Taze gebelik, belirti ve diğer her şey

Canım ben de aynı böyleyken şüphelenip kan verdim umarım bu konu şans getirir ve bebişleriniz sizlerle olur

Benim testimede bakarmısınız içim mutluluk doldu yazılarınızı okuyunca Bata 8 gün varkenki testim bu

Eklentiler

• IMG_9915.jpeg
    206,9 KB · Görüntüleme: 43
Canım bende 13 aydır deniyorum geçen ay öğrendim pko olduğunu çünkü adetim düzenli tavsiyen nedir

Canım idrar yaptım testleri aldım ama yarım sat sonra tekrar idrarla yaptım yani beklememis idrar ve az çıktı test yaptım silik bence var ya adet 1 gün gecikti
var gibi duruyor hepsinde, ben aynı gün beklememişle yaptığımda hiçbir şey çıkmamıştı. kan versen çıkar :)

Canım bende 13 aydır deniyorum geçen ay öğrendim pko olduğunu çünkü adetim düzenli tavsiyen nedir
Adet düzenli olması şansının yüksek olduğunu gösteriyor, doktorundan 5li hormon ve insülin, testesteron vb tahlili iste mutlaka cnm her şey yolundaysa kilon ve beslenmen iyiyse olmaması için bir neden yok ayrıca genceciksin ben 34 oldum bekleye bekleye :) stresten uzak dur en önemli tavsiyem bu.

Hadi inşallah güzel haberlerini alırız. Gün geçmiyor di mi hahaha sonra da artış düzenli olsun diye dua ediyorsunuz çok erken öğrenince. Kafayı sağlam tutmak zor :))
Bende cok erken öğrendim değer yukselecek mi diye stres oluyorsun sonra kese bebek hep bir stres Sağlıklı şekilde kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi

Arkadaşlar ilk beş dakika içinde çıktı ikinci çizgiyi gördüm sonradan baktım çizgi yok bozuk olabilirmi sizce

Eklentiler

• IMG_9918.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…