Insallah sende mutlu olursun canim allah kimseye mutsuzlugu yasatmasin hic bir kadinaBu gerçekten istediğim bişeydi mutlu olan arkadaşları burda gördüm yani ben karar vermiştim ve araştırma aşamasında sizi tanıdım ve mutlu olanları gördüm..Elbette kafamda soru işaretleri var inşallah mutlu olanlar kervanında olacağım bende.
Sen eminim koşarak gelirsin bana yine iyi olacaksın sen eminimmmInsallah iyi olurum senin gibi gerci benim lipo da var bakalim nasil olacagim :)
O kostugum gun kac gunluktum ya 5 felan heralde bu sefer belki ucuncu gun kosarimSen eminim koşarak gelirsin bana yine iyi olacaksın sen eminimmm
Bende 20 günlük falandım ki hala yürümekten aciz gibiydimmm şuan 1 haftalıgım o günden bin kat iyiyimm kaşıyayım bi yerlerimi de kimsenin nazarına gelmeyeyimO kostugum gun kac gunluktum ya 5 felan heralde bu sefer belki ucuncu gun kosarim
merhaba fotosu olan üyeleri ekleyebiliyorum yanlış anlama ama hem yeni üyesin hem foto yok sadece erkek üyeye karşı bi önlemtboz beni izler misin bende 2gün oldu meme ameliyatı olalı banada 325 hıgh profil yuvarlak konuldu senin son halini merak ediyorum izlersen sevinirim
Albümlere giriyorsun orada albüm ayarlarından varsayılan albüme diyerek ekleyeblirsinNasıl foto atılır bilmiyorum sağol yinede
Albümlere giriyorsun orada albüm ayarlarından varsayılan albüme diyerek ekleyeblirsin
Ben seni izlemeye aldım zaten ama fotonu konuma eklemişsin herkes görebiliyor yani kaldırmaya çalış istersen2gün önce ameliyat oldum korseli foto çekmiştim sana göndermeye çalıştım ama gittimi bilmiyorum dediğim gibi çok bilmiyorum bu işleri
Çok geçmiş olsun bu arada sanada iyisindir umarım2gün önce ameliyat oldum korseli foto çekmiştim sana göndermeye çalıştım ama gittimi bilmiyorum dediğim gibi çok bilmiyorum bu işleri
Evet ilki sonradan küçük gelmeye başladı bende tekrar büyüttüm :) tşk ederim bi ay bekle belirginleşir iyice kaç cc takıldı yuvarlakmıTeşekkürler senin resimlerini çok beğendim harika olmuş bakalım benimkiler nasıl olacak çok merak ediyorum sen iki keremi ameliyat oldun öyle bişeyler anladım önceki görüntüyle sonraki farklımı sonrakiler daha güzel olmuş
Çok geçmiş olsun.sağlıkla kullan canım.325 high profil yuvarlak kas altı takıldı bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?