• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taze ikiz anneleriiii hadi dertleşelim paylaşalım :)

Kızlar selamlar. ikiz bebek arabası olarak ne marka kullanıyorsunuz? benimkiler 8 aylık arkalı önlü arabamız var ama ondan sıkılmaya başladılar. yan yana yada ayrı ayrı almayı düşünüyoruz. genelde bebeği olan arkadaslarım en rahat hangisisiyse onu al diyorlar. ilerde tek uykuya geçtiklerinde gündüz dısarda uzun uzun uyumaları için. ama ikiz olunca bizler en pratik ve kapılardan kolay geçen bağaja sığan modeleri düşünmek zorundayız.tavsiyeniz var mı?

Kızlar selamlar. ikiz bebek arabası olarak ne marka kullanıyorsunuz? benimkiler 8 aylık arkalı önlü arabamız var ama ondan sıkılmaya başladılar. yan yana yada ayrı ayrı almayı düşünüyoruz. genelde bebeği olan arkadaslarım en rahat hangisisiyse onu al diyorlar. ilerde tek uykuya geçtiklerinde gündüz dısarda uzun uzun uyumaları için. ama ikiz olunca bizler en pratik ve kapılardan kolay geçen bağaja sığan modeleri düşünmek zorundayız.tavsiyeniz var mı?
Canım biz ayrı aldık.şimdi oto koltuklarını kullanıyoruz daha sonrası içinde pusetleri var yaza doğru onlara geçiş yapacağız.cybex callisto modeli. istanbulda ikiz arabası ile her yere girilmiyor ayrı olması rahat tabii yanında birisinin olması şart maalesef.ama bebekler daha rahat ediyorlar bence.bizde 8aylığız şimdilik çözümümüz bu yönde.

Bizde prego önlü arkalı aldık ama çok hantal zaten ikizlerle tek dısarı çıkmak zor ayrı ayrı baston alıcaz yaza

Ben çok kullanmam diye düşündüm, oğlumdan kalanlar vardı.Ucuz ve hafif diye babyhope tercih ettim.Kıyaslama imkanım olmadı başka arabalarla ama fiyatına göre çok kullanışlı.Hafif, cabuk katlanıyor.Bence az yer kaplıyor.Yazın her gün kullandım.Kışın hastaneye gittik tüm gün kullandık.Ziyadesiyle işime yaradı.Çok enli değil, kapılardan rahat geçtik.Mesela hastanelerde engelli yokuşlarından rahatlıkla geçirebildik.

Canım biz ayrı aldık.şimdi oto koltuklarını kullanıyoruz daha sonrası içinde pusetleri var yaza doğru onlara geçiş yapacağız.cybex callisto modeli. istanbulda ikiz arabası ile her yere girilmiyor ayrı olması rahat tabii yanında birisinin olması şart maalesef.ama bebekler daha rahat ediyorlar bence.bizde 8aylığız şimdilik çözümümüz bu yönde.
Sanırım biz de ayrı alıcaz.Hem parkta vs biri uyudugunda diğerini uyandırmaz bu şekilde

Ben çok kullanmam diye düşündüm, oğlumdan kalanlar vardı.Ucuz ve hafif diye babyhope tercih ettim.Kıyaslama imkanım olmadı başka arabalarla ama fiyatına göre çok kullanışlı.Hafif, cabuk katlanıyor.Bence az yer kaplıyor.Yazın her gün kullandım.Kışın hastaneye gittik tüm gün kullandık.Ziyadesiyle işime yaradı.Çok enli değil, kapılardan rahat geçtik.Mesela hastanelerde engelli yokuşlarından rahatlıkla geçirebildik.
babyhope yan yana değil mi?

Merhaba bende geçen hafta cumartesi 34+1 de Doğum yaptım ikizlerime biri 1050gr diğeri 1500 gr doğdu küveze alındılar 2kg yu bulduklarında çıkacaklarmış :( günde sadece 15dk görebiliyorum :( annelik adına yapabildiğim tek şey süt sağmak Ne zormuş hiç kokusunu duyamamak kucaklayamamak anne olduğunu hissedememek :(

Merhaba bende geçen hafta cumartesi 34+1 de Doğum yaptım ikizlerime biri 1050gr diğeri 1500 gr doğdu küveze alındılar 2kg yu bulduklarında çıkacaklarmış :KK43: günde sadece 15dk görebiliyorum :KK43: annelik adına yapabildiğim tek şey süt sağmak Ne zormuş hiç kokusunu duyamamak kucaklayamamak anne olduğunu hissedememek :KK43:
canm merhaba hiiic üzülme olur mu :) onlar toparlanacak iyileşip evine gelecek ve sen buraya çok uykum var çok yoruluyorum yazacaksın :)
sen toparlanana kadar onlar gelirler daha iyi bakarsın .
sen bol bol rezene cayı iç sutunu sağ hatta çoksa buzluga stok yap inan çok çok çok lazim olacak ilerde.

