• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze transfer mi? Dondurulmuş mu?

ShinSeGi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
19.106
26.520
598
Merhabalar daha önce de sordum ama yanıt alamadim. ilk tedavimde 2 tane 5.gün embriyosu taze transfet edildi kimyasal gebelik oldu. ikinci tedavi için kararsız kaldim.

Taze transfer veya dondurulmus transfer arasinda başarı şansı yönünden bir fark var mi? Bazi merkezler hiç bir sorun olmasa da tutma şansı yüksek diye dondurulmus transfer etmeyi tercih ediyor, gercekten dondurulmusun tutma şansı daha mi yüksek?
ProfDrBulentTiras ProfDrBulentTirasProfDrBulentTiras hesabı doğrulanmış üye.

Merhabalar daha önce de sordum ama yanıt alamadim. ilk tedavimde 2 tane 5.gün embriyosu taze transfet edildi kimyasal gebelik oldu. ikinci tedavi için kararsız kaldim.

Taze transfer veya dondurulmus transfer arasinda başarı şansı yönünden bir fark var mi? Bazi merkezler hiç bir sorun olmasa da tutma şansı yüksek diye dondurulmus transfer etmeyi tercih ediyor, gercekten dondurulmusun tutma şansı daha mi yüksek?

Bende ilk denememde ikitane taze transfer ettirdim ama tutmadi ikiside.Ikincide ikitane dondurulmus transfer ettirdim biri düstü digeri bana tutundu.Simdi kizim 3 yasinda ve ben gecen sali ikinci defa anne olmak isteyerek yine 2 tane daha dondurulmus transfer ettirdim bugün transferimin 5. günü sabirsizlikla bekliyorum :)

Bende ilk denememde ikitane taze transfer ettirdim ama tutmadi ikiside.Ikincide ikitane dondurulmus transfer ettirdim biri düstü digeri bana tutundu.Simdi kizim 3 yasinda ve ben gecen sali ikinci defa anne olmak isteyerek yine 2 tane daha dondurulmus transfer ettirdim bugün transferimin 5. günü sabirsizlikla bekliyorum :)
insallah tutunur:) cok sevindim darisi başıma :) peki neden dondurulmus transfer edildi? basari sansi daha yuksek diye mi?

Hayir ben ilk taze transferden sonra ayni seyleri tekrardan yasamamak icin kalan embryolarimi dondurmustum.hemde daha ucuza mâl oluyor dondurulmuslar.

Ve benim transferim hep 2. gün embryosuydu bunlarda öyle hatta daha 2 ye yeni bölünmüslerdi :) Sabirsizlikla bekliyorum test günümü hayirlisi :)

merhabalar : rahım tup fılmı cekılmelı. Bay - bayan karyotıp , pıhtılasma testlerı bakılmalı. Dondurulmus embrıo transferınde tazeye yakın hatta daha yuksek basarı oranı elde edılebılmekte. Bol sans dılerım.

Back