• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Günaydın hatuşlar ben arada uğrarım halı yıkıyorum kaydirigubbakcemile2 haydi yardıma delikafadulden

nabersin tatlım?neler yaptın bakım haftasonu?:utangac:

idare eder canım ne olsun ya:( yorgunluk işte, c.tesi günü sabah 10 dan akşam 11 e kadar nişanlım bizdeydi hihoyyyt o badana yaptı ben yerleri sildim falan, pazar günüde ben onlardaydım, dün gecede eltime gittik, ayy bütün hafta sonu birlikteydik nasıl zor geldi ayrılmak var yaa senağlama
uyuyamadım dün gece yaa o kadar uykusuzum ki:(
sen neler yaptın bakayım tatlım

idare eder canım ne olsun ya:( yorgunluk işte, c.tesi günü sabah 10 dan akşam 11 e kadar nişanlım bizdeydi hihoyyyt o badana yaptı ben yerleri sildim falan, pazar günüde ben onlardaydım, dün gecede eltime gittik, ayy bütün hafta sonu birlikteydik nasıl zor geldi ayrılmak var yaa senağlama
uyuyamadım dün gece yaa o kadar uykusuzum ki:(
sen neler yaptın bakayım tatlım

dün bende cok gezdim eşimin kuzeni ve eşiyle beraber burda ahlatlıbel diye bir yer var ormanlık yemyeşil bir alan karşısında göl orada temiz havada keyif çattık geç bir saattede eve döndük.cokk güzeldi anlıyacağın canımcım.

dün bende cok gezdim eşimin kuzeni ve eşiyle beraber burda ahlatlıbel diye bir yer var ormanlık yemyeşil bir alan karşısında göl orada temiz havada keyif çattık geç bir saattede eve döndük.cokk güzeldi anlıyacağın canımcım.

ohh ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin tatlım..dinlenmişsindir hem yeşil alan temiz hava

aynen oldu tatlım yaşasın yarında TATıLıZZZZZ heyo heyoookaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito

bende resmi olarak evliyim,pazar günü kısmetse düğünüm olacak şükür herşeyimiz hazır, gerisi artık bize ve uyumumuza kalmış çok seviyorum ben de taze kocacığımı:))ailesiyle 2-3 haftada 1 toplanırız,yer,içer,türküler,şarkılar söyleriz,dün de piknikteydik,allaha şükür herşey yolunda,önemli olan düğünden sonra da bu saygı yitirilmesin... umarım herşey gönlümüze göre olur...

bende resmi olarak evliyim,pazar günü kısmetse düğünüm olacak şükür herşeyimiz hazır, gerisi artık bize ve uyumumuza kalmış çok seviyorum ben de taze kocacığımı:))ailesiyle 2-3 haftada 1 toplanırız,yer,içer,türküler,şarkılar söyleriz,dün de piknikteydik,allaha şükür herşey yolunda,önemli olan düğünden sonra da bu saygı yitirilmesin... umarım herşey gönlümüze göre olur...

heyecan var mı heyecan :)) Allah ömür boyu mutlu mesut etsin canım, için pırpırdır herhelde senin şimdi :) benim bile 1 aydan fazla zamanım olduğu halde heyecanım var :))
herşey gönlüne göre olsun canım

ayy azıcık zamanın kalmış ne güsel benden sana tavsiye düğün gününün kıymetini bil öyle cabuk geciyorki anlayamıyorsun bile.şimdiden mutluluklar Allah utandırmasın

Back