• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TBMM Başkanı'ndan skandal sözler: Laiklik olmamalıdır!

Biri Meclis başkanı abiye laiklik nedir öğretebilir mi? Yok yani yönettikleri ülkede demokrasi, cumhuriyet, laiklik gibi kavramların tanımını bilmiyorlar da:KK14:

Az kalsın unutuyordum, birbirimize de laf atmayalım, polemik çıkmasın, cımbız oynamasın:KK66:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yeni anayasa çıkınca bu bölümü komple kapatalım bence, çünkü konular dini mi yoksa siyasi konu mu ayrışamayacak:KK53:
:KK53:

Gereksiz bir açıklama olmuş. Bos yere tartışma yaratmaya ne gerek var. Şu anda laikliğin bi zararı mi var insanlara? Ee yok... o zaman susmak gerek sayın başgan

Laiklik dini engellemez,din üzerinden para kazananları engeller.
Hem laikliğin olmaması kadınla erkeğin eşit olmaması demektir.
Ne bunların karın ağrısı anlamadım ki ,isteyen istediği gibi yaşasın ,ki ülkemizdeki müslümanlar özgürce ibadetlerini yapıyorlar zaten.
Neden diğer insanların yapmalarını istemiyorlar,nedir bu bencillik böyle

Zaten asil amac laikligi, Cumhuriyeti ortadan kaldirmak. Akpnin varolma amaci bu. Bunuda nasil yaparlar tabikide insanlarin dini duygularini somurerek. Oyuzdendir ki islerine geldiginde basortulu bacim derler islerine gelmediginde baarlar biber gazi o yuzdendir ki ellerine kurani kerim alip mitingden mitinge kosarlar. İlk firsatta andimizdan rahatsiz olup kaldirirlar ama sorsan hepimizden daha cok severler bu ulkeyi. Daha bunlar iyi gunlerimiz.

Zaten asil amac laikligi, Cumhuriyeti ortadan kaldirmak. Akpnin varolma amaci bu. Bunuda nasil yaparlar tabikide insanlarin dini duygularini somurerek. Oyuzdendir ki islerine geldiginde basortulu bacim derler islerine gelmediginde baarlar biber gazi o yuzdendir ki ellerine kurani kerim alip mitingden mitinge kosarlar. İlk firsatta andimizdan rahatsiz olup kaldirirlar ama sorsan hepimizden daha cok severler bu ulkeyi. Daha bunlar iyi gunlerimiz.
Tüm suçlu onlar mı onlara oy verip başımıza getiren bizler değil miyiz

Twitterda tt lerde vardı laiklik istemiyoruz diye şaşırdım mı hayır hadi bakalım :KK14:

Infolari gorsen.Osmanli tugrasini profil yapip evlad-i Osmanli diye kendini tanitan,isminin başına #AK getiren saclar abidik sekilli oglanlar,full makyajli selfie li devreleri yanmis hanimkizlar laik olmak istemiyorlarmis :D Sorsan Osmanli ve Turk tarihi hakkinda ne biliyorsun diye agzini acip tek kelime ermeye çapı yetmeyen minişler laik olmak istemiyormus.Hayir sen zaten bu zihniyette birseye layık degilsin de cok bile zaten Ataturk'un verdigi o haklar da iste rahmetli halkini o bu şu diye ayirmadan herkesi bir saymis...

Infolari gorsen.Osmanli tugrasini profil yapip evlad-i Osmanli diye kendini tanitan,isminin başına #AK getiren saclar abidik sekilli oglanlar,full makyajli selfie li devreleri yanmis hanimkizlar laik olmak istemiyorlarmis :KK70: Sorsan Osmanli ve Turk tarihi hakkinda ne biliyorsun diye agzini acip tek kelime ermeye çapı yetmeyen minişler laik olmak istemiyormus.Hayir sen zaten bu zihniyette birseye layık degilsin de cok bile zaten Ataturk'un verdigi o haklar da iste rahmetli halkini o bu şu diye ayirmadan herkesi bir saymis...
Onlarin beyni yanmis ya. Laikler sonradan gelmeymis 600 sene Osmanli seriatla yonetilmis laikler gidecekmis. Bak bak cahillige bak. Sonra da cahil diyince kiziyorlar. E ama oylesiniz. Ne yapalim?

