alışmasın alışmasınn:))ne zor sabah erkenden kalkmak çünkü :))
:mymeka::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alışmasın alışmasınn:))ne zor sabah erkenden kalkmak çünkü :))
:mymeka::roflol::roflol::roflol:
o bana kıyamaz boşver gel yatalım kalkma erkenden derr delikafadulden kaydirigubbakcemile
![]()
![]()
Geri yatarsanız kocişin işe gidemez seni bırakamzki....kaydirigubbakcemile3
Geri yatarsanız kocişin işe gidemez seni bırakamzki....kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ehh ehh mecbur bırakcak :)) yada her sabah işe geç kalcam herhalde![]()
ayy hazır kayınvlidemle aynı evde yaşıcakken bebek mi yapsak napsak :)) kayınvalidecim bakıveriri şakkıdı:dance:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ehh ehh mecbur bırakcak :)) yada her sabah işe geç kalcam herhalde![]()
Eşimle hala dalga gecerlermiş önceden erken gelirdin şimdi evden çıkamıyon anlaşılan falan gibisinden
bak toplanıp geliriz kk bayanları olarak haaa:enbuyukkk::enbuyukkk:
Ooooohh ne güzel büyütür bakar işte ne istiyosun cnm
Eşimle hala dalga gecerlermiş önceden erken gelirdin şimdi evden çıkamıyon anlaşılan falan gibisinden
ee yeni evlisiniz işiniz var tabii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
anaaam toplanıyo heralde gelmek için sesi çıkmıyo delikafadulden
evet iyi olur aslında ama ben hemen bebiş istemiyom
ee yeni evlisiniz işiniz var tabii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 :asigim:![]()
bende gelcem bende gelcemm cokacimcoook![]()
bu arada konuyu açan arkdaş konuyu açmış bi daha uğramadı buraya :))
bu arada konuyu açan arkdaş konuyu açmış bi daha uğramadı buraya :))
Saat geldi ben anca hazırlarım yemeği hatuşlar kendinize çok iyi bakın kociş pcnin başına bırakırsa gelirim....
Sen pasta börek ne zaman yapcan bakım
ben döndüm aranıza tekrardan kıslar molaya cıkıp geldimdeee