Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

merhaba arkadaşlar
ben kk da yeniyim yeni evli de sayılırım birbuçuk yıl oldu evleneli benide aranıza alın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tüm bölümlerde millet arkadaş olmuş ne kadar güzel ben nerden giriym napıym bilemedim. sonunda daldım aranıza.

teşekkür ederim canım hoşbulduk. bugün çok iyiyim sen nasılsın?

Hep iyi ol canım benim bende iyiyim ama yorgunum nasıl gidiyor evlilik çocuk falan varmı nlat bakalım....

iyiyim tatlım tatilden sonra tekrardan geldim çalışmaya sen nasılsın?

İyiyim canım benim bliyon temizlik falan yoruldum sen nasılsın neler yatın bakım

vallahi dün tatildik işte ev işiyle ütüyle falan uğraştım akşamda bana ciciler almaya gittik elbise istiyorum ama aradığım gibi bulamadımsenağlama

güzel gidiyor evlilik farklı bi şehre taşınma şubu atlattım biraz sıkıntıları. çocuk yok henüz ama sonbahara doğru düşünüyoruz. sen de varmı çocuk?

vallahi dün tatildik işte ev işiyle ütüyle falan uğraştım akşamda bana ciciler almaya gittik elbise istiyorum ama aradığım gibi bulamadımsenağlama

Bende canım ya şöyle düğün için diz üstü elbise istiyorum ama bulamadım giydim ama çok kısa oldu almadık arıyorum olmazsa artı değişik bişey alıcam

Bende canım ya şöyle düğün için diz üstü elbise istiyorum ama bulamadım giydim ama çok kısa oldu almadık arıyorum olmazsa artı değişik bişey alıcam

bizimde düğünler var buaralar kuzenlerin falan dün tüzünde bir elbise beğendim sizin orda bulabilirsenb bir bak derim siyah ayy yaa içimde kaldı cok asil güzel bir elbiseydi hatta bir dizi var kurtlar vadisi diye orda bir bayan giymişti o elbiseyi

günaydın hatuşlarr bende geldimm.. nasılsınız bakayım? ohh dün tatildi keyif yaptınız dimi
bende dün 4 de çıktım işten, nişanlımla perdeleride hallettik kaydirigubbakcemile2 cuma günü teslim alcaz inşallah alkisalkisalkis

bizimde düğünler var buaralar kuzenlerin falan dün tüzünde bir elbise beğendim sizin orda bulabilirsenb bir bak derim siyah ayy yaa içimde kaldı cok asil güzel bir elbiseydi hatta bir dizi var kurtlar vadisi diye orda bir bayan giymişti o elbiseyi

Araştırırım canm bide düğün kır düğünü olacak elbise falan rahat olurmu yoksa pantolonlu bişeymi alsm diyede düşünüyorum...

Back