Taze gebelik, belirti ve diğer her şey

Taranta babu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
422
267
34
Merhaba kızlar,

Önce bir maşallah ve nazar boncuğu rica ediyorum.

Ben çok yeni öğrendim. 3 yıldır bebek isteyen bir PCO'luyum. İlk aşılamam. Bata 4 gün kalak kaset testte çok silik çizgiyi görünce (ilk defa kuruma değil pembe ve 3 dk içinde beliren çizgi) kan testi yaptırdım ve bu şekilde öğrenmiş oldum.

Şu ana kadar belirtiler: Bata 7 gün kala adet olacak gibi hafif sancılar ve kramplar (alt karında sadece). Son birkaç gündür çok fazla su içme isteği, sık idrar, bugün biraz baş dönmesi ve birkaç gündür uyuma isteği. Bata henüz 2 günüm var. Şimdilik belirtilerim bu şekilde.

Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım umarım faydam olur ve umarım bebişleriniz sizinledir.

Benimde gecikmem var altı gün ayın 25olmam gerekti olmadım ayın 27 .de test tutum silik çizgi çıktı ama hayalet gibi sizce geç dolenme olabilirmi ve bundan bir hafta önce kasik ve kasıkta batma oldu şu an yok sadce ara ara bel ağrısı var bide midem bazen yanıyor bazen de ara ara bulanıyor gibi

Canım öncelikle hayırlı olsun testinin fotosu varmı birde kan değerin kaç çıktı

geç döllenmeyi bilmiyorum canım bugün kaset test yaptın mı? 5 gün gecikmeyle kanda mutlaka öğrenirsiniz bu arada :)

geç döllenmeyi bilmiyorum canım bugün kaset test yaptın mı? 5 gün gecikmeyle kanda mutlaka öğrenirsiniz bu arada :)
Yok yapmadım bugün biraz daha geçsin diyoum. Ama korkuyorum da bir kere düşük yaptım bundan altı ay önce ve baya denedik olmadı şu an supelendim doktor bana bir ilaç verdi takviye edici ilaç ismi thanks woman diye bir ilaç ben bir Ekim'de aldım içtim bugün son günü acaba ilactanmi gecikme oldu yoksa gebelikmi var arkadaşım aldığı gibi hamile kaldı bir senelik evli hiç çocuk yoktu bu ilk ama benim gecikmem oldu ve adete dahir hiç belirti yok sadce ara ara bel ağrısı o kadar bide bir hafta önce olanlar işte şupem var ama ne bileyim her ay hayal kırıklığı yaşamaktan

Görünecek mi bilmiyorum ama değerim 10'un altındayken testim böyleydi
Dün akşam yapmıştım bende baya silikti sabah daha belirgin olmuş ama kurumami bilmedim bugün bat günüm olmadım cuma kan vermiştim negatife di ama erken gebelik pozitifdi 2 gün önce yaptım gene pozitif ama kaset dün akşam silikti baya ama bilmiyorum ilk gebeliğim deki gibi sancim.ve bel ağrım var ama regl ile aynı işte resmi atam bir bakın kurumami

Eklentiler

• IMG_20241030_075743.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 156
Bence kaset test yap bugün, çizgi 4-5 dk içinde belirirse silik de olsa ihtimal var demek. Benim silik çizgim neredeeyse yok gibiydi ama hemen çıktı ve çok küçükken öğrendim. :) Hayal kırıklığı konusunda seni çok iyi anlayabiliyorum diğer türlü de var mı yok mu beynini kemirip duruyor işte. zor bacım. kız yaşın daha 19'muş benim yarım yaş neredeyse dur hemen enseyi karartmak için çooook gençsin :))

bence kuruma değil benim testim de zaman geçince bu renge büründü biraz sarardı ve çizgi öyleydi hatta daha silikti. var bence

Evet haklısınız ama benim düşük çok garip oldu yani anlayilacak gibi değil benimki bilerek düşük oldu bana meyersem muska yapılmış onyuzden diyoum hayal kırıklığı yasamtak yorldum diye ne yapicam bilmiyoum biraz geçsin dahami çünkü benim bazen gecikmem oldu bir kere 12 gün geçti ama düşükten sonra beş ay oldu yani duzenszi olması normal dime yani vallah şu an bile midem yanıyor bide erken gebelik testi yaptım

bence kuruma değil benim testim de zaman geçince bu renge büründü biraz sarardı ve çizgi öyleydi hatta daha silikti. var bence
Bilmiom ki bugün olmam lazım regl sancım var ama garip bir sancı ağrıması sizimsi gibi bir de camasirimi islatacak kadar akıntım var diyorum aha oldum ilk gebeliğim de de böyle akıntım vardı aha oldum olacam diyordum ama ozmaan 5 gün önce öğrenmiştim Dr da kür verdi incir şu bu ilaclar diyet diyeti yapiom ilacı durdurdum bilemiom varmı yokmu inşallah kuruma değildir dedin gibi diğer testlerinde yok kuruma çünkü dunkunde oldu

Canım kan verebilirsin varsa bugün çıkar mutlaka :) umarım seninledir miniğin.

Evet haklısınız ama benim düşük çok garip oldu yani anlayilacak gibi değil benimki bilerek düşük oldu bana meyersem muska yapılmış onyuzden diyoum hayal kırıklığı yasamtak yorldum diye ne yapicam bilmiyoum biraz geçsin dahami çünkü benim bazen gecikmem oldu bir kere 12 gün geçti ama düşükten sonra beş ay oldu yani duzenszi olması normal dime yani vallah şu an bile midem yanıyor bide erken gebelik testi

Bu postu gördükten sonra umudum yeşillendi cesaretimi topladım kan vermeye gittim umarım uğurlu gelir birkaç gündür yaptığım testlerde hep silik çizgi çıkıyodu zar zor gözüken oyüzden umutsuzluğa kapılmıştım bana umut verdiniz testlerimide koyuyorum

Eklentiler

• IMG_2977.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_2944.jpeg
    114,7 KB · Görüntüleme: 143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…