- 10 Aralık 2017
- 422
- 267
- 34
-
- Konu Sahibi Taranta babu
Canım ben de aynı böyleyken şüphelenip kan verdim umarım bu konu şans getirir ve bebişleriniz sizlerle olurBu postu gördükten sonra umudum yeşillendi cesaretimi topladım kan vermeye gittim umarım uğurlu gelirbirkaç gündür yaptığım testlerde hep silik çizgi çıkıyodu zar zor gözüken oyüzden umutsuzluğa kapılmıştım bana umut verdiniz testlerimide koyuyorum
İnşallah canım hepimize uğur getirsin inşallahhCanım ben de aynı böyleyken şüphelenip kan verdim umarım bu konu şans getirir ve bebişleriniz sizlerle olur
Benim akıntılarım çoğaldı baya ya regl yok daha inşallah vardır bakalım beklemek çok zor yaCanım ben de aynı böyleyken şüphelenip kan verdim umarım bu konu şans getirir ve bebişleriniz sizlerle olur
Canım çıktı mı sonucun?İnşallah canım hepimize uğur getirsin inşallahh
Canım idrar yaptım testleri aldım ama yarım sat sonra tekrar idrarla yaptım yani beklememis idrar ve az çıktı test yaptım silik bence var ya adet 1 gün geciktiCanım çıktı mı sonucun?
çatlatma iğnesi yaptırmadınız di mi? yaptırmadıysanız var gibi :)Benim testimede bakarmısınız içim mutluluk doldu yazılarınızı okuyuncaBata 8 gün varkenki testim bu
Canım bende 13 aydır deniyorum geçen ay öğrendim pko olduğunu çünkü adetim düzenli tavsiyen nedirMerhaba kızlar,
Önce bir maşallah ve nazar boncuğu rica ediyorum.
Ben çok yeni öğrendim. 3 yıldır bebek isteyen bir PCO'luyum. İlk aşılamam. Bata 4 gün kalak kaset testte çok silik çizgiyi görünce (ilk defa kuruma değil pembe ve 3 dk içinde beliren çizgi) kan testi yaptırdım ve bu şekilde öğrenmiş oldum.
Şu ana kadar belirtiler: Bata 7 gün kala adet olacak gibi hafif sancılar ve kramplar (alt karında sadece). Son birkaç gündür çok fazla su içme isteği, sık idrar, bugün biraz baş dönmesi ve birkaç gündür uyuma isteği. Bata henüz 2 günüm var. Şimdilik belirtilerim bu şekilde.
Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım umarım faydam olur ve umarım bebişleriniz sizinledir.
var gibi duruyor hepsinde, ben aynı gün beklememişle yaptığımda hiçbir şey çıkmamıştı. kan versen çıkar :)Canım idrar yaptım testleri aldım ama yarım sat sonra tekrar idrarla yaptım yani beklememis idrar ve az çıktı test yaptım silik bence var ya adet 1 gün gecikti
Adet düzenli olması şansının yüksek olduğunu gösteriyor, doktorundan 5li hormon ve insülin, testesteron vb tahlili iste mutlaka cnm her şey yolundaysa kilon ve beslenmen iyiyse olmaması için bir neden yok ayrıca genceciksin ben 34 oldum bekleye bekleye :) stresten uzak dur en önemli tavsiyem bu.Canım bende 13 aydır deniyorum geçen ay öğrendim pko olduğunu çünkü adetim düzenli tavsiyen nedir
Yok yaptırmadımçatlatma iğnesi yaptırmadınız di mi? yaptırmadıysanız var gibi :)
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız.Yok yaptırmadımçok çok teşekkür ederim
Çok haklısın canımHadi inşallah güzel haberlerini alırız.Gün geçmiyor di mi hahaha sonra da artış düzenli olsun diye dua ediyorsunuz çok erken öğrenince. Kafayı sağlam tutmak zor :))
Çok açık kahverengi leke var akıntıyla bir ara ara geliyor sanırım adet olacamvar gibi duruyor hepsinde, ben aynı gün beklememişle yaptığımda hiçbir şey çıkmamıştı. kan versen çıkar :)
Bende cok erken öğrendim değer yukselecek mi diye stres oluyorsun sonra kese bebek hep bir stresHadi inşallah güzel haberlerini alırız.Gün geçmiyor di mi hahaha sonra da artış düzenli olsun diye dua ediyorsunuz çok erken öğrenince. Kafayı sağlam tutmak zor :))
İlk 5 dk önemli zaten, bozuk olacağını sanmıyorum canım tebriklerArkadaşlar ilk beş dakika içinde çıktı ikinci çizgiyi gördüm sonradan baktım çizgi yok bozuk olabilirmi sizce
Aminn inşallahİlk 5 dk önemli zaten, bozuk olacağını sanmıyorum canım tebriklersağlıkla ilerlesin
Kan sonucun çıktı mı?Aminn inşallah
Daha kan vermedim canım gecikme yaşarsam vereceğimKan sonucun çıktı mı?