taze ikiz anneleriiii hadi dertleşelim paylaşalım :)

Maşallah Ne güzel büyütmüşsünüz siz :) bende gece gündüz devamlı süt sağıyorum onlar için yapabileceğim başka birşey Yok sizinkiler kaç kilo doğdular ve kaçıncı gün çıktınız küvezden?

merhaba canım hiç merak etme bebekler birden toparlayacak yanına gelecekler ve sen ne zaman büyüdüler anlayamayacaksın. bunaldığın anda bu günlerin geçici olduğunu düşün hep. benimkiler 8 aylarını bitirdiler minicik halleri dün gibi aklımda. Allah kuzulara sağlık versin. sen de şimdiden evde hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler yap boş olunca da dinlen. emin ol hastanede kalıp toparlanmaları onlar için en iyisi. zaten bir ömür kuzularınla olacaksın:)

yan yana olan modeller de bir kişinin özgür olabilmesi için çok iyi gerçekten. peki mağazalarda hareket etmek kolay oluyor mu?

Sağol canım teşekkür ederim, evde hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler yap derken neler mesela? Örnek verirsen sevinirim :)

yan yana olan modeller de bir kişinin özgür olabilmesi için çok iyi gerçekten. peki mağazalarda hareket etmek kolay oluyor mu?
Yani her yere giremiyoruz ister istemez.yanyana bizimki.ikiz arabasına göre oldukça az yer kaplıyo.tam da yatıyo uyumaları için. Başkasına bağımli olmamak için çiftli benim için daha iyi. Bayadır tek başıma çıkıyorum. bazen kaldırımlar bile dar geliyo ama elimizdekiyle idare ediyoruz

Büyütene hamdolsun.Biri 1800 diğeri 2kg doğdular.ufak olanda sıkıntı yoktu. Diğerinin ciğerleri yarım gelişmişti.ikisi de 15 gün kaldılar.küçük olan sadece ağızdan beslenemediği için kaldı.

Sağol canım teşekkür ederim, evde hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler yap derken neler mesela? Örnek verirsen sevinirim :)
mesela ben bebeklerle olacağım her odaya kullanacağım malzemelerden kutular hazırlamıştım alt değiştirme ile ilgili malzemeler kremler vs. kıyafelerini hazır edebilirsin. kolay emzirebileceğin bir köşe oluşturursun kendine. biraz kafan dağılır bunları düşünürken:) yada şart değil dinlenebilirsen dinlen :)

Kimseden ses seda yok ne alemdesiniz kızlar.biz 9aya doğru yol alıyoruz.oğlum diş çıkardı kızımda tık yok.yaz gelsede şu evlerden bi çıksak diyorum.

Kimseden ses seda yok ne alemdesiniz kızlar.biz 9aya doğru yol alıyoruz.oğlum diş çıkardı kızımda tık yok.yaz gelsede şu evlerden bi çıksak diyorum.
Bizde tam 6 aylik olucaz kizlar dogdugundan beri arabadan eve mikik dokudular hic cikaramadim pazar isyan ettim artik bebek arabasina koydum hava aldirdim havaya ilk cemre dustu az kaldi artik yaz gelicek

8. aydayız grip atlatıyoruz yeni yeni çok zor geçiyor hiç fırsatım yok aynen havalar ısınsın istiyorum artık
çok bunaldım onlar da bunaldı 2 çocukla akraba evine bile gidemiyorum 1 valiz eşya hazırlamak gerekiyor

Valla bunlar iyi günler bi yürüsünler kısmetse bizi kimse evine sokmaz ben söyleyeyim:) parklar bahçeler paklar bizi

Aynen bir bavul esya oluyor resmen akrabalara gitmemek en iyisi diyorum yüruselerde aynı sorun ikiz cocuk zormus rabbim acilarını göstermesin 8 aylik olduk bizde kız 10 kilo 400 oglan 8 kilo 600 oglaninki az geldi ya morelim bozuldu sizin kilolar nasıl kızlar

benimkiler 8. ayda kızlarım ikisi de 8.500 belki 9 olmuslardir devam sütü hiç içmiyorlar içseler o guzel kilo aldırıyor

Bu arada oglanin 4.disleri cıkiyor kizın iki tane disi var distendemi kilo almadı acaba oglum

Biz 8 aylığız 8kg olmuşuzdur herhalde kızım 7750di oğlum 7500 bir daha düşünün kızlar.oğlum 5.dişi patlattı kızda bişey yok daha.benimkiler hiç kg almıyor demek sizinkilerin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…