• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayyip’e cami yapmak için denizi dolduruyorlar!

Meyve veren ağaç taşlanır diye düşünüyorum. Siz Haklısınız anti rte ciler bir gün önceden gidip hastahne kuyruklarında beklenirdi. Bırak hızlı treni yollar bile yoktu doğru düzgün ama hepsi oldu ve laf ettiğiniz insanın herşeyinin keyfini çok güzel sürüyorsunuz çocuklarınıza okulda tabletler verildi akıllı tahtalar yapıldı ama siz hala din alanındaki Gelişmelere takılmışsınız tabiki hepsi olucak hem din hem eğitim bu Ülkede ikisinide isteyen Vatandaşlarımız var ben anti rte cilerden çok ne gerek var camiye şimdi cami için bişey diyecektim diyen insanların yazdıklarını okurken içim acıdı resmen rte sevmeye bilirsiniz herkesin düşüncesi farklı ama Müslümanlığa saygı göstermek zorundasınız bu tarz kelimeleri ben kesinlikle kabul etmiyorum ne demek camiye bişey derdim Burdaki arkadaşlar ona değilde rte koruyan arkadaşlarla tepki gösteriyorlar oda garip. Türkiye son 13 yılda gelişebildiği kadar gelişti her alanda peki daha önce iktidarda olanlar neler yaptı sormak istiyorum. Kuyruklarda beklenen sefil günler ne çabuk unutuldu.

Şunu yaptı bunu yaptı. Ben kendi paramla yapsam bu kadar hava atmam. Yaptı da nasıl yaptı? Devletin zenginliklerini yarı parasından daha ucuza satı da öyle yaptı.

adamlar üniversite yapıyorlar her şehre, o zaman da o kadar işsiz var, lise düzeyinde üni açmanın mantığı ne, işsizliğe çare bulsunlar diye kızıyoruz. cami yapıyorlar, diyanetin bütçesiyle şu kadar okul açılırdı diyoruz. ne bekliyoruz bilmiyorum. kafam basmıyor bu ara. toplumun refah seviyesinin yükselmesi için önce halkın buna istekli olması, bilinçli olması gerekir. ama bizim halk bir değil yüz cami de yapılsa memnun. bu kafa yapısıyla bütçemizin güzel bir payının diyanete gitmesini sorun görmüyorum. çünkü AKP'nin işimize yarayacak, ülkece kalkınmamıza, dünya görüşümüzün gelişmesine fayda sağlayacak bir vizyonu yok. boş bir beklenti içindeyiz.
madem cami yapabiliyorlar, yapsınlar. :KK70:
Sizizde ben anlamadım ama neyse...

Inan ben burda bilhassa konu doğa'ysa parti gözetmiyorum, dedim ya Yalova'da ağaç kestiler tepkimi koydum hatta İstanbul'a giderken Yalova'dan geçerken söylendim.
Üst geçit yapılacak cırt 2 ağaç kes, köprüye kes ordan 5 ağaç, sonra bir haber oluyor bakıyorsun memleketin bir şehrinde toprak erozyonu, neden olur toprak erozyonu? Basit pratik bir ilkokul bilgisidir, erozyonu engellemek için ağaç dikersin, yağış almak için ağaç dikersin.

Karadeniz'de bir yeşil yol projesi var, haberiniz oldu mu bilmiyorum, yaylaları birleştirmek için o güzelim yeşil doğayı kel aynak kuşuna döndürmüşler, etrafı da sanırım oteller vs olacakmış, tamda bilmiyorum ama halk tepkili istemiyor, adamın soluk aldığı bir Yaylası var onu da çölleştirmeye gerek yok.
Ya İtalya'ya baksınlar Allah Aşkına, adamların en yeni binası 600 yıllık, Doğa desen Doğa, sanat desen Sanatın beşiği, insanlar tarihine, tarihi dokularına sımsıkı bağlı.
Bizde Gar yanar aman efendim hazır yandı başka birşey çevirelim. Tarihi önemsiyoruz sözüm ona, en büyük tarihi katliam bize yapılıyor yahu.

Of valla darlandım, ağaç hayvan mevzularında susamıyorum billahi, en temizi ben köpüşümü gezdireyim biraz dışarda:-)
mune abla konuda çarptırma var bence, denizin doldurulması değilde caminin yapılması, hatta ismine rte camisi denmesi diye algı oluşturuyorlar sonra insanlar 2 ye bölünüyo, biliyorum ki haber başlığı deniz dolduruluyor olup içinde cami kelimesi çok az geçip rte ismi hiç geçmeseydi burda ayrışan insanlar bi noktada birleşicekti. haberin amacı farklı bence.

Sevilmiyor mu güldürmeyin beni lütfen ak partinin başındayken Türkiye'nin yarısından çoğunun oyunu aldı eğer bu sevgisizlikse evet kimse sevmiyor.

Öncelikle "Sırf ismi RTE diye karşı çıkıyorsunuz!!" iddiasında bulunan sizsiniz, insanların sevmediğini düşünüyorsunuz demek ki ismi yüzünden karşı çıkıldığını söylüyorsunuz, öyle değil mi? Ben de diyorum ki sizce niye sevmiyorlar ismine bile tahammül edemiyorlar? Cevap olarak "sevilmiyor mu güldürmeyin" geliyor :) Hani konu gelişimine bakınca ortaya çıkan tutarsızlığın farkındasınız değil mi tekrar açıklamama gerek yok?

