Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

günaydın hatuşlarr bende geldimm.. nasılsınız bakayım? ohh dün tatildi keyif yaptınız dimi
bende dün 4 de çıktım işten, nişanlımla perdeleride hallettik kaydirigubbakcemile2 cuma günü teslim alcaz inşallah alkisalkisalkis

Günaydın canım iyyim se nasılsın nasıl perde aldınyatak odası için

23 oldum siz ? kendimdende bahsediym aslen gaziantepliyim evlenip istanbula taşındım bir firmada muhasebeci olarak çalışıyorum. boş zamanlarımda genelde film izliyorum en büyük ilgi alanımdır filmler arşiv yapmak için çabalıyorum eşimde benim gibi.

Günaydın canım iyyim se nasılsın nasıl perde aldınyatak odası için

bende iyiyim canımcım, grili siyahlı tonlarında parlak simli fon perde aldım çok beğendik yaa :) bide çizgili tül aldık, kırmızı, siyah gri çizgileri geçiyo, pztesi gösteririm resmini tatlım

bence elbise daha güsel olur yaz için düşün derim tatlımm

bencede elbisee

23 oldum siz ? kendimdende bahsediym aslen gaziantepliyim evlenip istanbula taşındım bir firmada muhasebeci olarak çalışıyorum. boş zamanlarımda genelde film izliyorum en büyük ilgi alanımdır filmler arşiv yapmak için çabalıyorum eşimde benim gibi.

ohh oh negüsel bişeyin arşivini yapmak.
buarada bende 23 yaşındayım yeni bir şehire alışmak kolay oldumu senin için

bence elbise daha güsel olur yaz için düşün derim tatlımm

Bakıcam artık canım elbisede aklı kalacak pantolonlu bişeyde olsa en iyisi aklım kalmasın elbise olsun...

ne güzel canım

çok çok zor oldu aileden ayrılmak acayip sıkıntı yaşadım eşimin emeği fazla çok çekti beni ama alıştım sonunda sıksık ailem geliyo ben işlerden dolayı fazla gidemiyorum. birde arkadaşlar var burda hepsi farklı şehirlerden gelmiş eşlerimiz yakın arkadaş bizde kaynaştık birbirimize çok destek olduk.

ahhh ahhh büyük günüme 1 ay 19 günüm kalmış kaydirigubbakcemile2

Hadi hayırlısı bakalım....

çok çok zor oldu aileden ayrılmak acayip sıkıntı yaşadım eşimin emeği fazla çok çekti beni ama alıştım sonunda sıksık ailem geliyo ben işlerden dolayı fazla gidemiyorum. birde arkadaşlar var burda hepsi farklı şehirlerden gelmiş eşlerimiz yakın arkadaş bizde kaynaştık birbirimize çok destek olduk.

ne güzel canım benim eşmden başka hiç kimsem yok...

ne güzel canım benim eşmden başka hiç kimsem yok...[/QUOTE]

sen nerelisin?

Back