- 31 Ağustos 2017
- 211
- 279
- 23
- Konu Sahibi derindeniz1988
-
Valla gece kalkmasalar bakılırda hem gece uykusuz hem gündüz insan bitme durumuna geliyorsun.bi gece uykusuz lukla 2 gün toparlayamıyorum ben.bir de eklemlerimde ağrılar var off offf.benimde oğlan huysuz eşimde sefere gidiyor bende kara kara düşünüyorum ve çok mutsuzumTek basına bakan var mı bebeklere ya benim kayınvalide gelemicek artık görümce dogum yaptı orda kalcak bende kara kara düsünmeye basladım nasıl bakarım diye 4.ayını doldurdular kızım cok huysuz ondan korkuyorum
Tek basına bakan var mı bebeklere ya benim kayınvalide gelemicek artık görümce dogum yaptı orda kalcak bende kara kara düsünmeye basladım nasıl bakarım diye 4.ayını doldurdular kızım cok huysuz ondan korkuyorum
Aksam 7de esim geliyor allahtan yoksa hepten biterdim şu saat oldu hiç bir is yapamadim isi gectim yemek yok senin isin daha zor canım esinde yok ama annenler yakınınfaydı galiba hatırladıgım kadarıyla biraz onlardan yardım alırsınValla gece kalkmasalar bakılırda hem gece uykusuz hem gündüz insan bitme durumuna geliyorsun.bi gece uykusuz lukla 2 gün toparlayamıyorum ben.bir de eklemlerimde ağrılar var off offf.benimde oğlan huysuz eşimde sefere gidiyor bende kara kara düşünüyorum ve çok mutsuzum
Calısmıyorum da bebeklerde uyumuyor ki fazla uyusalar 2 saat bütün islerimi yaparım kızım cok huysuz kucak istiyor ne ayakta nede besikte salladıgım halde durmuyor kizla ilgilenirken oglanda aglayınca elim ayagıma dolanıyor temizlikcide zor biraz bakıcıya ikna edemedim esimi temizlikci hic olmaz herhaldeEğer çalışmıyorsan bebeklerle beraber uyuyarak ve eve haftalık temizlikçi alarak idare edebilirsin diye düşünüyorum. Yapamam dediğin nemesela nerde zorlanacağını düşünüyorsun
Calısmıyorum da bebeklerde uyumuyor ki fazla uyusalar 2 saat bütün islerimi yaparım kızım cok huysuz kucak istiyor ne ayakta nede besikte salladıgım halde durmuyor kizla ilgilenirken oglanda aglayınca elim ayagıma dolanıyor temizlikcide zor biraz bakıcıya ikna edemedim esimi temizlikci hic olmaz herhalde
Allah bütün ikiz annelerine kolaylık versin cok zormuş rabbim acilarını yasatmasında bakarız elbetO halde tek başına çok zor olacak ya temizlik işini akşama birakican esin ikizlere bakarken toparlicaksin her gün yapsan 1 saat iş birikmeden seni zorlamaz uyku da az cok ne kadar olursa ikizler uyurken uyuman lazim isi gücü düşünmeden.. Ama çok zor allah kolaylık versin
Cnm bende tek bakıyorum sayılır gündüzleri kızına örümcek alabilirsin çok faydası oluyor benimde kızlardan biri kucakci örümcek az da olsa rahatlattı bide artık algilarida açılıyor oyuncakla oyaları her agladiginda kucağına alma inşallah rabbim kolaylık versin gerçekten zor bir o kadarda çok güzel çok şükür bugunumuzeCalısmıyorum da bebeklerde uyumuyor ki fazla uyusalar 2 saat bütün islerimi yaparım kızım cok huysuz kucak istiyor ne ayakta nede besikte salladıgım halde durmuyor kizla ilgilenirken oglanda aglayınca elim ayagıma dolanıyor temizlikcide zor biraz bakıcıya ikna edemedim esimi temizlikci hic olmaz herhalde
Amin aminAllah bütün ikiz annelerine kolaylık versin cok zormuş rabbim acilarını yasatmasında bakarız elbet
Maşallah cnm ama doğumdan sonra gidiyor kilolar zaten sagliklisiniz ya gerisi önemli değilBu arada ben de bu başlığı yarıya kadar okuyabildim anca ve doğuma girdim 24 Ekimde. Kızlarım 4 günlük yani şu an
Pek tecrübeli degilim yanii.. Dün uykusuz bi gece geçirdim bi biri kalktı bi biri.. Şimdi de baygın gibi uyuyorlar
142 kilo ile doğuma girdimgenel anestezi ile oldu.. ölmekten çok korktum neyse ki 1 kişi girdiğim ameliyathaneden 3 kişi sag salim çıktık benim hikayem bu kilom dışında bi acayiplik yok herşey stabil devam ediyor
Örümcek ićin erken degilmi canım sen ne zaman kullanmaya basladın oyuncaklarla oyalamaya calisiyorum ama cabuk sıkılıyor malesefCnm bende tek bakıyorum sayılır gündüzleri kızına örümcek alabilirsin çok faydası oluyor benimde kızlardan biri kucakci örümcek az da olsa rahatlattı bide artık algilarida açılıyor oyuncakla oyaları her agladiginda kucağına alma inşallah rabbim kolaylık versin gerçekten zor bir o kadarda çok güzel çok şükür bugunumuze
Yürütece örümcekte deniyorKızlar örümcek nedir? İlk kez duyuyorum?
Anladım canım teşekkürler :)Yürütece örümcekte deniyor
Cnm 5 aydan sonra konuluyor kız bebekte baya faydası oldu bide dediğim gibi algıları açıldıkça oyalamasi daha kolay oluyor artık benim kizlarim 7 ay bitti 8 girdiler cnmÖrümcek ićin erken degilmi canım sen ne zaman kullanmaya basladın oyuncaklarla oyalamaya calisiyorum ama cabuk sıkılıyor malesef
Bizim daha 4 ay doldu bende almak istiyodum ins.faydasi olur sizde büyümüsunuz ne güzelCnm 5 aydan sonra konuluyor kız bebekte baya faydası oldu bide dediğim gibi algıları açıldıkça oyalamasi daha kolay oluyor artık benim kizlarim 7 ay bitti 8 girdiler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?