Tca çatlak tedavisi

Neden acaba canım alerjik bi belirti mi acaba bu bende hiç kaşıntı olmadı

Normalde de en ufak şeyde kaşıntı olur biraz hassasım kaşıntı konusunda. Zaten tek korkum da oydu , başıma da geldi :) Onun dışında hiçbir belirti yok. kızarıklık vs. yanlış mı yaptım acaba? uzun sürede tuttum aslında.

Kızarıklık normal canım ve bu yüz gibi olmuyor yüz 3 günde soyuluyor ama karın 10 gün de zor soyulma ya başlıyor

Kızarıklık normal canım ve bu yüz gibi olmuyor yüz 3 günde soyuluyor ama karın 10 gün de zor soyulma ya başlıyor

Aaa bunu bilmem iyi oldu. Ben işe yaramadı diyip tekrar sürebilirdim aklımada gelmedi değil :) Çünkü beklemeyi pek seven biri değilim herşey hemen olsun istiyorum. Yüzüme yaptığımda incecik soyulmuştu ve hafif lekeler bile ilk seansta geçmemişken böylesi çatlakların ilk seansta bu kadar düzeleceği imkansız gibi geliyor. Heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum

Bende sabırsız biriyim canım soyulmuyor noluyor sebep ne yüzüm le birlikte yapmış tım yüzüm bir haftada bitti onda hiç birşey yoktu meğer o geç soyuluyor muş iki haftada zor soyuldu

Bende sabırsız biriyim canım soyulmuyor noluyor sebep ne yüzüm le birlikte yapmış tım yüzüm bir haftada bitti onda hiç birşey yoktu meğer o geç soyuluyor muş iki haftada zor soyuldu
Karın fotonusu atar mısınız merak ettim catlaklarinizi

Karın fotonusu atar mısınız merak ettim catlaklarinizi

Şuan işteyim eve gittiğimde çekip yüklemeye çalışacağım Benim karın bölgelmde hiç yok. Bel simidinden dik kapağı arkasına kadar iniyor. Hala kaşıntıdan başka bir gelişmek yok

Şuan işteyim eve gittiğimde çekip yüklemeye çalışacağım Benim karın bölgelmde hiç yok. Bel simidinden dik kapağı arkasına kadar iniyor. Hala kaşıntıdan başka bir gelişmek yok
Bekle canım inan gelisme olacak ben bu konuyu açtım gün ikinci seans sı yaptım ve daha dün soyulma başladı soyulma da ne soyulma iline göre daha fazla ☺ ve foto at gerçekten merak ediyorum canım

Bekle canım inan gelisme olacak ben bu konuyu açtım gün ikinci seans sı yaptım ve daha dün soyulma başladı soyulma da ne soyulma iline göre daha fazla ☺ ve foto at gerçekten merak ediyorum canım
Resimde çok belli olmuyor sanırım ama durum bu! Kaşıntıdan ölmek üzereyim soyulmada yok. Kızarıklığı farketmişsinizdir. Bacak kısmına doğru morarmaya döndü. %30 tca'yı 3 dakika beklettim ama kaşıntıdan başka bişey olmadı

Eklentiler

• IMG_6603.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 732
Emzirme sırasında kullanilmamali diyordunuz değil mi?
Hangi siteden sipariş veriyoruz bu arada ?

Soyulacak canım merak etme biraz fazla nemlendir az nemlenmiş galiba canım pul pul dokulecek senin ki büyük ihtimalle kızarıklık da normal geçer o ☺

Aynen canım emzirme ve hamile iken kullanılmıyor ve tca yaz site çıkıyor doa kimya Dada var
Teşekkürler :)) seanslariniz bittikten sonra da bir fotoğraf paylaşır misiniz sonucu merak ediyorum..Ben de kullanicam mutlaka ama yüze bir zararı olmuyor mu hassas bir bölge ve cesaret ister gerçekten:)

Soyulacak canım merak etme biraz fazla nemlendir az nemlenmiş galiba canım pul pul dokulecek senin ki büyük ihtimalle kızarıklık da normal geçer o ☺

evet pul pul oldular uçuşuyorlar :) ben ilk seansta sizinki kadar sonuç alamayacağım diye düşünüyorum. hafta sonra tekrar resim göndericem bakalım fark olacak mı?

evet pul pul oldular uçuşuyorlar :) ben ilk seansta sizinki kadar sonuç alamayacağım diye düşünüyorum. hafta sonra tekrar resim göndericem bakalım fark olacak mı?
şişeyı alıp dırek çatlaklaramı suruosunuz veya komplemı suruosunuz.yani şişe içerisne bişey ılave edılıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…