Ayrıca bir düzeltme, Türkiye'nin yarısından fazlasının oyunu almadı. Sandığa giden ve geçerli oy kullanabilenlerin %51'ini aldı ki bu tüm seçmenlerin %37'sine denk geliyor. Yani evet çoğunluk sevmiyor, matematik yalan söylemez :)

Peki hiç düşündünüz mü bu insanların Cumhurbaşkanı ile ne derdi var? Diyelim ki tamamen dediğiniz gibi, bütün açıklamaları boşverin, tek sorun cumhurbaşkanının isminin verilmesi olsun. Sizce kendisi niye bu kadar sevilmiyor, niye bu kadar tepki çekiyor? Gerçekten hiç aklınızdan geçti mi insanlar neden ülkelerinin en tepesindeki adamı bu denli sevmiyor?
türkiyedeki insanları yüzdeye vurursak bacım... yüzde 75 buçuğu seviyor yaaa.. gerisi önemli değil..:KK53::KK53:

türkiyedeki insanları yüzdeye vurursak bacım... yüzde 75 buçuğu seviyor yaaa.. gerisi önemli değil..:KK53::KK53:

O yüzdenin içinde sende varsın seviyorsun zaten bu şahsı,sahi yaa nesini seviyorsun bu adamın :KK53:

O yüzdenin içinde sende varsın seviyorsun zaten bu şahsı,sahi yaa nesini seviyorsun bu adamın :KK53:
bende bilmiyorumki hayatım ama onu dinlediğim zaman gururlanıyorum arkadaşımm . belkide sert mizacıyla,ve lider vasfı yüzündendir.. haa yaptıkları verdiği öz güvensizlikler tutarsızlıkları evet tartışılır.. amaa türkiyemin başında tıfıl,ezik bakanlar görmek istemiyorumm.. bellike ondandırr.. yoksa farkındaysan yüzde 75 diyorum gerisi de yaptıklarını tavsip etmediğini gösterirr..

bende bilmiyorumki hayatım ama onu dinlediğim zaman gururlanıyorum arkadaşımm . belkide sert mizacıyla,ve lider vasfı yüzündendir.. haa yaptıkları verdiği öz güvensizlikler tutarsızlıkları evet tartışılır.. amaa türkiyemin başında tıfıl,ezik bakanlar görmek istemiyorumm.. bellike ondandırr.. yoksa farkındaysan yüzde 75 diyorum gerisi de yaptıklarını tavsip etmediğini gösterirr..

Gurur duyacak bir meziyeti olsa da bende duyabilsem keşke,tercih meselesi bunlar aslında...
Biliyorum da %75 seviyor biraz fazla bence :KK53:

Gurur duyacak bir meziyeti olsa da bende duyabilsem keşke,tercih meselesi bunlar aslında...
Biliyorum da %75 seviyor biraz fazla bence :KK53:
kimler geldi kimler geçti hayatım kimse baki değilki.. bir gün gelecek bu devirde kapanacak.. ama türkiyem hep baki kalsınn..

kimler geldi kimler geçti hayatım kimse baki değilki.. bir gün gelecek bu devirde kapanacak.. ama türkiyem hep baki kalsınn..

Kimse kalıcı değil zaten,önemli olan ülkenin huzur içinde güvenle yönetilmesi değilmi,o güvende yok oldu zaten.

Şunu yaptı bunu yaptı. Ben kendi paramla yapsam bu kadar hava atmam. Yaptı da nasıl yaptı? Devletin zenginliklerini yarı parasından daha ucuza satı da öyle yaptı.
Peki nasıl yapılacaktı daha önce iktidarda olanlar ne yaptılar SGK bitirdiler ceplerine koyarak Paraları. Devletin zenginliklerinin tutarını hesapladınız galiba satılan miktarda size özel olarak geliyor herhalde böyle bi karşılaştırma yaptığınıza göre

Kalmadıki artık,sata sata bitirdiler ülkeyi :KK14:

daha ne komplolar kuracaklar bu toprakların üzerinde acaba... her sabah uyandıgımda bugun nelerle karşılaşacagız diyorum.. dün haberlerde izlerken elektirige zammı protesto eden halka nasıl gaddarca müdahale edildigini gördüm..oturarak eylem yapan bu insanlara neden böyle davranılıyor? bu emri onlara kim veriyor?
Allah adaletini tecelli ettiği zaman eminim bu pisliklerden hiçbiri kalmayacak.. hırsızlar.. yalancı dolandırıcı ikiyüzlü insancıklar.. artık öyle kin ve nefret doluyum ki bunlara karşı anam babam bile olsa saygı falan da göstermem.. ne haldeyiz ya içler acısı...

daha ne komplolar kuracaklar bu toprakların üzerinde acaba... her sabah uyandıgımda bugun nelerle karşılaşacagız diyorum.. dün haberlerde izlerken elektirige zammı protesto eden halka nasıl gaddarca müdahale edildigini gördüm..oturarak eylem yapan bu insanlara neden böyle davranılıyor? bu emri onlara kim veriyor?
Allah adaletini tecelli ettiği zaman eminim bu pisliklerden hiçbiri kalmayacak.. hırsızlar.. yalancı dolandırıcı ikiyüzlü insancıklar.. artık öyle kin ve nefret doluyum ki bunlara karşı anam babam bile olsa saygı falan da göstermem.. ne haldeyiz ya içler acısı...
elektrik zammına tepki olarak meydanda yapılan oturma eylemindenmi bahsediyosunuz?

Her gün bir senaryo var,sattı gene olmadı gene sattılar doyumsuzluk bu olmalı herhalde..
Ben oy vermediğim için gönlüm rahat,ama ülke içler acısı halde ona yanıyorum..

Back