Merhaba bende geçen hafta cumartesi 34+1 de Doğum yaptım ikizlerime biri 1050gr diğeri 1500 gr doğdu küveze alındılar 2kg yu bulduklarında çıkacaklarmış :KK43: günde sadece 15dk görebiliyorum :KK43: annelik adına yapabildiğim tek şey süt sağmak Ne zormuş hiç kokusunu duyamamak kucaklayamamak anne olduğunu hissedememek :KK43:

Gözünüz aydın. Çok güzel ömürleri olsun inşallah.
Ben 34+3 de doğum yaptım.kilolari 2200 ve 1250 Gr di.Cok zor kuvez sureci.
Cok guclu olmaya çalıştım bebeklerim için. Düzenli Sagdim sütümu. Bebeklerinizin en çok anne sütüne ihtiyacı var. Bol bol uyuyun.

canm merhaba hiiic üzülme olur mu :) onlar toparlanacak iyileşip evine gelecek ve sen buraya çok uykum var çok yoruluyorum yazacaksın :)
sen toparlanana kadar onlar gelirler daha iyi bakarsın .
sen bol bol rezene cayı iç sutunu sağ hatta çoksa buzluga stok yap inan çok çok çok lazim olacak ilerde.
İnşallah canım inşallah o günleri görürüz biran önce.. sütüm daha çok değil anca ikisini besliyecek kadar geliyor erken Doğum olduğu için yavaş yavaş çoğalır dedi ebe

Gözünüz aydın. Çok güzel ömürleri olsun inşallah.
Ben 34+3 de doğum yaptım.kilolari 2200 ve 1250 Gr di.Cok zor kuvez sureci.
Cok guclu olmaya çalıştım bebeklerim için. Düzenli Sagdim sütümu. Bebeklerinizin en çok anne sütüne ihtiyacı var. Bol bol uyuyun.
Sizede geçmiş olsun.. uyuyorum zaten neden bilmiyorum ama hep uyumak istiyorum :( yemek, uyku, süt sağma olarak geçiyor bütün günüm, kaç günde çıktılar sizin yavrularınız ve kaç kilo olduklarında Bilgi verebilirmisiniz bana hastane tam olarak birşey söylemiyor süre olarak

Sizede geçmiş olsun.. uyuyorum zaten neden bilmiyorum ama hep uyumak istiyorum :KK43: yemek, uyku, süt sağma olarak geçiyor bütün günüm, kaç günde çıktılar sizin yavrularınız ve kaç kilo olduklarında Bilgi verebilirmisiniz bana hastane tam olarak birşey söylemiyor süre olarak
Hastaneler ucu açık konuşuyor Hep zaten .

Benim büyük olan bebeğim 20 gün kaldı haftasına kilosuna göre çok fazla kaldı. Dr Nazlı bir bebek olduğunu geç toparlandıgini söyledi solunum sıkıntısı çekmişti.

Kilosu az olan bebeğim ise 40 gün kaldı. Çok sağlıklıydı, solunum sıkıntısı çekmedi. Kilo alsın diye hastanede tuttular. 2 kilo 300 gram olarak eve geldi. İkisi de eve geldikten sonra daha hızlı kilo aldılar.
Önemli olan sağlık problemi olmadan eve gelmeleri. Her bebek farklı gelisir.İnşallah Sizinkiler daha çabuk eve gelir.

Sizede geçmiş olsun.. uyuyorum zaten neden bilmiyorum ama hep uyumak istiyorum :KK43: yemek, uyku, süt sağma olarak geçiyor bütün günüm, kaç günde çıktılar sizin yavrularınız ve kaç kilo olduklarında Bilgi verebilirmisiniz bana hastane tam olarak birşey söylemiyor süre olarak
Sağlıkla büyütün inşallah,anne olmak birden bebeklere adapte olmak vs gibi şeyler bazen duygusal çöküntü yaratabiliyor,lohusa depresyonu denen şey çok zor bende hep ıyumak istiyordum ve eski hayatıma dönmek ,yalnız kalmayın hem sizinle hem bebeklerele ilgilenecek birileri olsun yanınızda

İnşallah canım inşallah o günleri görürüz biran önce.. sütüm daha çok değil anca ikisini besliyecek kadar geliyor erken Doğum olduğu için yavaş yavaş çoğalır dedi ebe
çoğalır tabi sen gönlünü ferah tut onlara yoğun bakımda çok iyi bakıyorlar merak etme

Merhaba. 2 buçuk yaşında ikizlerim. Biçok araba değiştirdik.bizim işimizi chicco echo gördü. Alışverişte falan rahat oluyo.biri arabayı sürerken öteki vitrin bakabiliyo. Tekli zor gelmişti bize. Bagaja da rahat sığıyo

Cannnnım allah sana güç versin. Kendimi hatırladım ister istemez hüzünlendim.benimkiler 2 buçuk yaşındalar. 33+2 de doğmuşlardı. İlk görmeye indiğimde küvöze ağlamıştım.ordaki hemşire demişti ki ağlama bol bol süt sağ.onların süte ihtiyacı var demişti. Baya uzun bi süre o ses kulaklarımda yankılanmıştı. 2 buçuk saate bir alarm kurmuştum.gecenin bi yarısı kalkıp onların süte ihtiyacı var deyip sağıyodum. Çok çok zor ama süt sağmak bana güç veriyodu.uzaktayım ya onlar için yapabileceğim tek şey oydu. Ve benden başkası da sağamaz bana ihtiyaçları vardı ya öyle anne olduğumu hatırlatıyodum kendime. Ama eve gelince hepsi unutuluyo gidiyo.allahım tezden kavuşturaun inşllh

Sağlıkla büyütün inşallah,anne olmak birden bebeklere adapte olmak vs gibi şeyler bazen duygusal çöküntü yaratabiliyor,lohusa depresyonu denen şey çok zor bende hep ıyumak istiyordum ve eski hayatıma dönmek ,yalnız kalmayın hem sizinle hem bebeklerele ilgilenecek birileri olsun yanınızda
Şuan annem var yanımda çocuklar gelincede olucak ayrıca görümcemde olacak kızlarım bir gelseler evine herşey yoluna girecek inşallah

Back