taze ikiz anneleriiii hadi dertleşelim paylaşalım :)

Bizede dr basla dedi meyve sularindan 5.ayda yogurda baslicaz dedi bende verdim ama üc cay kasigı abarttım galiba biraz

Bizim daha 4 ay doldu bende almak istiyodum ins.faydasi olur sizde büyümüsunuz ne güzel
Faydası oluyor hareketli bebekte çok şükür cnm ek gıda işi yoruyor ama
cnm bencede ayaklandılari zaman daha kolay olacak şuan zor evredeyim bende ek gıda işi yoruyor

Faydası oluyor hareketli bebekte çok şükür cnm ek gıda işi yoruyor ama
cnm bencede ayaklandılari zaman daha kolay olacak şuan zor evredeyim bende ek gıda işi yoruyor
Nasıl zorlugu oluyor canim ek gıdanın ben hazırlayıp gelene kadar aglamalarından korkuyorum nasıl yapcam off

Büyüyünce daha kolay ya kendileri oynarlar sürekli kucağına Alman gerekmez evt yürüdüğünde ayrı zorlukları var ama bu ilk aylardan daha rahat oluyor kızımdan biliyorum tam anlamıyla yürüdüğünde çok şükür dedim:)

Kızlar biraz garip bir soru olacak ama tek yumurta ikizlerinin ten rengi farklı olur mu acaba? Benim kızlar tek yumurta. Tek plasenta vardı. Çift olmalarına imkan yok yani. Birbirlerine benziyorlar ama ten renkleri farklı. Anlamadım olabilir mi ki böyle bir şey.

Tek yumurta ikizleri birbir aynı oluyorlar canım aynı dna çünkü.ama yeni doğum yaptıysan belki biri sarılık olmuş olabilir mi acaba?dr bazen karıştırabiliyor tek çift yumurtayı öyle bir durumda olabilir.sağlıkla büyüt canım kafana takma

Iyi olmaya calısiyorum canım sen nasılsın üc cocukla nasıl gidiyor hayat
Valla sabah 5:30 itibari ile kalkındı.kızı okula yolladım çocuklara mama geçirdim devit3lerini verdim.baby tv izliyorlar 10dk.o sırada odaları havalanıyor birazdan kakalar yapılır.öğlen biraz elma suyu içiririm.yemek yapmaya enerjim kalırsa uyurlarsa 20dk kadar onları yaparım sonra abla gelir ödevler kontroller ye iç derken bebeleri yıka yatır sana bana geriye ne kalırsa işte.günlük rutinim

Masallah sana yinede bu kadar yapabiliyorsun kolay degil 3 cocuk bende sabah 6da kalkis emzirip yatırdım 9da mama burun temizligi gaz surubu benim oglan kusuyor onun surubu uyanıkken evi süpürdüm simdide uyutuyorum kalkınca tekrar emerler sonrada uyumazlar zaten uykuları cok kisa ya sallarsam uyuyorlar sallamadıgımda gözler aćılıyor yemekde yapamıyorum o yüzden sizin gece uykularınız nasıl cok kalkıyorlarmı

En az 3 kere kalkıyorlar sanırım diş sıkıntıları başladı oğlan nedensiz uyanıyor bazen kucak istiyor.eğer 4 ve üzeri kalkarlarsa o gün bitmiyor zaten ne tahammülüm oluyor ne de halim eklemlerimde ağrılar var hep vitamine başladım.gündüzde az uyuyorlar arada oğlan o kadar uyumuyor ki haftada 1 deliksiz 4 saat uyuyor gece anca toparlanıyor yoksa nasıl dayanıyor bilmiyorum

Benimkilerde 12 kadar zor uyutuyorum gecde 2 kere kalkıyorlar iki gün öncesine kadar 10 da yatıp 3 4 gibi kalkarlardı huyları degisti iyice cok zorlaniyorum bazen aglamak geliyor icimden rabbim kolaylık versin ya senin tempon daha agır büyük kızinlada ilgileniyorsun 5 aylıksiniz demi

Evet 5 aylık olduk.ilk doğduklarında ikiside güzel uyuyordu ama artık birbirlerinin sesinden ya da başka şeylerden hemen uyanıyorlar.siz ne kadar oldunuz?

Evet 5 aylık olduk.ilk doğduklarında ikiside güzel uyuyordu ama artık birbirlerinin sesinden ya da başka şeylerden hemen uyanıyorlar.siz ne kadar oldunuz?
Bizde 4aylık olduk benimkiler ilk dogduklarinda da fazla uyumazlardı simdi de aynılar yabancilarıda biliyorlar artık baskası kucagina almaya kalksa cıglıgı basıyorlar

Bizde 4aylık olduk benimkiler ilk dogduklarinda da fazla uyumazlardı simdi de aynılar yabancilarıda biliyorlar artık baskası kucagina almaya kalksa cıglıgı basıyorlar
Kan ilacına başlamışsındır kabız olacaklar diye korkuyorum bende şimdilik 2 damla veriyorum 5e kadar çıkacağız bakalım yani düzeni bozacak en ufak şey ödümü koparıyor diş çıkarma dönemini hafid atlatırsak zil takıp oynayacağım valla.kızım 9ayda çıkarmıştı.birbirlerine gülüyorlar dönmeler başladı iyice.tanıdık yüz olmadı mı benimkilerde hemen ağlamaya başlıyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…