• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

günaydınnnnn
Hatuna bak sen sabah sabah hamaratlığı üzerindekaydirigubbakcemile3

Yaaaa bittim ben ya çok yoruldum....

bende resmi olarak evliyim,pazar günü kısmetse düğünüm olacak şükür herşeyimiz hazır, gerisi artık bize ve uyumumuza kalmış çok seviyorum ben de taze kocacığımı:))ailesiyle 2-3 haftada 1 toplanırız,yer,içer,türküler,şarkılar söyleriz,dün de piknikteydik,allaha şükür herşey yolunda,önemli olan düğünden sonra da bu saygı yitirilmesin... umarım herşey gönlümüze göre olur...

Allah gönlüne göre versin herşeyi canım

heyecan var mı heyecan :)) Allah ömür boyu mutlu mesut etsin canım, için pırpırdır herhelde senin şimdi :) benim bile 1 aydan fazla zamanım olduğu halde heyecanım var :))
herşey gönlüne göre olsun canım

Ayy olmaz olur mu,yeni bir hayat,yeni bir ev,düşünsene sabah uyanıcam yanımda biri yatıyodelikafadulden allaha şükür mutluyum,sana da az kalmış allah mutlu mesut etsin inşallah...a.s.
ayy azıcık zamanın kalmış ne güsel benden sana tavsiye düğün gününün kıymetini bil öyle cabuk geciyorki anlayamıyorsun bile.şimdiden mutluluklar Allah utandırmasın

evet yaa herkes öyle söylüyo,allahtan bişey olmadığı sürece bende dediğin gibi o anların tadını çıkarıcam,teşekkür ederim..a.s.

hoşgeldinnn, nerelerdesin kızz hamarat gelinn :)) kaydirigubbakcemile2

Ayy olmaz olur mu,yeni bir hayat,yeni bir ev,düşünsene sabah uyanıcam yanımda biri yatıyodelikafadulden allaha şükür mutluyum,sana da az kalmış allah mutlu mesut etsin inşallah...a.s.

evet yaa herkes öyle söylüyo,allahtan bişey olmadığı sürece bende dediğin gibi o anların tadını çıkarıcam,teşekkür ederim..a.s.

Aminnn canımm cümlemizii, bütün hazırlıkları bitirmişsindir sen şimdi :) saçını nasıl yaptırcan

Anaaaammm belim falan tutumuyo artık ehtiyarladım kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz bakım

hoşgeldinnn, nerelerdesin kızz hamarat gelinn :)) kaydirigubbakcemile2

Gözüme çok az göründü bu halılar ama anca bitirdim bende bittim valla kurudu bile halılarım nasıl sıcak hava var yaz geldi be oooohhhhkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

sakin olmaya ve anlayışlı olmaya calıştığınız sürece herhangi bir sorun falan çıkmıyor canım..ee ayy yaa sanki tekrardan yaşıyor gibiyim bende yaa böyle yeni evlenecekleri duyuncaalkisalkisalkis

sormaa yaa yalan oldu canım :)) eve gittim saat 9 , anamla markete gittik eve geldik saat 10 :)) bide yorgunluk, anca ıslak kek yaptım, onuda hiç sorma yaa nasıl oldu diye senağlama

Anlaşılan olmamış....Tamam ben yapayım hadi gl yiyelim kaydirigubbakcemile2

Back