınız.

Kısaca aslında sorun sizde değil, kullandığınız sözde tca solüsyonunda ...:KK34:

6-8 defa uygulama yapıp hiç sonuç almamanız mümkün değil! Cildiniz soyuluyor yahu nasıl sonuçsuz kalırsınız, inanın bunu uygulayan konumdaki diğer arkadaşlar gördüğünde de aynı tepkiyi verirler size.

Gg gibi sitelerde tca diye satılanlar %100 tca değil mesela, karışım asitlerden oluşturulmuş bir solüsyondur.
Ben onu asla kullanmadım, satıcıya güvenmeyip firma garantisinde tca aradım buldum, kullandım faydasını gayette güzel gördüm.
Hele hele yüzünüze %50tca uygulama cesaretini nasıl gösterdiniz çok merak ettim doğrusu.
Ben şimdiye kadar 4 uygulama yaptım ve 4 uygulamamı da %15 tca ile yaptım çok güzel şekilde kızartmadan soydu yüzümü...
%50 ile elbette kıpkırmızı olursunuz! Hele hele sadece leke üstüne uyguladıysanız elbette o kısım hala kırmızı olacak cildinizin kaldırabileceği oranı resmen 2-3 kat daha fazlasını uygulamışsınız.

Kısaca aslında sorun sizde değil, kullandığınız sözde tca solüsyonunda ...:KK34:

gg den almadım tca yı .....orjinal sertifikalı ürün aldım... yüzümde değil çatlaklarımda kullandım ...
ayrıca tca çatlaklara çözüm olsaydı eğer bu kadar bayan hala çatlaklara çözüm arıyooo olmazdı...
fayda gördüyseniz başka insanlara faydası olsun diye keşke foto koysaydınız .........

gg den almadım tca yı .....orjinal sertifikalı ürün aldım... yüzümde değil çatlaklarımda kullandım ...
ayrıca tca çatlaklara çözüm olsaydı eğer bu kadar bayan hala çatlaklara çözüm arıyooo olmazdı...
fayda gördüyseniz başka insanlara faydası olsun diye keşke foto koysaydınız .........

Pardon ama ben çatlaklarımı tca ile geçirdim gibi bir mesaj mı yazdım?
Tca konusunda başkalarına faydalı olmadığımı nereden biliyorsunuz!?
Yüz için tca başlığım var blog adresimde de paylaştım!
Konumda ve blog sayfamda uygulayanların mesajlarını memnuniyetlerini okumuş olsaydınız bu mesajı yazmadınız değil mi?
Demek neymiş oturduğunuz yerden araştırmadan laf olsun diye mesaj yazmak olmazmış.
Ayrıca çatlak problemi her vücutta derinliği farklı olan bir sorundur!
Başaranlar nasıl sonuç aldı, demek size henüz soyulma yeterli gelmemiş.
Size hala ısrarla tca işe yaramadı hiç sonuç alamdım cümlenizin başına vücudumda kullandım sonuç alamadım demenizi öneriyorum:KK34:
Benim deneyimimi madde madde okuyup uygulayan sonuç alan insanlar varken ters düşüyor bu cümleniz.

Son düzenleme:
%25 tca yı çatlaklar için 2 defa kullandım. 10 dakika kadarda beklettim. hiç bir şekilde soyulma olmadı. bu durum normal mi,tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

%25 tca yı çatlaklar için 2 defa kullandım. 10 dakika kadarda beklettim. hiç bir şekilde soyulma olmadı. bu durum normal mi,tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Ya ne kadar sallamayı seviyorsunuz arkadaşlar, %25 tca ise eğer 10 dakika değil 3-4 dakika bile bekletsen çok iyi soyulma yapar, senin kullandığın ya tca değil, yada insanları yanıltmayı seviyorsun...

Ya ne kadar sallamayı seviyorsunuz arkadaşlar, %25 tca ise eğer 10 dakika değil 3-4 dakika bile bekletsen çok iyi soyulma yapar, senin kullandığın ya tca değil, yada insanları yanıltmayı seviyorsun...

Arkadaşım neden sallayayım,neden milleti yanıltayım.sallayıpta elime ne geçecek,ne gibi bir amacım olabilir ?çok tuhafsınız gerçekten.sadece deneyimlediğim hatta abartarak bekletip gördüğüm sonucu yazdım.ne kızarma,ne kaşnma,ne pul pul soyulma hiçbir şey olmadı.gerçek mi değil mi bilemem.doa kozmetiğin tcasını bu markaya güvendiğim için almıştım.sonuç bu yani ne yapalım

yanlış hatırlamıyorsam yılllar önce bu konuyu yine burada görmüştüm bir arkadaş bırakın yüzde elliyi daha fazlasını kullandığını bephantenle nemlendirip hiç soymayarak tamamen kurtulduğunu söylemişti.daha sonra tehlikeli olabilir vs. şeklinde tartışma çıktı ve konu kaldırıldı.

Bende doa kozmetikten %20lik Tca aldım hemde 16tl gibi bir rakama :21:
Daha öncede şampuan ve saç kremi alıp cok memnun kaldıgım için tekrar ordan almayı uygun gördüm.
Geldiğinde ilk denememi kendimde çatlaklar için yapacağım, annemdede leke için deneyeceğim
bakalım faydasını ne kadar göreceğiz cook merak ediyorummm :KK52:

X