Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın günaydınn geldim geldimmmm
merhaba arkadaşlar
ben kk da yeniyim yeni evli de sayılırım birbuçuk yıl oldu evleneli benide aranıza alın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoşgeldin canım nasılsın bakalım
Nasılsın canım
merhaba arkadaşlar
ben kk da yeniyim yeni evli de sayılırım birbuçuk yıl oldu evleneli benide aranıza alın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teşekkür ederim canım hoşbulduk. bugün çok iyiyim sen nasılsın?
iyiyim tatlım tatilden sonra tekrardan geldim çalışmaya sen nasılsın?
tüm bölümlerde millet arkadaş olmuş ne kadar güzel ben nerden giriym napıym bilemedim. sonunda daldım aranıza.
vallahi dün tatildik işte ev işiyle ütüyle falan uğraştım akşamda bana ciciler almaya gittik elbise istiyorum ama aradığım gibi bulamadımsenağlama
güzel gidiyor evlilik farklı bi şehre taşınma şubu atlattım biraz sıkıntıları. çocuk yok henüz ama sonbahara doğru düşünüyoruz. sen de varmı çocuk?
Bende canım ya şöyle düğün için diz üstü elbise istiyorum ama bulamadım giydim ama çok kısa oldu almadık arıyorum olmazsa artı değişik bişey alıcam
bizimde düğünler var buaralar kuzenlerin falan dün tüzünde bir elbise beğendim sizin orda bulabilirsenb bir bak derim siyah ayy yaa içimde kaldı cok asil güzel bir elbiseydi hatta bir dizi var kurtlar vadisi diye orda bir bayan giymişti o elbiseyi