taze itiraflar geldiii

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
ekinoxx, Kadın , 33 , İngiltere

Para Para Para
Yıllar önce... Üniversitede ikinci aşamadayım, yüksek lisans yapıyorum. Evde bilgisayarım yok ve internet kafede araştırmalarımı yazıp, ödevlerimin araştırmasını yapıyorum. Bir yandan da, madem geldim bari sohbet edeyim diyerek, sohbet odalarının tozunu attırıyorum. E tabi saat üzerinden ücret ödeyince, hızlı klavye kullanma sanatım kafe sahibinin dikkatini çekiyor. 1 hafta içinde bana iş teklif ediyor. Ödevlerini yazdırmak isteyen öğrencilerin ödevlerini yazarak, sayfa başına ücret almak konusunda anlaşıyoruz. Günde 3 saat bedava internet ve sayfa başına aldığım ücretle, 3 ayda köşeyi dönüp, eve bile para gönderiyorum. Hey gidi günler hey! Anlayacağınız paranın sizi nerede, nasıl bulacağı hiç belli olmaz.

Unutkan
Anneyle birlikte alışverişe çıkılır. Markette şöyle bir dolandıktan sonra canınız fiyatları görünce sıkılır ve o can sıkıntısıyla eve gelinir. Kapı çalınır ama kapı duvardır, evde anne yoktur. Şöyle bir içinizden homurdanıp, anneninizin bir yerlere misafirliğe gittiği düşünülür. Kapıda kalmanın verdiği kızgınlık ve hışımla telefona sarılıp anne aranır. "Anne! Yine nerdesin sen ya?" şeklinde bir serzenişten sonra annenizden gelen, "Bakliyat reyonundayım." cevabıyla annenizi markette unuttuğunuz aklınıza gelir.

yabancıyımben, Erkek , 27 , Sakarya

Tanıdık(mış)
Sabah günlük falımı okuyorum. ''Bugün yeni biriyle tanışacaksınız'' yazıyor. Bir telefon geldi, arayan kişi kız arkadaşımın sevgilisiymiş. Tanıştık...

asığınımyanındaolamasamda, Erkek , 33 , İstanbul
Tokadımı yersin
Bir daha bir kadına "Pardon ama fermuarınız açık kalmış" der miyim? Ben bu dürüstlükle derim ve "Terbiyesiz, senin gözün benim şeyimde mi?" denilerek yine tokadı yerim.

binkalpatisi, Kadın , 31 , Ankara
.
Hatır akıldan üstün
"Kocam, çocuklarım beni bekliyor, gitmeliyim." diyerek sürekli kaçma girişiminde bulunan ve bütün huzurevi personeline her gece kök söktüren teyzeye, "Aaa vallahi bırakmam! Bu gece misafirimsin!" diyerek ona 10 yıldır kaldığı odayı yeniymiş gibi tahsis eden kendime, odasını hatırlamadığı halde benim misafirim olduğunu unutmayıp geceyi gayet mutlu ve sakin geçirdiği için de tonton teyzeme alkış istiyorum. Akıl gidiyor ama hatır kalıyor haberiniz olsun.

passanger, Erkek , 27 , Kastamonu

Dadı baba
Gecenin bir yarısı oğlumu uyutmak için kucağıma alıp ninniler söyleyen de ben, sabah erkenden kalkıp işe giden de ben, tüm bunlar olurken uyumakta olansa karım. Çocuk da bakarım, kariyer de yaparım, kimseye yok ihtiyacım!

magir, Kadın , 23 , Adana

Teselli
4 yıl aynı evi paylaştığım abimin gittiği gün ağlaya ağlaya otobüse biniyorum, otobüs hareket ediyor, dakikalar geçiyor, geçiyor, bense susmak yerine gittikçe daha da şiddetle ağlıyorum. Bu dramatik sahneye dayanamayan sevgili muavin kardeş birden önüme bir selpak kutusu uzatıyor ve ağzından beni teselli etmeye çalışırken kopartan muhteşem sözcükler dökülüyor: "Abla bak ağlayınca gözlerin çok güzel oldu, bir de gülsen şahane olur ha!"

karıncayiyen, Kadın , 41 , İstanbul

Anlıyorum seni
Minik köpeğim eşimin dikkatini çekmek için bütün sevimlilikleri yapıyor. Yüz bulmayınca da yere uzanıp derin bir of çekiyor. Derdimiz aynı...

brokolitadında, Kadın , 37 , Eskişehir

Ekonominin böylesi
Yeşil zeytinin içinden cıkardığı kırmızı biberleri ayırıp, salataya koymam suretiyle ekonomi yapabileceğimi söyleyen 12 yaşında bir evlada sahibim. Ne mutlu bana!

X