Onlarin beyni yanmis ya. Laikler sonradan gelmeymis 600 sene Osmanli seriatla yonetilmis laikler gidecekmis. Bak bak cahillige bak. Sonra da cahil diyince kiziyorlar. E ama oylesiniz. Ne yapalim?

Laikligin anlamini,kapsamini bilmeyen milyonlar var.Laiklik din elden gidiyor seklinde empoze edildikce daha ortada cok boş beyinler dolanir ve konusur karanfilcim.

Infolari gorsen.Osmanli tugrasini profil yapip evlad-i Osmanli diye kendini tanitan,isminin başına #AK getiren saclar abidik sekilli oglanlar,full makyajli selfie li devreleri yanmis hanimkizlar laik olmak istemiyorlarmis :KK70: Sorsan Osmanli ve Turk tarihi hakkinda ne biliyorsun diye agzini acip tek kelime ermeye çapı yetmeyen minişler laik olmak istemiyormus.Hayir sen zaten bu zihniyette birseye layık degilsin de cok bile zaten Ataturk'un verdigi o haklar da iste rahmetli halkini o bu şu diye ayirmadan herkesi bir saymis...
Tarihe kadar laiklik nedir diye sorsan alacağın ya da alamayacağın mı demeliyim cevaplar gençlerin maalesef büyük bir kısmının peşinden gittiği ideolojileri bilmediklerini, beğendikleri, tasvip ettikleri kişilerin söylemlerini sorgulamadan desteklediklerini görürsün Chelzy.
Biz daha gözü kapalı, pek birşey bilmeden yetişen bir kuşaktık lakin sorgulardık, öğrenmeye çalışırdık.
Gerçi onlara kızsam, mana bulsam ne olacak, siyasilerin kaç tanesi laikliğin tanımını tam ve doğru yapabiliyor ki?
TBMM Başkanı bile bu açıklaması sonrası tepki görünce laikliğin tanımı yapılmalı demiş, tanımı var zaten, halka yanlış aksettirenlere laf etsinler, laikliğe değil.

Laikligin anlamini,kapsamini bilmeyen milyonlar var.Laiklik din elden gidiyor seklinde empoze edildikce daha ortada cok boş beyinler dolanir ve konusur karanfilcim.

kesinlikle chelzy.. bir dönem yasakları savunurken "burası laik ülke" diye bağırılmanın sonucu bu.. şimdi herkes bunu kullanıyor. bizim millet de zaten dünden hazır verileni kabul etmeye..

kesinlikle chelzy.. bir dönem yasakları savunurken "burası laik ülke" diye bağırılmanın sonucu bu.. şimdi herkes bunu kullanıyor. bizim millet de zaten dünden hazır verileni kabul etmeye..
Kim demiş ki ülkemizde sadece bi kesim bilgisiz diye be Office :KK43:

Bizim ülkede biri bi slogan atmaya başladıgında korkuyorum ben. Kardeş derdin ne gel bi konuşalım desen 3 cümleyi bir araya getiremeyecek, korkularıyla ve öfkeleriyle yönetilen insanlar ayrı uçlarda gibi görünseler de aslında aynılar.

Birbirlerinden korkmakta da haklılar ne yazık ki. Din ve vicdan hürriyetine de birbirlerinin yaşam alanlarına da zerre saygı duymuyorlar çünkü.

Bugün islami figürleri kişisel hayatımda ve devletin objektif kurumlarında görmek istemiyorum diyen insan maddi ve manevi tehlike altında inkar edemeyiz. Kendini müslüman olarak tanımlayan ve bunun politikalarına yön verdigini söyleyen siyasi gücün nefretine mahzarlar her şeyden önce.

Aynı şekilde ben iç ve dış dünyamı dinime göre şekillendirmek istiyorum, inancımı yaşamak ve yansıtmak istiyorum diyen insan
da hor görülüyor. Böyle de bir ülke işte :KK43:

Back