Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden umudun kalmadı ? Hcg önde kanda belli eder kendini idrara daha sonra geçer o sebeple idrar testin negatif vermiş
Transferden kaç gün sonra yaptınız.
8.gun canımTransferden kaç gün sonra yaptınız.
Yani benim 6.gün embriyosuydu 10.gün kan ver dedi dr 2gün daha sabret inşallah net olsun8.gun canım
Neden umudun kalmadı ? Hcg önde kanda belli eder kendini idrara daha sonra geçer o sebeple idrar testin negatif vermiş
Sızın sonuç nasıl ? Yeni mı transfer oldunuzYani benim 6.gün embriyosuydu 10.gün kan ver dedi dr 2gün daha sabret inşallah net olsun
Icıme öyle bı su serptın ki canım . Insallah öyledır . Bu süreç çok zor gerçekten tedavısı ayrı beklemesı ayrıDondurulmuş 5.gün embriyosunda 8 gün zar zor ikinci çizgiyi gordum bence erken yapmışsizn en az 10 güne kadar çıkmıyor taze transferde
Rahat olun bence hersey olacağına varıyor ben 6 ve 7 gün yaptım negatif gördüm olacağına çok ağlayıp üzdüm ki kendimi boşa yani 10 gün gittim direk kan verdim 245 çıkmıştı taze de bu biraz daha geç yansıyor onun içn acele etmeyinIcıme öyle bı su serptın ki canım . Insallah öyledır . Bu süreç çok zor gerçekten tedavısı ayrı beklemesı ayrı
Haklısın canım 2 gün kaldı zaten bakalım ınsallah benim de pozıtf çıkar sonucumRahat olun bence hersey olacağına varıyor ben 6 ve 7 gün yaptım negatif gördüm olacağına çok ağlayıp üzdüm ki kendimi boşa yani 10 gün gittim direk kan verdim 245 çıkmıştı taze de bu biraz daha geç yansıyor onun içn acele etmeyin
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin çoook zor süreçler tüp bebek süreci oldu mu olmadimi olunca gebeligi de çok zor geçiyor düşük tehlikesi ve doğuma kadar kulanilan igneler insan kucağına alana kadar hep korku ile geçiyor inşallah sagsalim bende kucagima alabilirmHaklısın canım 2 gün kaldı zaten bakalım ınsallah benim de pozıtf çıkar sonucum
Amin canım Allahım kolaylaştırsın ferahlık versin kalplerımızeİnşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin çoook zor süreçler tüp bebek süreci oldu mu olmadimi olunca gebeligi de çok zor geçiyor düşük tehlikesi ve doğuma kadar kulanilan igneler insan kucağına alana kadar hep korku ile geçiyor inşallah sagsalim bende kucagima alabilirm
Benım kan tahlili negatif çıktı maalesefİnşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin çoook zor süreçler tüp bebek süreci oldu mu olmadimi olunca gebeligi de çok zor geçiyor düşük tehlikesi ve doğuma kadar kulanilan igneler insan kucağına alana kadar hep korku ile geçiyor inşallah sagsalim bende kucagima alabilirm
Yaaa ( çok üzüldüm ama rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah bundan sonra güzel haberler alırsınız siizn sorun neydiBenım kan tahlili negatif çıktı maalesef