Gebeliğe Hazırlık Taze taze erken hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E2 ye bakmadı işte doktorum ona aklım takıldı regl olunca farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum tampon konusu bana göre değil fitil zor kullanıyorum :KK70: belime yastık koydum bu ay bakalım hayırlısı he bi de iki kere klomen ve çatlatma kullandım olmadı ama ikincisinde değişik bi kanama geçirdim parça parça gelmişti İğnenin 12. Günü negatifti test 14. Günü pozitifti 15. Gün regl oldum kanda 2.23 çıkmıştı bişey anlamadım
Sağlık ocağında isteyebilirsin. Klomen den sonra hamile kaldım 1 ay boş sonra hamile kaldım. Yastık filan yapmadım hiç daha önce yaptığımda olmamıştı sonra bıraktım. Ama tamponu zaten kullandığım için sıkıntı olmadı :) yani zor geliyorsa yapma tabi. 2.23 gebelik belirtisi değil adet olunacağı zamanda yükselebiliyormuş beta

Sağlık ocağında isteyebilirsin. Klomen den sonra hamile kaldım 1 ay boş sonra hamile kaldım. Yastık filan yapmadım hiç daha önce yaptığımda olmamıştı sonra bıraktım. Ama tamponu zaten kullandığım için sıkıntı olmadı :) yani zor geliyorsa yapma tabi. 2.23 gebelik belirtisi değil adet olunacağı zamanda yükselebiliyormuş beta
Prolaktin lh falan bakmıyo burdaki sağlık ocağı onu da bakmaz kesin

Bana sorduysan eğer ben zaten 5.5 aylık hamileyim :) ama ben idrar testinde çok geç gördüm meraktan yaptım 9 gün geciktikten sonra silik çıkmıştı.
hayırlı olsun sağlıkla sıhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah canım :) benimde adetime 2 gün var ama göğüslerim artık çok acımıyor adet olacağım kesin ama insan yinede ümit ediyor işte senin belirtilerin neydi hatırlıyomusun

hayırlı olsun sağlıkla sıhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah canım :) benimde adetime 2 gün var ama göğüslerim artık çok acımıyor adet olacağım kesin ama insan yinede ümit ediyor işte senin belirtilerin neydi hatırlıyomusun
Benim adetle aynı canım yazdım zaten konumun başında. Benim tek farklı olarak sol kasığım ağrıyordu sadece normalde rahmim komple ağrırdı. Onun dışında baş dönmem göğüs şişmesi mide bulantısı hepsi aynıydı yani her ay adet öncesi olur. Kan versene çıkar bence

Benim adetle aynı canım yazdım zaten konumun başında. Benim tek farklı olarak sol kasığım ağrıyordu sadece normalde rahmim komple ağrırdı. Onun dışında baş dönmem göğüs şişmesi mide bulantısı hepsi aynıydı yani her ay adet öncesi olur. Kan versene çıkar bence

yarın sabah idrar testi deneyeceğim bir daha bakalım çıkmazsa adet gecikirse o zaman vereyim kan

Merhaba arkadaşlar. Benim bata 6gün var daha. Ama bugün dayanamayıp test yaptım. Sonuç negatif:KK43: Halbuki çoğu belirti var bende. Ara ara mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, dolgunluk, karın şişliği, göğüs damarlarının belirginleşmesi, koku hassasiyeti. Daha aklıma gelmeyen birkaç şey daha var:KK64:Hatta bu akşam da yürümemi zorlaştıracak şekilde ara ara sol kasığıma ağrı saplanıyor. Hala hamile olma ihtimalim var mı acaba?

arkadaslar hamileyimm :) darısı sizin başınıza dua edicem hepinize Allahim tez vakitte yüzünüzü güldürsün hepimize saglikli mutlu bebisler versin insallah

Merhaba arkadaşlar. Benim bata 6gün var daha. Ama bugün dayanamayıp test yaptım. Sonuç negatif:KK43: Halbuki çoğu belirti var bende. Ara ara mide bulantısı, göğüs hassasiyeti, dolgunluk, karın şişliği, göğüs damarlarının belirginleşmesi, koku hassasiyeti. Daha aklıma gelmeyen birkaç şey daha var:KK64:Hatta bu akşam da yürümemi zorlaştıracak şekilde ara ara sol kasığıma ağrı saplanıyor. Hala hamile olma ihtimalim var mı acaba?

canim benim bat gunum 27 si idi ben 6 gun once yaptim negatifti dun yaptim pozitif biraz zaman gecmesini bekle

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi
Bendede hiç olmayan şeyler oluyor dört beş aydır ama dediğin gibi fos :D

Direk belirtim ruyamdi bence kendinizi rahatlatin baska seyler dusunun ben ilk ay kendimi yiuip bitirmistim ki zaten olmadi 2. Ay da hamile kaldim ama kendimi rahat biraktim adetime 5 gün varken öğrendim :D

Direk belirtim ruyamdi bence kendinizi rahatlatin baska seyler dusunun ben ilk ay kendimi yiuip bitirmistim ki zaten olmadi 2. Ay da hamile kaldim ama kendimi rahat biraktim adetime 5 gün varken öğrendim :KK70:
İlk hamileliğinmi :)

Back
X