Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr bende geldim
hu huu huu kimse yokmu yahuuuu
2. denememde daha güzel olucak inşallah kaydirigubbakcemile2 aslında oldu ama fırından kaynaklanan sorun oldu senağlama damam tatlım hadi yap sen ben geliyom kaydirigubbakcemile3
bir taraftan masamda böreekkk atıştırıyorum bir taraftan size laf yetiştiriyorum.sevdalım kocişe ne yemek bapcan bugün senden çalım bende
Kuru fasulye pilavve tavuk cokacimcoook
bir taraftan masamda böreekkk atıştırıyorum bir taraftan size laf yetiştiriyorum.sevdalım kocişe ne yemek bapcan bugün senden çalım bende
kıslar 5 dk ya geliyorum bir yerlere kaybolmayınn küserim haa
hoşbulduk ... nasılsınız bakim
Kuru fasulye pilavve tavuk cokacimcoook
hoşbulduk ... nasılsınız bakim
kızlarr yatak odanız ne renk ? size bizim odanın rengini göstereyimi nişanlım bugün boyuyor kaydirigubbakcemile2
kızlarr yatak odanız ne renk ? size bizim odanın rengini göstereyimi nişanlım bugün boyuyor kaydirigubbakcemile2
ohh ohh kocam bayılır vallahi kurufasülyeye ben tembel daha aksama yemeğim yok gidincede ne yaparım bilmiyorum yaaa
ohh ohh kocam bayılır vallahi kurufasülyeye ben tembel daha aksama yemeğim yok gidincede ne yaparım bilmiyorum yaaa
iyiyim o kadar iş yapmamam rağmen yin enerji doluyum be delimiym neyim ya kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
Canım kendi evime geçeyim o zaman bende seninkisi gibi düşünüyorum...
vaşşş kısımm cok sexsi olmazmı kırmızı kırmızı.
mobilyan hangi renk peki