vaşşş kısımm cok sexsi olmazmı kırmızı kırmızı.
mobilyan hangi renk peki
bende aynen canım sabah evdekileri gönderip yattım zor uyandım iş yapmakta istemiyorum offff
menemenn yapp kaydirigubbakcemile2
ne enerjik hatunsunn bee alkisalkisalkis güzel mi yaa başta çok kararsız kaldık ama yapalım olsun dedik, akşama gidip yakından görcem bakalım kaydirigubbakcemile2
kırmızıya bayılırım yatak odası rengi olarak süper
Güzel olu canım ya bende perdelerimi falanda kırmızı içinde açık bi renk olan model istiyorum duvarlarda kırmızı olursa sırıtır diyede düşünüyorum mobilyam krem dolabımın kapakları simli deri döşeme ortası sürgülü cam kapak başlık falanda simli deri gibi
hiç tavsiye etmem canım çok sıkıcı ev hatunluğu hep aynı şeyler yemek ütü temizlik ve ben bunları yapmayı hiç sevmem
birde bi duvarın üstüne beyaz sim yapcazz off süper olcakk kaydirigubbakcemile2 bir an önce yatak odam gelsinn çok sabırsızlanıyorumm kaydirigubbakcemile3
yaa evet duvar hem perde kırmızı olmaz dimi, ne renk perde alsak acaba?
evet ya sürekli evde oturmakta sıkıcı olur ama bi ay tatilim olsa off süper olurdu :)
birde bi duvarın üstüne beyaz sim yapcazz off süper olcakk kaydirigubbakcemile2 bir an önce yatak odam gelsinn çok sabırsızlanıyorumm kaydirigubbakcemile3
ayy çok merak ettim bitmiş halini mobilyalarında yerleştikten sonra resimleri bekliyoriz canım
Çok güzel olur canım mobilyan nasıl
beyaz dolabım 3 kapak sürgü ortadan siyah cam geçiyo, siyah deri başlık, komidinler bi siyah çekmece bi beyaz çekmece, bide yatağımızın etrafından siyah deri geçcek bakalım nasıl bişey olcakk :))
seninde yatak odan anlattığın kadarıyla çok güzel herhalde canımcım
Bilmemki tatlım ya bende düşünüyorum
ayy çok merak ettim bitmiş halini mobilyalarında yerleştikten sonra resimleri bekliyoriz canım
Bende istiyorum o aman
Hatuşlar görümcem geldi hepiniz kocaman öpüldünüz muck muck[/Q
görüşürüz tatlımm kaydirigubbakcemile3
kıss sana sordumm mobilyan hangi renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?