Tca çatlak tedavisi

Konu sahibesi konuyu açtı kaçtı :110:
Tca triclor asetik asit sanırım, bi çeşit asit. Ben ayak tırnağımda mantar için kullanmıştım, ayak mantarı değil tırnak mantarı vardı bende. Ne yaptıysam geçmemişti. En son bunu önermişlerdi. Ayağımı sıcak suda bekletip pamuklu çubukla tırnağımın üstüne sürüyodum, sonra da kazıyodum tırnağımı. Ama bana kesinlikle deriye değdirmemen gerek demişlerdi. Yakar ve iz bırakır demişlerdi. Bilmiyorum aynı tca'dan mı bahsediyoruz. Çatlak bende de var maalesef. Dr bana bunun tedavisi yok bununla yaşamaya alış demişti :silah:
Valla konuyu açıp kaç madim giremedim

Tca dediğiniz nedir? Nerde yaptırıyorsunuz? Hiç duymadım cahilim bu konuda, biraz açıklama yapar mısınız? Çatlakların tedavisi yok diye biliyodum ben. Bu arada çok güzel olmuş, hiç bi şey kalmamış sizde.
Evde kendim yapıyorum canım ayda bir kere
Ben yaptım demişsiniz, evde mi yapıyosunuz tam anlamadım.
Evvvtttt evde kendim yapıyorum bu ilk seans hali

Doğumdan sonra bir plastik cerr. Danışıp kullanabilirim aslında alerjik reaksiyon oluşturur mu nasil kullanılır bilmek lazım..Fiyatını söyler misiniz acaba ve nereden eczaneden mi aldınız?? Bir kullanımda ne kadar gidiyor gibi paylasirsaniz sevinirim :anneadayı:
70 tl ye aldım canım en az 4 ay gider ay da bir kere kullanılıyor hamile iseniz kullanmayın emziren de olmaz aklınız da bulunsun

Benim her tarafım çatlak :KK43: göğüs bacak basen hatta kollarımda bile var. Bazen çok dert ediyorum bazen de amaannn boşver napiim diyorum. Ama bu tca tedavisi çok etkili olmuş görünüyo. Eğer öyleyse denemekte fayda var. Keşke yüzde kaçlık kullandığını ve kaç dakika tuttuğunu yazsaydı konu sahibi. En azından bi fikrimiz olurdu.
% 25 lik kullandım canım 2 dk durdurdum sonrasında da su ile sonlandirip krem hazırladım sabah akşam onu surdum ve bir ay geçti üzerinden ikinci seans ı yaptım suan soyulma sini bekliyorum

A Aysem43 bizde sizi bekliyorduk :) ben %30 luk aldım bu akşam yapacağım. bir kaç sorum olacak. çok kaşınıyor mu? birde hareketler kısıtlanıyor mu soyulurken?

Yaaaa kızlar ben burayayi anlayamadım cevap yazacam da size çok karışık ayrı ayrı kime cevap yazdığımı göremiyorum ama söyle anlatayım % 25 tca kullandim 2 dk bekketttim ve su ile sonlandirip krem hazırladım sabah akşam krem i surdum bir ay sonra ikinci seans ı yaptım yani suan yaptım soyulma sini bekliyorum 8 seans yapacam

% 30 daha iyi kaşıntı falan olmuyor ama lütfen dikkatli kullanın fazla bekletmeyin

Teşekkürler. Peki 2 dakika yazmışsınız bu süre sürme işleminden sonra beklediğiniz süre mi yoksa sürme işlemine başladığınız andan itibaren olan süre mi?

% 30 daha iyi kaşıntı falan olmuyor ama lütfen dikkatli kullanın fazla bekletmeyin
Canım bir de
Teşekkürler. Peki 2 dakika yazmışsınız bu süre sürme işleminden sonra beklediğiniz süre mi yoksa sürme işlemine başladığınız andan itibaren olan süre mi?
Sürme işlemini hızlı yapın lütfen onunla birlik te en fazla 3 dk olsun ve evin ampul alın eczane den birde madescol krem alıp krem i bir kapalı bir kutuya boşaltın içine evin ampul lerin hepsini kırıp karıştırıp krem haline getirin sabah akşam sürün bunu mutlaka yapın

Canım bir de

Sürme işlemini hızlı yapın lütfen onunla birlik te en fazla 3 dk olsun ve evin ampul alın eczane den birde madescol krem alıp krem i bir kapalı bir kutuya boşaltın içine evin ampul lerin hepsini kırıp karıştırıp krem haline getirin sabah akşam sürün bunu mutlaka yapın
Birde sakin siz soymayin kabuklandigi zaman kendi soyulsun

Canım bir de

çok teşekkürler. ben evin ampulu excipial liponun içine boşalttım onu kullanmayı düşünüyorum pişik kremiyle destekleyerek işe yarar umarım. öncesi sonrası bildirimde bulunacağım :)

dayanırım umarım :)
Dayanmayacak birsey yok düzgün ve dikkatli yapar saniz eğer sonuç mükemmel olur esmer tenli iseniz dikkat edin lütfen çok fazla yakmayın iz olabiliyor diyorlar ben beyaz tenli olduğum için sorun olmadı inşallah sizde iyi sonuç alırsınız benim 14 yıllık catlak tı onlar neler denedim hiç faydası olmadı tca ile tanisana kadar sabır isteyen bir uygulama

evet bende beyaz tenliyim bende. korkum çok gerilirse beni çok rahatsız eder diye düşünüyorum. çünkü yüzüme uyguladığımda gülerken, konuşurken çok rahatsız ediyordu. neyse bakalım bu akşam uygulayacağım. gelişmeleri yazarım :KK66:

evet bende beyaz tenliyim bende. korkum çok gerilirse beni çok rahatsız eder diye düşünüyorum. çünkü yüzüme uyguladığımda gülerken, konuşurken çok rahatsız ediyordu. neyse bakalım bu akşam uygulayacağım. gelişmeleri yazarım :KK66:
Bekliyorum sonuclarinizi yazın mutlaka

Dayanmayacak birsey yok düzgün ve dikkatli yapar saniz eğer sonuç mükemmel olur esmer tenli iseniz dikkat edin lütfen çok fazla yakmayın iz olabiliyor diyorlar ben beyaz tenli olduğum için sorun olmadı inşallah sizde iyi sonuç alırsınız benim 14 yıllık catlak tı onlar neler denedim hiç faydası olmadı tca ile tanisana kadar sabır isteyen bir uygulama
Maaşallah inanılmaz bi düzelme olmuş, sadece çatlağın üzerine sürdünüz di mi? Kenarlarına taşırmamak gerek. Kulak çubuğu filan mı kullandınız? Neyle sürdünüz?

Bekliyorum sonuclarinizi yazın mutlaka

Dün gece çatlaklarıma uyguladım ve korktuğum başıma geldi deli gibi kaşınıyorum. Çalışıyorum gerçekten çok kötü oldu. Yaklaşık 3 dakika tuttum hafif kızardı. Şuanda kaşıntı dışında hiç bir belirti yok. Bekliyorum bakalım :)

Dün gece çatlaklarıma uyguladım ve korktuğum başıma geldi deli gibi kaşınıyorum. Çalışıyorum gerçekten çok kötü oldu. Yaklaşık 3 dakika tuttum hafif kızardı. Şuanda kaşıntı dışında hiç bir belirti yok. Bekliyorum bakalım :)
Neden acaba canım alerjik bi belirti mi acaba bu bende hiç kaşıntı olmadı

X