- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Meyve veren ağaç taşlanır diye düşünüyorum. Siz Haklısınız anti rte ciler bir gün önceden gidip hastahne kuyruklarında beklenirdi. Bırak hızlı treni yollar bile yoktu doğru düzgün ama hepsi oldu ve laf ettiğiniz insanın herşeyinin keyfini çok güzel sürüyorsunuz çocuklarınıza okulda tabletler verildi akıllı tahtalar yapıldı ama siz hala din alanındaki Gelişmelere takılmışsınız tabiki hepsi olucak hem din hem eğitim bu Ülkede ikisinide isteyen Vatandaşlarımız var ben anti rte cilerden çok ne gerek var camiye şimdi cami için bişey diyecektim diyen insanların yazdıklarını okurken içim acıdı resmen rte sevmeye bilirsiniz herkesin düşüncesi farklı ama Müslümanlığa saygı göstermek zorundasınız bu tarz kelimeleri ben kesinlikle kabul etmiyorum ne demek camiye bişey derdim Burdaki arkadaşlar ona değilde rte koruyan arkadaşlarla tepki gösteriyorlar oda garip. Türkiye son 13 yılda gelişebildiği kadar gelişti her alanda peki daha önce iktidarda olanlar neler yaptı sormak istiyorum. Kuyruklarda beklenen sefil günler ne çabuk unutuldu.
Şunu yaptı bunu yaptı. Ben kendi paramla yapsam bu kadar hava atmam. Yaptı da nasıl yaptı? Devletin zenginliklerini yarı parasından daha ucuza satı da öyle yaptı.