- 2 Ekim 2014
- 2.336
- 5.034
- 38
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Bende öyle düşündüm acaba eşi hasta aklı ordami diye hatta bana bebek nasıl oldu buyudumu diye sordu bende büyüdü teyzesi gel gör falan dedim davet ettim hani ben bunu diyince bile onunda aklına gelmesi gerekmezmi sizde gelin demekeşi hastaymış belki aklı ordadır..
ya da 2 hafta gectı dıye belkı gıtmenıze gerek gormemıstır..
belkıde 2 haftaya kadar toparlanmıstır tazıye.. bence aramayın..Bende öyle düşündüm acaba eşi hasta aklı ordami diye hatta bana bebek nasıl oldu buyudumu diye sordu bende büyüdü teyzesi gel gör falan dedim davet ettim hani ben bunu diyince bile onunda aklına gelmesi gerekmezmi sizde gelin demek
Yok demedi hatta çocuğu merak etti buyudumu diye bende bigün beklerim gelin cocuguda görürsünüz diye davet ettim ona rağmen etmeditazıyeye gelicez dediğinde buyrun falan demediyse arama bence.
Bende buraya takıldım taziyeye davetle, haberli mi gidiliyor?Taziyeye gitmek için davet beklemeyi de ilk defa duyuyorum..
Adam annesini kaybetmiş, siz davet etmedi diye bozuluyorsunuz. Elalemi mi düşünecek yahu..İnsaf.
Haklısınız davet gerekmez ama çalışan insan bi haftasonu var pat diye geliyorum diyemem ki öyle bişi yapmaymisim zaten eşi hastaymış hiç uygun düşmezdi gitmem buralarda herkes mesafeli ben kendi memleketimde olsam tazıyeye gitmek için tabikide davet beklemem ama burda öyle olmuyorTaziyeye gitmek için davet beklemeyi de ilk defa duyuyorum..
Adam annesini kaybetmiş, siz davet etmedi diye bozuluyorsunuz. Elalemi mi düşünecek yahu..İnsaf.
Haklısınız davet gerekmez ama çalışan insan bi haftasonu var pat diye geliyorum diyemem ki öyle bişi yapmaymisim zaten eşi hastaymış hiç uygun düşmezdi gitmem buralarda herkes mesafeli ben kendi memleketimde olsam tazıyeye gitmek için tabikide davet beklemem ama burda öyle olmuyor
Haklısınız davet gerekmez ama çalışan insan bi haftasonu var pat diye geliyorum diyemem ki öyle bişi yapmaymisim zaten eşi hastaymış hiç uygun düşmezdi gitmem buralarda herkes mesafeli ben kendi memleketimde olsam tazıyeye gitmek için tabikide davet beklemem ama burda öyle olmuyor
Tamam düşünceli davranmışsınız ama taziye ziyareti bu, 5 çayı değil ki..
5 dakika başsağlığı dileyip kalkacaksınız. Hani gidip kapıdan gönderilseydiniz bile bozulmayıp hoş görmelisiniz zira annesi vefat etmiş..Üzüntüsü ciddi derecededir şuan.