güzel gidiyor evlilik farklı bi şehre taşınma şubu atlattım biraz sıkıntıları. çocuk yok henüz ama sonbahara doğru düşünüyoruz. sen de varmı çocuk?
bu arada yeni bir arkadaş gelmiş hoş geldinn aramıza a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel gidiyor evlilik farklı bi şehre taşınma şubu atlattım biraz sıkıntıları. çocuk yok henüz ama sonbahara doğru düşünüyoruz. sen de varmı çocuk?
günaydın hatuşlarr bende geldimm.. nasılsınız bakayım? ohh dün tatildi keyif yaptınız dimi
bende dün 4 de çıktım işten, nişanlımla perdeleride hallettik kaydirigubbakcemile2 cuma günü teslim alcaz inşallah alkisalkisalkis
Araştırırım canm bide düğün kır düğünü olacak elbise falan rahat olurmu yoksa pantolonlu bişeymi alsm diyede düşünüyorum...
bu arada yeni bir arkadaş gelmiş hoş geldinn aramıza a.s.
Günaydın canım iyyim se nasılsın nasıl perde aldınyatak odası için
bence elbise daha güsel olur yaz için düşün derim tatlımm
23 oldum siz ? kendimdende bahsediym aslen gaziantepliyim evlenip istanbula taşındım bir firmada muhasebeci olarak çalışıyorum. boş zamanlarımda genelde film izliyorum en büyük ilgi alanımdır filmler arşiv yapmak için çabalıyorum eşimde benim gibi.
hosgeldin cadıı..iyi iyi güle güle kullan perdeleri nasıl bişey aldın bakimm
bence elbise daha güsel olur yaz için düşün derim tatlımm
23 oldum siz ? kendimdende bahsediym aslen gaziantepliyim evlenip istanbula taşındım bir firmada muhasebeci olarak çalışıyorum. boş zamanlarımda genelde film izliyorum en büyük ilgi alanımdır filmler arşiv yapmak için çabalıyorum eşimde benim gibi.
ahhh ahhh büyük günüme 1 ay 19 günüm kalmış kaydirigubbakcemile2
ahhh ahhh büyük günüme 1 ay 19 günüm kalmış kaydirigubbakcemile2
çok çok zor oldu aileden ayrılmak acayip sıkıntı yaşadım eşimin emeği fazla çok çekti beni ama alıştım sonunda sıksık ailem geliyo ben işlerden dolayı fazla gidemiyorum. birde arkadaşlar var burda hepsi farklı şehirlerden gelmiş eşlerimiz yakın arkadaş bizde kaynaştık birbirimize çok destek olduk.
hayırlı olur inşallah allah pişman etmesin çooooook mutlu ol.
inşallah canımmm.. Allah hepimizi mutlu mesut etsinn
ne güzel canım benim eşmden başka hiç kimsem yok...
sen nerelisin?