• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tboz' un meme büyütme, lazer lipo, labioplasti ve selülit amelyatı... 05 Aralık büyük gün :)

Allah yardimcisi olsun.agrilari uzun surmez insallah

tboz tboz bugün hastaneden çıkacak. Şu an hala çok ağrıları var, yazacak durumum yok diyor. Kendini iyi hisettiğinde size dönecek. Biraz ağır atlatıyor sanırım 4 amelyat birden olunca. Merak etmeyin dedi.
Bende bakayım bu kızdan haber var mı diye dedim iyi oldu yazdığın

Bende diyorum soocute da kim, avatarda değişince jeton yeni düştü...
Ben çok eski üye olduğum için eski nickim her yerde aynıdır mailler olsun vs beni tanıyan herkes biliyo şimdiye kadar değiştirmem lazımdı aslında bi de saf gibi kendi çocuğumu koymuştum avatar olarak.. :)

Ben çok eski üye olduğum için eski nickim her yerde aynıdır mailler olsun vs beni tanıyan herkes biliyo şimdiye kadar değiştirmem lazımdı aslında bi de saf gibi kendi çocuğumu koymuştum avatar olarak.. :)
Evet ya benimde her yerde ayni degistirmem gerek avatar ayni kalcak ordan tanirlar sanirim

İşten daha yeni cıktım eve gidiyorum cantamı son kez kontrol edip duş alıp yatcam herkese tek tek cvp veremedim yogun bi gün gecirdim kusura bakmayın herkese çok tşk ederim desteginizi gercekten hissediyorum görüşmek üzere :)
Canim nasil oldun iyimisin? Sesin cikmiyor merak ettim seni

Canim nasil oldun iyimisin? Sesin cikmiyor merak ettim seni
Sesim dışarı bile daha yeni çıkmaya başladı benim amelyatım çok agır oldu hala tulum korse var bununla tuvalete gitmek cok zor vücudumdaki agrılardan tek kalkıp yatmak wc ye gitmek imkansızdı ta ki bu geceye kadar. Bu gece ilk kez kendim ahlaya vahlaya kalktım yattım tek bugün 7.günüm göğsümle çok ilgilenemiyorum bile nasıl oldu bilmiyorum ama kötü gözükmüyor sanırım ben çok büyükte istemiyordum bişi ekliyorum bunu verdi doktor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 112
Sesim dışarı bile daha yeni çıkmaya başladı benim amelyatım çok agır oldu hala tulum korse var bununla tuvalete gitmek cok zor vücudumdaki agrılardan tek kalkıp yatmak wc ye gitmek imkansızdı ta ki bu geceye kadar. Bu gece ilk kez kendim ahlaya vahlaya kalktım yattım tek bugün 7.günüm göğsümle çok ilgilenemiyorum bile nasıl oldu bilmiyorum ama kötü gözükmüyor sanırım ben çok büyükte istemiyordum bişi ekliyorum bunu verdi doktor
Evet agri esigin dusuk heralde esmeraldam dan haber almistim nasilsin diye ... Yavas yavas duzeleceksin canim hareket etmene bak oylece yatip kalmak daha kotu yuru biraz zor da olsa
Mentor takmis ama higt profil degil normal yukselikte biri daha buyuk asimetri vardi sanirim
Cok gecmis olsun insallah hersey istedigin gibi olmustur
Canim lipo yerlerde degisme varmi yoksa sis mi daha

Canım kolay mı onca ameliyat atlattın. Tek başına meme ameliyatı bile insanı zorlarken.. Bu arada orta profil kullanılmış sende, high profili sen mi istemedin?

O karti cuzdaninda tasi canim kaybetme

Canım kolay mı onca ameliyat atlattın. Tek başına meme ameliyatı bile insanı zorlarken.. Bu arada orta profil kullanılmış sende, high profili sen mi istemedin?
Doktor olmaz dedi cenemle göğüs mesafem cok kısa oldugundan sanırım göğüsler cok yukarda olur olmaz dedi ne farkı var peki bende pek bilmiyorum valla hala korseli yatıyorum sütyenim bile yok :)

Doktor olmaz dedi cenemle göğüs mesafem cok kısa oldugundan sanırım göğüsler cok yukarda olur olmaz dedi ne farkı var peki bende pek bilmiyorum valla hala korseli yatıyorum sütyenim bile yok :)
Nasil sutyen yok ameliyat sutyeni vermedimi sana ?

Evet bende cüzdanıma koydum da niye peki
Canim hem protezin garantisi hemde bir sey okumustum bir kiz kaza mi yapmisti yanmismiydi oyle bisey tanilmiyormus ve protez numarasindan ogrenmisler ismini felan

Canim hem protezin garantisi hemde bir sey okumustum bir kiz kaza mi yapmisti yanmismiydi oyle bisey tanilmiyormus ve protez numarasindan ogrenmisler ismini felan
Kimlik gibi bişi o zaman doktorun da dediği gibi

Dün hocalardan biri cüzdanını düşürmüş, diğer hoca da bu kimin diye açtı baktı tabi.. Benimkine baktığını düşünsene.. :KK57: Ben taşımıyorum ya, kimlik var cüzdanda zaten.. Ama Allah korusun bir şey olduğunda protezli olduğumuzun anlaşılması için gerekli..

Dün hocalardan biri cüzdanını düşürmüş, diğer hoca da bu kimin diye açtı baktı tabi.. Benimkine baktığını düşünsene.. :KK57: Ben taşımıyorum ya, kimlik var cüzdanda zaten.. Ama Allah korusun bir şey olduğunda protezli olduğumuzun anlaşılması için gerekli..
Ayyy sansa bak valla aslinda cuzdani kayip etsek nolacak gitti kart felan
En iyisi cantanin bir kosesine koymak gerek ne bilim

Back