- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi derindeniz1988
Boyları iyi canım kilolarıda iyimisde ben kafaya taktım bir kere kan tahlili yaptirmadık öyle bisey demediler bize bir yas aşışi varmiş onda gel dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diş dönemi zayıflama oluyormus canmBu arada oglanin 4.disleri cıkiyor kizın iki tane disi var distendemi kilo almadı acaba oglum
Cabuk atlatırız insallahdiş dönemi zayıflama oluyormus canm
hahahahahahahhaHayy maaşallah ne güzel kiloları benimkiler 18 aylık kontrol kilo 10 çocuklarınızın kilosu çok iyi bence :) ben artık daha fazla evde duramıyorum yoksa delireceğim haftada 1 güne gidiyorum :) kocaman bir sırt çantası alıyorum oğluşlarımı da alıp gidiyorum hem onlara hem bana iyi geliyor ama ev sahibine nasıl geliyor işte o yorumsuz
Insan sok oluyor resmen ben kilo alırlar diye umuyordum ayni geldiler dediginiz gb disten ve hareketten artık fazla kilo almazlarbu arada dün tarttım saglik ocağında ikisi de 8 kilo çıktı kilo almamışlar sanki vermişler bu ay
Masallah elos benimkiler oğlan 9,5 kız 9 kg diş falan yok ikisindede, ablaları da 1 yaşında çıkarmıştı. İkisi de emekliyor Hatta sıralıyorlar. Kızım uslu da oğlum sabaha kadar uyumuyor çok aglıyor.Aynen bir bavul esya oluyor resmen akrabalara gitmemek en iyisi diyorum yüruselerde aynı sorun ikiz cocuk zormus rabbim acilarını göstermesin 8 aylik olduk bizde kız 10 kilo 400 oglan 8 kilo 600 oglaninki az geldi ya morelim bozuldu sizin kilolar nasıl kızlar
Masallah sizede canım ya kilolarida güzel emeklemeye başlamıssiniz siz bizde tık yok sadece yuvarlanarak gidecek yerlere gidiyorlar kizim desteksiz oturmaya basladi ama oglan daha beceremiyorMasallah elos benimkiler oğlan 9,5 kız 9 kg diş falan yok ikisindede, ablaları da 1 yaşında çıkarmıştı. İkisi de emekliyor Hatta sıralıyorlar. Kızım uslu da oğlum sabaha kadar uyumuyor çok aglıyor.
Gecmis olsun canim corbayı nasıl veriyorsun cok mu iciyorlar doyuyorlardir doymasalar aglarlar benimkilere az veriyorum corbayı sulu degilde daha kıvamli veriyorum beş çorba kasıgı iciyorlar bir saat sonrada devam sutü veriyorum çünkü doymuyorlar agliyorlar hemen dr dediyse doyuyordur ve kilosuda iyi ebe bana benim oglum 10 aylik 8 kilo demistikizlar sabah doktora gittik , benim kızlar bi turlu iyileşmedi öksürük burun akıntısı kusma vs vs .. devam sütü almıyorlar dedim ne veriyorsunuz dedi dr .
sabah kahvaltı öğlen çorba akşam uyumadan kaşık maması veriyorum sutum çok az gündüz sağdigimi geceye saklıyorum gündüz nerdeyse sadece 60 cc sut içiyorlar sadece .. dr dedi ki yeter bu kadar
bana aclar gibi geliyor ama neyse
kilolarını sordum 34 haftalık doğdular bunları 40 haftalık doğanlarla kıyaslamak yanlış dedi ben zayıf diyorum o yeterli diyor pek tatmin olmadim
çorbalarına şey katıyorumGecmis olsun canim corbayı nasıl veriyorsun cok mu iciyorlar doyuyorlardir doymasalar aglarlar benimkilere az veriyorum corbayı sulu degilde daha kıvamli veriyorum beş çorba kasıgı iciyorlar bir saat sonrada devam sutü veriyorum çünkü doymuyorlar agliyorlar hemen dr dediyse doyuyordur ve kilosuda iyi ebe bana benim oglum 10 aylik 8 kilo demisti
Doydugu kadar yiyorlardır canım istahsız bebekte zor yaçorbalarına şey katıyorum
göz kararı bu arada , bal kabagi, havuç , patates 1 diş sarımsak bunları az suda haşlıyorum ( mideleri suyla dolmasın diye senin gibi ben de daha kıvamlı veriyorum ) haslandiktan sonra 2 yemek kaşığı irmik koyuyorum o da haşlanınca az bi şey et suyu koyuyorum sonra ezip veriyorum bazi günler içine cici bebenin bebek ekmeğinden de koyuyorum çok vermiyorum canm istahsizlar baya . benimde tahminen 5-6 yemek kaşığı iciyorlar sonra uyutuyorum uyandıktan sonra yoğurt bebe bisküvisi veriyorum az bi şey . ya da meyve püresi ve cici bebe karıştırıp veriyorum
çok istahsizlar 40 takla atıyorum verene kadar fazla verince kusuyorlar
Canım maşallah kocaman olmuşlar daha dün gibi kordonda damar eksik ne olacak diye endişelenmelerimiz. Nerdeyse yaşlarına gireceklerBiz 8 aylığız 8kg olmuşuzdur herhalde kızım 7750di oğlum 7500 bir daha düşünün kızlar.oğlum 5.dişi patlattı kızda bişey yok daha.benimkiler hiç kg almıyor demek sizinkilerin yanında
Ya haklısın canım benim zaman herşeyin ilacı oğlum ufak tefek ama çok hareketli ikiside sağlıklı çok şükür gerisi boş.kilolar boylar yavaş bizim ama güneşi görünce serpileceklerdir diye umuyorumCanım maşallah kocaman olmuşlar daha dün gibi kordonda damar eksik ne olacak diye endişelenmelerimiz. Nerdeyse yaşlarına girecekler