Tca çatlak tedavisi

Aysem43

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
48
21
42
Çatlak tedavisine tca mucizesi kızlar benim ilk seansim ikincisi nı dün yaptım bu foto ilk seans ta ki hali muhteşem ☺

Tca dediğiniz nedir? Nerde yaptırıyorsunuz? Hiç duymadım cahilim bu konuda, biraz açıklama yapar mısınız? Çatlakların tedavisi yok diye biliyodum ben. Bu arada çok güzel olmuş, hiç bi şey kalmamış sizde.

Inan ki ben de merak ettim bu aralar çatlak oluşumu başladı ve nemli tutmak krem bilmem ne geç o işleri çalıyor bildiğin: (

Doğumdan sonra bir plastik cerr. Danışıp kullanabilirim aslında alerjik reaksiyon oluşturur mu nasil kullanılır bilmek lazım..Fiyatını söyler misiniz acaba ve nereden eczaneden mi aldınız?? Bir kullanımda ne kadar gidiyor gibi paylasirsaniz sevinirim

Inan ki ben de merak ettim bu aralar çatlak oluşumu başladı ve nemli tutmak krem bilmem ne geç o işleri çalıyor bildiğin: (
Konu sahibesi konuyu açtı kaçtı
Tca triclor asetik asit sanırım, bi çeşit asit. Ben ayak tırnağımda mantar için kullanmıştım, ayak mantarı değil tırnak mantarı vardı bende. Ne yaptıysam geçmemişti. En son bunu önermişlerdi. Ayağımı sıcak suda bekletip pamuklu çubukla tırnağımın üstüne sürüyodum, sonra da kazıyodum tırnağımı. Ama bana kesinlikle deriye değdirmemen gerek demişlerdi. Yakar ve iz bırakır demişlerdi. Bilmiyorum aynı tca'dan mı bahsediyoruz. Çatlak bende de var maalesef. Dr bana bunun tedavisi yok bununla yaşamaya alış demişti

Acaba çeşitleri mi var ki hem böyle asitli mantar için uygulanabileni hem de çatlaklar,izler için falan..Doktora danışarak kullanabiliriz aslında

Ben biraz araştırdım bu çatlakların başka türlü tedavisini bulamadım ve ancak doğumdan hemen sonra çatlaklar beyazlaşmadan yani kırmızımsı görünümündeyken sadece lazerle tedavi edilebiliyormuş..

Eşim de hiç izin vermez böyle lazere..Ben seni her halinle severim onlar önemli değil diyor ama gel de benim içim rahat etmez öncesinde pürüzsüz bir vücudum vardı şimdi ise eşimden gizlemeye çalıştığım çatlaklarım.. (

Daha yeni başlangıç gösterdiği için mi bilmiyorum göbek altında birşey yok şu an.. Yanlardan başladı bacaklarimin üzerlerinde hatta göğüslerimin altında bile var..

Biraz öyle olmuş, konu açıp kaçmış gibi...

Biraz daha detaylı bilgi verseydi en azından bizde bilgilenirdik...

Bi de ne kadar doğru bilmiyorum beyaz tenli ve sarışın kişilerde daha çok oluyormuşş inanmaya başladım şimdiden
Yengem esmer tenli..Doğum yaptı o da 2 çocuğu var halâ vücut pürüzsüz sanki doğum yapmamış gibi

Ben bu teze inanmıyorum doğrusu.
Annem bembeyaz bir tene sahip.
3 çocuk doğurmuş fakat bir tane bile çatlağı yok.

O biraz vücut yapısı ile alakalı.
Daha çokta esneklik sanırım.
Kimilerinin tenleri daha esnek oluyor.

Benim 2. hamileliğim, ilkinden zaten çatlaklarım var.
Gerçi çok dert etmiyorum kendime doğrusu, fakat ikinci de henüz başlamadı çatlaklar.
Umarım ilk hamileliğimden olanlar ile kalır...
Yeni çatlaklar eklenmez...

Hmm evet doğrudur insaallah fazla devam etmez tabi..
Benim ilk hamileligim olduğu için endişeliyim açıkçası bunun sonu ne zaman gelecek nerde sonlanacak diye yoksa vücudumda bir fiziki harita taşıyor olacağım Şu an kırmızı görünüyorlar ya o yüzden de belki böyle huzursuzum bilmiyorum

tca kimyasal peeling asitidir. internetten sipariş verebiliyorsunuz. eczanelerde yok. ben yüzüme uyguluyorum. çatlaklarım için henüz başlamadım. çatlaklar için asiti kaç dakika tutmam gerektiğini bilmiyorum,cevapta alamadım ama doğruluğuna inanıyorum çünkü tedavi süresince deri soyuluyor alttan taze deri geliyor. doğru kullanımda muhteşem bişey.

