svda ben şimdi kendime kızıyorum ne varmısda o kadar korktum diye hiç öle kremdi vzelindi uğraşma bir kez acıyacak bırak acısın....delikafadulden
biz bi vazelin krem alalımda olmazsa onları kullanırız
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
svda ben şimdi kendime kızıyorum ne varmısda o kadar korktum diye hiç öle kremdi vzelindi uğraşma bir kez acıyacak bırak acısın....delikafadulden
valla hatun sen beni acayip gaza getiriyosun bugün eve gidip pofuduk poğaça yapacaktım ama duydumki kayınvalidem gile gidiyoruz.
kocan da bıkcak artık hergün pasta börek yemekten valla :))
hoşgedldinn hamarat gelinn kaydirigubbakcemile3
biz bi vazelin krem alalımda olmazsa onları kullanırız![]()
insan kocasına kıyamıyo yaa dimi :) benim nişanlım sabah erkenden kahvaltı edemez, o yüzden hafta içi kahvaltı hazırlamıcam :)
valla benim eşimde yapamazdı şimdi yapıyo belki senikide alışır zamanla :1hug:
gıcıkkkkk![]()
valla benim eşimde yapamazdı şimdi yapıyo belki senikide alışır zamanla :1hug:
alışmasın alışmasınn:))ne zor sabah erkenden kalkmak çünkü :))
sevadlim42422 hamur işlerinde anladıkki cok hamaratsın yemek konusunda nasılsın?
alışmasın alışmasınn:))ne zor sabah erkenden kalkmak çünkü :))
Kıyamazsın kız kocişine kalkrsın merak etme
sevadlim42422 hamur işlerinde anladıkki cok hamaratsın yemek konusunda nasılsın?
olsun sende yarın akşam yaparsın delikafadulden
Kıyamazsın kız kocişine kalkrsın merak etme
o bana kıyamaz boşver gel yatalım kalkma erkenden derr delikafadulden kaydirigubbakcemile
sevdalım yoksa kocana sadece hamur işimi yediriyon gıss :)) adam kaç kilo olcak valla sonra delikafadulden
bak toplanıp geliriz kk bayanları olarak haaa:enbuyukkk::enbuyukkk:Yemeniz lazım :teytey: kaydirigubbakcemile
kızlar sohbetinize doyum olmaz bebeğim bekliyor evde yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar cicişler k.i.b![]()
![]()
![]()
gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bak toplanıp geliriz kk bayanları olarak haaa:enbuyukkk::enbuyukkk:
kızlar sohbetinize doyum olmaz bebeğim bekliyor evde yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar cicişler k.i.b![]()
![]()
![]()
gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kocana kimse bakmasın diye hep hamur işi yedirip şişmanlatmaya mı çalışıyon gss adamıı :)) sevdalım delikafadulden