Merhaba kader arkadaşlarım
Benim ikizlerim de 37+5 gunluk doğdu ve maalesef kızım doğduğu gibi solunum sıkıntısından 1 hafta oğlum da sarılık sebebiyle 2 gün kuvozde yattı. Dün kırkımızı uçurduk hamdolsun. Bakım gerçekten çok zor ama bir o kadar da zevkli. Ben gurbete gelin geldim kimseyi tanımıyorum 1-2 kişi dışında hiç arkadaşım yok çok sıkılıyordum bana eğlence çıktı çok yorucu ve zor olsa da gerçekten çok mutluyum hamdolsun. Dolu dolu yaşamak istiyorum her anlarını. Bizimkileri 2 saate 1 beslemeye alistirdim 30 cc ile başladık şu an 50 cc veriyorum. Sütüm ikisine yetecek kadar olmadığı için çünkü tek bakıyorum ve dinlenmeye beslenmeye zamanım yok gene de emziriyorum ya da uyuyorlarsa sagip uykusunda veriyorum bugünlerde 3 saate alıştırmaya çalışıyorum ama çok agliyorlar. Bez olarak sleepy kullanıyorum bence kalitesi ve fiyatı yönünden rakibi yok. Her mama verdigimde altlarını da alıyorum rahatsız olmasınlar diye. Mama olarak hipp combiotic kullanıyorum ve cok memnunum hep organik hem de prebiyotik olduğu için sindirebiliyorlar kilo alımı da iyi. Gaz damlası biogaia gerçekten çok iyi doğru bir şekilde kullanılırsa çok işe yarıyor bir profesör tavsiyesi ile aldık. Anne sütü de az da olsa aldıkları için kabiz pek olmuyorlar ama olurlarsa da doktorumuzun tavsiyesi ile mamasina günde 3 damla organik zeytinyağı damlatiyorum. Gene de yapamazlarsa kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposuna hafifcik masaj yapıyorum kolayca yapıyorlar tavsiye ederim. Ben kesinlikle sallamiyorum alisirlarsa tek bakıyorum hakkından gelemem benimkiler emzik alıp pispislayarak kucağımda ya da yanına yatarak uyuyorlar ondan şikayetim yok büyüyünce anne kucağına gelemeyecekler sonuçta doyasıya bebek olsunlar diye düşünüyorum. Çok uzun oldu Allah hepimize kolaylik guc kuvvet versin inşallah selamlar