Ben tırnak mantarı için uygulamıştım, aynı şey sanırım. Triklor asetik asit. Konu sahibi konuyu açtı kaçtı, açıklama da yapmıyor. Özel olmazsa eğer yüzünüze nasıl uyguluyorsunuz, kaç dk tutuyorsunuz? Anlatır mısınız rica etsem.

Çatlak hepimizde var, şimdilik gebeliğin tadını çıkartın, muhteşem bi şey. Minik mucizenizi kucağınıza aldığınızda çatlağın kilonun sarkmanın hiç önemi kalmayacak. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.

trichloroacetic asit olarak geçiyor. yüzüme uygulamadan önce cildimi temizliyorum ve pamuğa damlattığım %15 'lik tca'yı yüzüme sürüyorum. 1,5 veya 2 dakika sonra bol suyla duruluyorum ardından çinkolu kremle sonlandırıyorum. 1 hafta içinde cildim soyuluyor. bununla ilgili detaylı bilgiyi ladysubaru çok detaylı anlatmış. onun yazısını okuyabilirsiniz. daha sağlıklı bilgilendirme olacaktır.

Teşekkür ederim cevap için. Ben tırnak mantarı için kullanmıştım, bana özellikle cildine değdirme yakar iz bırakır demişlerdi. O yüzden sordum. Çatlak için de benZer etki ediyo herhalde. Cildi soyarak altından yeni deri gelmesini destekliyo. Keşke konu sahibi açıklama yapsa.

Aynen bende çatlakalar için nasıl kullanıldığını merak ediyorum ama henüz bir cevap alamadım konu sahibinden.
Belki nasır için bekletilme süresi cilt için kullanımdan fazladır bu yüzden nasır amaçlı kullanımda cilde teması olmaması gerekiyordur. Çünkü kullanırsanızda anlayacaksınız 1 dakikadan sonra ciddi bir yanma hissediliyor ve çok tehlikeli bir işlem biraz fazla kalması durumunda kalıcı izler bırakabilir.

Nasır değil tırnak mantarı için kullandım ben; tırnağımın görüntüsü çok kötüydü. Katman katman olmuştu, kalınlaşmıştı ve sararmıştı. Yazın açık ayakkabı giyemiyordum, utanıyordum. Ojeyle kapatmak istiyordum, daha kötü oluyordu. Böyle tırtıklı tırtıklı kocaman olmuş ayak başparmağı tırnağı ağrı bile yapıyodu ayakkabıda neler neler denedim. Oje gibi olan ilaçlardan sürdüm, geçmedi. Ağızdan hap kullandım geçmedi. Yani ilaçları kullanınca düzeliyodu ama sonra tekrarlıyodu, üstelik ayak kokusu da yapıyodu. En son bunu önerdi dr. Tırnağımı yumuşatıp sadece tırnağın üzerine sürüp kazıyodum tırnağımı, inceltiyodum. Alttan gelen tırnak normal geliyodu, inanmazsınız bi ayda düzeldi. Şimdi hiç sıkıntım yok, bi daha tekrarlamadı. Kesin çözüm oldu yani. Ama bi kaç kere tırnağın yanındaki ete değdirmiştim, yaktığını biliyorum o yüzden. Asit zaten bu, cild için cesaret edemezdim ben. Maaşallah çok cesurmuşsunuz. Siz sivilce izleri için mi kullandınız?

Pardon algı problemi olmuş :) birden aklım nasıra gitti. Evet dediğiniz problem annemde de vardı. O da o tarz şeyler yapıyordu. Anlattığınıza göre mantık aynı. Üsteki problemli deriyi ya da tırnağı atıp alttan yenisinin gelmesini sağlamak. Umarım bende çatlaklarım için kesin çözüme kavuşurum gerçekten çok canımı sıkıyor. Resmi gördükten sonra baya umutladım. Siparişimi verdim bakalım deneyeceğim.

Benim her tarafım çatlak göğüs bacak basen hatta kollarımda bile var. Bazen çok dert ediyorum bazen de amaannn boşver napiim diyorum. Ama bu tca tedavisi çok etkili olmuş görünüyo. Eğer öyleyse denemekte fayda var. Keşke yüzde kaçlık kullandığını ve kaç dakika tuttuğunu yazsaydı konu sahibi. En azından bi fikrimiz olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…