• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

ben vazelin kullandım daha kolay oldu en azından

özel bi soru daha sorcam :utangac: cahilim çünkü bu konularda vazelini kendine mi sürüyon

canım gleit gelen diye bir jel var bir çok insan kullanmış bunları bebek yağı falanda diyolar

evet bebek yağınıda duymuştum, ben aslında kaygan prez.fer varmış onlarda istiyorum aama nişanlım istemiyo :( :utangac:

özel bi soru daha sorcam :utangac: cahilim çünkü bu konularda vazelini kendine mi sürüyon

evet bebek yağınıda duymuştum, ben aslında kaygan prez.fer varmış onlarda istiyorum aama nişanlım istemiyo :( :utangac:

canım gleit gelen cok iyi bir jel eczaneden alabilirsin fiyatıda uygun.hem vajinana hemde eşinin p...nsi sürüyorsun gleit geleni

böyle şeylerin bi zararı falan yok dimi canım

yok canım hiç bir zararı yok için rahat olarak kullanabilirsin zaten böyle bir durum olsa p..nsin girememesi gibi bir durum doktorlar ilk başta bu ilacı tavsiye ediyolar kayganlaştırıyor yaa aslında zaten bir kaç teknik anlatırdım rahat olmam açından ama burda olmazki

yok canım hiç bir zararı yok için rahat olarak kullanabilirsin zaten böyle bir durum olsa p..nsin girememesi gibi bir durum doktorlar ilk başta bu ilacı tavsiye ediyolar kayganlaştırıyor yaa aslında zaten bir kaç teknik anlatırdım rahat olmam açından ama burda olmazki

acaba bi jeli alalım bi sorun olursa baktık olmuyo o zaman mı kullansak, ayy nasıl teknik :)) evet yaa kapanırız falan :))

günaydınn canımm, afiyet olsun valla :)) nasıl yapıyosun tarifinide ver bende öğreneyim :)

ben yazana kadaaar sana tarifi vernişler ne güzel
benim tarifim pek hoşuma gitmrdi ama sana verilen tarifi bende deniycem ama biraz ara vereyim tarif deneyeyeim derken bıktırmıyayım eşimi dimikaydirigubbakcemile2

ben yazana kadaaar sana tarifi vernişler ne güzel
benim tarifim pek hoşuma gitmrdi ama sana verilen tarifi bende deniycem ama biraz ara vereyim tarif deneyeyeim derken bıktırmıyayım eşimi dimikaydirigubbakcemile2

kocan da bıkcak artık hergün pasta börek yemekten valla :))

Geldim geldim hamur yoğurdum

hoşgedldinn hamarat gelinn kaydirigubbakcemile3

svda ben şimdi kendime kızıyorum ne varmısda o kadar korktum diye hiç öle kremdi vzelindi uğraşma bir kez acıyacak bırak acısın....delikafadulden

Back