Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kıslar araba alacazda suanda var arabamız ama kayınbabamın verecez yakında ama araba almak için uygun zaman mı dersiniz

evettt bu aralar araba fiyatları düşük diye duymuştumm

kararsızım yaa acaba arabamı alsak suanda yoksa ev içinmi beklesek ama kocişim askerden dönmeden ev alamayız arabasızda gidip gelmek cok zor yol 1 saat 15 dk sürüyor cünkü

kararsızım yaa acaba arabamı alsak suanda yoksa ev içinmi beklesek ama kocişim askerden dönmeden ev alamayız arabasızda gidip gelmek cok zor yol 1 saat 15 dk sürüyor cünkü

valla insanın altında araba olunca çok iyi oluyor yaa, ama ev sahibi olmayı daha çok isterim doğrusu, uzakmış yaa işiniz, yada uygun fiyatlı bi araba alın 2. el

arabada iyi oluyo yaa, biz yazın hafta sonları kocacımla denize kaçcaz hep kaydirigubbakcemile2

yok çalışmyıorumm tatilimmmkaydirigubbakcemile3 sen?
yarın müstakbel kocişimle badana yapcaz :))

canım ben kaçayım yavaş yavaş, anca toplarlanırımm, iyi tatillerrr, kendine iyi bak, pzesi görüşüz inşallah kaydirigubbakcemile3

yok çalışmyıorumm tatilimmmkaydirigubbakcemile3 sen?
yarın müstakbel kocişimle badana yapcaz :))

ben çalışıyorummmm yaaaaaa ama niye yaaaasenağlamabakıyomda badana boya hazırlıklar son sürat devam ediyorkaydirigubbakcemile3

canım ben kaçayım yavaş yavaş, anca toplarlanırımm, iyi tatillerrr, kendine iyi bak, pzesi görüşüz inşallah kaydirigubbakcemile3

tamam tatlım pzt görüşürüz artık kendine iyi bak sana müstakbel kocişinle iyi haftasonları diliyorum.öpüldünna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…