günaydın topikte olan hatuşlara
Günaydın hatuşlar ben arada uğrarım halı yıkıyorum kaydirigubbakcemile2 haydi yardıma delikafadulden
nabersin tatlım?neler yaptın bakım haftasonu?
idare eder canım ne olsun yayorgunluk işte, c.tesi günü sabah 10 dan akşam 11 e kadar nişanlım bizdeydi hihoyyyt o badana yaptı ben yerleri sildim falan, pazar günüde ben onlardaydım, dün gecede eltime gittik, ayy bütün hafta sonu birlikteydik nasıl zor geldi ayrılmak var yaa senağlama
uyuyamadım dün gece yaa o kadar uykusuzum ki
sen neler yaptın bakayım tatlım
dün bende cok gezdim eşimin kuzeni ve eşiyle beraber burda ahlatlıbel diye bir yer var ormanlık yemyeşil bir alan karşısında göl orada temiz havada keyif çattık geç bir saattede eve döndük.cokk güzeldi anlıyacağın canımcım.
bende resmi olarak evliyim,pazar günü kısmetse düğünüm olacak şükür herşeyimiz hazır, gerisi artık bize ve uyumumuza kalmış çok seviyorum ben de taze kocacığımı:))ailesiyle 2-3 haftada 1 toplanırız,yer,içer,türküler,şarkılar söyleriz,dün de piknikteydik,allaha şükür herşey yolunda,önemli olan düğünden sonra da bu saygı yitirilmesin... umarım herşey gönlümüze göre olur...
bende resmi olarak evliyim,pazar günü kısmetse düğünüm olacak şükür herşeyimiz hazır, gerisi artık bize ve uyumumuza kalmış çok seviyorum ben de taze kocacığımı:))ailesiyle 2-3 haftada 1 toplanırız,yer,içer,türküler,şarkılar söyleriz,dün de piknikteydik,allaha şükür herşey yolunda,önemli olan düğünden sonra da bu saygı yitirilmesin... umarım herşey gönlümüze göre olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?