Aslinda korse odem atmana yardim edecek ve cikdinin sarkmasina engel olacakSütyen yok lipodan dolayı boydan korse var 1 ay kalsın korse dedi cok dedim o zaman 15 gün sonrada 15 gün sütyen tak dedi
Valla bilmiyorum ki kol ve sırttan da lipo yaptıgı için tulum korse var ama sütyen görevi görüyomu bilmiorum görmese giydirirdi heralde bilemedm korseyle göğsler kıpırdamıyo oldugu gibi duruyoAslinda korse odem atmana yardim edecek ve cikdinin sarkmasina engel olacak
Neden ikisini takamiyosun ki gogus acik ta olmaliydi benim bildigim korse sekli ise
Böyle degil aşağıdan dogru ama yukarısında kolları uzun kollu korse koldada lipo varEki Görüntüle 1333694 Boyle degilmi korsen?
Daha minimum 8-9 gün korse giycem sonra styene bakcazHaa anladim canim kollardada lipo varsa oyledir
Daha minimum 8-9 gün korse giycem sonra styene bakcaz
Merak ettim yukle bakim fotoyu:)Bitane foto ekliyorum aslında çok istemiyorum ama adım adım dışardaki gözler değişiklikleri daha çok farkeder anlar gibi şimdi sanki bi tuhaf duruyo 7.günüm bugün ama daha yeni incelemeye başlayabiliyorum bakarsınız bi fotoyu
Becerebilsem biMerak ettim yukle bakim fotoyu:)
Becerdim galiba bi bakarsan olmuş mu ekleyebilmiş miyim :)Becerebilsem bi
Yok canim :)) gorunmuyo eski halini goruyom ama ayarlarina bak dikkat et takip etiklerimi sec herkes gormesin forum daBecerdim galiba bi bakarsan olmuş mu ekleyebilmiş miyim :)
Yazdım tşk :)Gormemislerdir canim ekledim diye aktif olan bir topige yaz
Cok tşk ederim cellulaz denilen bi operasyon o da yeni bi buluş sayılabilir cok eski değil selülitlerim coktu basen ve popoda gercekten gitti mi bilmiyorum şuan vücudum esksinden kötü bi durumda kendim 1-2 aysüre vermeye çalışıyorum sonrasında gercekten inceldim mi selülit gitti mi yada azaldı mı görcem inş çektiğim acılara değerCok gecmis olsun..epey zorlu bi operasyon atlatmıssınız..biz bir ameliyatı zar zor atlatırken :)
Selulit ameliyatı nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?